Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kardesımın kır dugunu olcak hangı elbıse sızce

ben toz pembe olanı giyerdim arkadan 2 bağı olanı veya sonradan yüklediklerinden aynı renk olanı var, onu.
o renk çok hoş duruyor buğday tende.

Son düzenleme:
arkadan baglamalıyı çok ıstedım aslında ama esım sacını salık yaparsan olur dıyor
1. odel şuan aklımda saclarımda uzun belıme kadar olcak nasıl olucak merak edıyorum

cnm benım gelınlıgımınde sırtı acıktı esıme suprız yapıp dugun gunu gördu şok gecırdı bıdaha kalbım dayanmaz dıyor kociş ama ben ıstıyorum model guzel o gun gelseın bı dıyorum.nısandada mını olma dedı hem straplez hem mını gıydım

nişanlıyken başka tabi evlenirken de tamam ama evlendikten sonra...
o modelin arkası görünmedikçe bi özelliği yok canım yaa bu benim nacizhane fikrim.. :93:

1 dekı elbısenın arkası hos onu nasıldır bılmıorm ama bence 3 numara.. daha farklı elbıselere de bakabılırsın bunlarla kalma kardesıne mutluluklar

bence seçimlerinden hiçbiri hoş değil şahsi fikrm sadece siyah tek omuz var o fena deil birde koyu kahve diz altından açılan olan ama çok hoş modeller varken ne bileyim seçimlerin hoşuma gitmedi fiziğin boyunda müsait güzelde bi kızsın daha hoş modeller tercih etmelisin..........

tskler kızlar.en son ekledıgınız resımlerede baktım cok hoslar.zevler ve renkler tartısılamazkı ben begenır alırım ama sen begenmezsın ıste bu zevk meselesı.suan netten bakıyorum yaz gırsın ozaman gıdıp bızzat gıyıp deneyıpte alıcam elbısemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…