Kardeşimin müstakbel sözlüsü sebepsiz mesafe koyuyor nasıl davranmalıyım ?

Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.

yoo bizler normal insani ilişkiler kurduğumuz için sizin gibi fenalık geçirmiyoruz kardeşlerimizin ilişki veya evlilikleri ile ilgili.
o yüzden böyle durumlar yaşamayız.
beddua düştü yani üzgünüm..

Bunun bir de "büyü yapmiş" versiyonu var. :) Yeni evliyken kaynanam benim büyü yaptigimi soylemiş cevresine, hatta en son eşime de soylemiş sana büyü yapti biz sorduk hocaya demişler. 🙄
7 yillik evliyim arkamdan büyücü denildigini 1-2 sene once ögrendim. :) Esim soylememis bana.😐

Boyle yook avucuna almis, yok buyu yapmis dusman başina cidden...
Yok artık 😐
Sevip sevilmeyi değer görmeyi hayatları boyunca hiç görmedikleri için bunun sadece büyüyle olabilceğini düşünüyorlar tabi.
Allah böyle insanlardan korusun..

Bunun bir de "büyü yapmiş" versiyonu var. :) Yeni evliyken kaynanam benim büyü yaptigimi soylemiş cevresine, hatta en son eşime de soylemiş sana büyü yapti biz sorduk hocaya demişler. 🙄
7 yillik evliyim arkamdan büyücü denildigini 1-2 sene once ögrendim. :) Esim soylememis bana.😐

Boyle yook avucuna almis, yok buyu yapmis dusman başina cidden...
Benim de bir iş vardı bı el atsana adfgh

Size yalaka davransın istemişsiniz öteki gelinler arardı sorardı diye ohhh bu kız akli başında davranmış size hiç de mecbur değil...avcunun içine almak nedir ya...kardeşim onunla mutlu bu kadar ....siz böyle hisleriniz yüzünden bu kardeşinizden olursunuz...kari koca gibi olsalar da size ne ya ayıp ya bu gorumcelikten kurtulun yoksa baginiz kopar kardeşiniz ile..eşim 9 yıla yakındır ablasıyla görüşmüyor sizin gibi tavri olduğu için...COOK DA MUTLUYUZ UMRUMUZDA DEGIL ISTESE IYI OLURDU MECBUR MUYUM YALAKA OLMAYA ARAMAYA SORMAYA....KARDESININ MUTLULUGU ILE MUTLU OLSUN ...

Merhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Ben severim resmiyeti yeni tanıştığım insanlarla hemencik samimi olmayı sevmiyorum temkinliyimdir. Sorun yaşama riskini sıfıra indiren bir durum bu aslında. Tanıdıkça seversem bana da uyarsa samimiyet kuruyorum . Belki o da öyledir zaman verin .

Back
X