Kardeşimin nikahı

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Siz olsanız ne derdiniz ?
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?

Ben olsam eşime "bir izin almayı dene, sor, eğer vermezlerse yapacak birşey yok tabii ki, ama denemeden de "alamam" demen yanlış olur" diye söylerdim.
Sonuçta kardeşin her gün evlenmiyor, aile bireyleri de merak edecektir eşinin nerede olduğunu.
Gerçekten izin alamama durumunda zaten gerekli açıklamayı yaparsın.

Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?

Normal gelmeyebilir, zaten düğün olacakken neden bir de nikah için izin alsın

Ben olsam eşime "bir izin almayı dene, sor, eğer vermezlerse yapacak birşey yok tabii ki, ama denemeden de "alamam" demen yanlış olur" diye söylerdim.
Sonuçta kardeşin her gün evlenmiyor, aile bireyleri de merak edecektir eşinin nerede olduğunu.
Gerçekten izin alamama durumunda zaten gerekli açıklamayı yaparsın.
Annem dedi izin alabilirse gelsin ama eşim denemedi bile ufak kızgınlıkları vardı bi süre önce ama bu bahane olmamalı

Dert etmedim de acaba istese gelirmiydi diye düşündüm fikirleriniz önemli ben karar veremedim hangisi doğru

Canım benim erkekler bu konularda pek ince düşünemiyolar, Her ne kadar çok sevdiği bir abisi de olsa patronu sanki bu samimiyeti kullanıyor gibi bir algı da yaratmak istememiş olabilir.
Bu hafta izin alacak bir de önümüzde ki hafta da izin alacak dikkat çekebileceğini düşünmüş olabilir.

hiç deşmeyin mevzuyu,gelse güzel olurdu ama gelmiyor diye de herhangi bir şey demeyin.belki patronuyla siizn bilmenizi istemediği bir durum olmuştur,izin almak için uygun bir zaman değildir.

Tek nikah olsa tamam da haftaya zaten dugune gelecek
Oda nikahinda iki kisi gider imzalari atarlar, ailelerden kimse gitmez ki. Su merasimleri uzattikca uzatanlar hic mi dusunmezler milletin isi mi var calisiyor mu vs?tamam senin en ozel gunun olabilir ama biz de her halta sahit olmak zorunda kaliyoz zor oluyor yani;)

Canım benim erkekler bu konularda pek ince düşünemiyolar, Her ne kadar çok sevdiği bir abisi de olsa patronu sanki bu samimiyeti kullanıyor gibi bir algı da yaratmak istememiş olabilir.
Bu hafta izin alacak bir de önümüzde ki hafta da izin alacak dikkat çekebileceğini düşünmüş olabilir.
Ailemi benden çok düşünür oysa ki ben demem o der hadi sizinkilere gidelim diye durum böyle olunca garipsedim sadece üzerinde çok durmamalıyım sanırım aradığında sorsam mı izin alamaz mısın diye?

Tek nikah olsa tamam da haftaya zaten dugune gelecek
Oda nikahinda iki kisi gider imzalari atarlar, ailelerden kimse gitmez ki. Su merasimleri uzattikca uzatanlar hic mi dusunmezler milletin isi mi var calisiyor mu vs?tamam senin en ozel gunun olabilir ama biz de her halta sahit olmak zorunda kaliyoz zor oluyor yani:KK66:
Zaten gelinin annesi babası benim annem babam ve ben olcam isterdim tabi eşim de olsun.

Haftaya da düğünleri var

Düğün değil sonuçta abartmaya gerek yok. Hiç söz konusu bile etmeyin bence

Back
X