- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi anaksunamun34
-
maalesef kestiği tırnakları çıtır çıtır çitleyerek yemiş sonra ayağını ağzına götürüp kalanları temizlemiş dişleriyle.. bu arada da saçlarını ağzına götürüp ısırıyomuş kız kardeşim bi an korktum diyo kafamı falan keser diye kız zaten fazla durmamış bi bahane bulup çıkmış evden.. şuan cep teline çocuğun ismini "ayaktırnağıyiyici" olarak değiştirmiş.. ikide bi arıyo kız açmıyo
:26:
eski çalıştığım yerde saçlarının tepesini yolan bır kız vardıı böylee sadece kafasının ortasıı yolunmuştuu kenarlarda saç vardı onlara fön çekip geliyordu bazen işee kendısını hiç anormal hissetmıyorduu böyle bı hastalık var tabıkı psikolojık bozukluktan kaynaklanıyor bu tırnak yiyende öle bişi olabılır ya barı el tırnaklarını yeseydıı ayakları kokuyormu acaba
kestigi tirnaklaridami yiyor
maalesef kestiği tırnakları çıtır çıtır çitleyerek yemiş sonra ayağını ağzına götürüp kalanları temizlemiş dişleriyle.. bu arada da saçlarını ağzına götürüp ısırıyomuş kız kardeşim bi an korktum diyo kafamı falan keser diye kız zaten fazla durmamış bi bahane bulup çıkmış evden.. şuan cep teline çocuğun ismini "ayaktırnağıyiyici" olarak değiştirmiş.. ikide bi arıyo kız açmıyo
ikram etmemiş mi? çok ayıp
yani bi konuda tartışmaya başlamışlar, çocuk biraz kızmış kız kardeşimin mini etek giymesini istemiyomuş filan o konudan bi tartışma çıkmış.. gerilince bi anda çorapları çıkarıp kesmiş önce sonra onları kıtır kıtır yemeye başlamış.. kalanlarıda ayağı ağzına sokarak ısırmış işte ne bilim öyle diyor kız dumur olmuş tabi .. iğrenç bi görüntü varmış o anda. sen napıyosun ya manyakmısın falan demiş çocuk da içki mi içeyim yani gerildim demiş
adam saçlarını nasıl kemirio ya bende oraya takıldım uzunmu saçları yoksa kardesının saçlarınımı kemirio ? kardesin bu cocukla cıddı dusunmuo dimi? ayak tırnaklarını kemiren biriyle öpüşmenın pek hoş olucanı duşunmuorum çunku
Kavga anında birden öyle sinirlenip çıkarmış çorapları kesmiş falan...demek ki tedarikli dolaşıyor hep tırnak makası ,törpü...
Kestiklerini yemiş birde kalanları ısırmış,temiz iş olsun istemiş.
Hepsini geçtim,hadi dedim yok ausencia ne sorunlar var psikolojide dur hele sen ....
İçkimi içeyim onun yerine demiş ya; o nasıl bir soru onu hiç çözemedim.
İçsin tabiii.Bir tırnak...bir tuz...bir limon ...bir fırt tekila....hoop yine tırnak!
Kavga anında birden öyle sinirlenip çıkarmış çorapları kesmiş falan...demek ki tedarikli dolaşıyor hep tırnak makası ,törpü...
Kestiklerini yemiş birde kalanları ısırmış,temiz iş olsun istemiş.
Hepsini geçtim,hadi dedim yok ausencia ne sorunlar var psikolojide dur hele sen ....
İçkimi içeyim onun yerine demiş ya; o nasıl bir soru onu hiç çözemedim.
İçsin tabiii.Bir tırnak...bir tuz...bir limon ...bir fırt tekila....hoop yine tırnak!
evet çocuğun saçları hafif uzunmuş yani entel tipler olurya...kendi saçlarını kemirmiş kardeşiminkini değil bi yandan ayak tırnağı yiyor bi yandan saç yiyormuş işte:2: bence başka şeylerde yiyor olabilir bilemiyom ama
evet çocuğun saçları hafif uzunmuş yani entel tipler olurya...kendi saçlarını kemirmiş kardeşiminkini değil bi yandan ayak tırnağı yiyor bi yandan saç yiyormuş işte:2: bence başka şeylerde yiyor olabilir bilemiyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?