- Konu Sahibi anaksunamun34
-
kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamışşaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ? :44:
işte kesip kemirmiş sonra da kalanları ayakları ağzına götürerek.. şaka değil inanın öyle yapmış :44:
Çok güldüm doğrusuBende küçükken ayaklarımı güzeeelce bi yıkayıp ayak baş parmağımı emerdim
Ay ne kötü ya hastalıktır bu tabiki hiç duymadım daha önce peki kardeşiniz ne tepki vermiş merak ettim?
Bide utanmadan kardeşinizin yanında bari yapmasaydı yahu.
Kirpiklerini, kaşlarını koparan gördümde, saç ve ayak tırnağı kemiren görmedim
yani ayağı elbet ağzına kadar girebilir
ama
bunu sevgilisinin yanında nasıl yapmış
onu merak ettim
çok saçma yani
o yokken de yapabilirdi
yani oturduğu yerde ''dur ben bir ayak tırnaklarımı kemireyim'' deyıp
o anda işe mi girişmiş?
yani ayağı elbet ağzına kadar girebilir
ama
bunu sevgilisinin yanında nasıl yapmış
onu merak ettim
çok saçma yani
o yokken de yapabilirdi
yani oturduğu yerde ''dur ben bir ayak tırnaklarımı kemireyim'' deyıp
o anda işe mi girişmiş?
o anda kız dumur olmuş:44: yani noluyo filan demiş ama çocuk kıtır kıtır yiyomuş umrunda değilmiş bide okulun en popüler çocuğuymuş bu.. kimin ne olduğu belli değil kızlar.. evet zaten yorumları şuan okuyo ve sanırım toksiniyo o çocuktan artık..
o anda kız dumur olmuş:44: yani noluyo filan demiş ama çocuk kıtır kıtır yiyomuş umrunda değilmiş bide okulun en popüler çocuğuymuş bu.. kimin ne olduğu belli değil kızlar.. evet zaten yorumları şuan okuyo ve sanırım toksiniyo o çocuktan artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?