kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

anlatmaaaaaaaaaaaaa:120::120::120::120::120::120::120:

ya kızlar bazen gazetelerde çıkıyo ya, geçen yine vardı kızın midesinden 3 kiloluk saç ve tırnak yığını çıkarmışlar, herhalde bi şekilde balçıklaşmış orda

o kızınki de psikolojik

trikotillomani saç yolma hastalığı

küçüklüğünde bir yakınını kaybedenlerde oluyor

sadece saç değil kaş kirpik...

Ayyyyyyy çok iğreeenç yeter anlatmayıııın

onlarin evlenince mutfak masrafi olmaz sabah aksam tirnak yer bu doyar iykkk saka bir yana bence uzaklassin kardesin ondan

Kavga anında birden öyle sinirlenip çıkarmış çorapları kesmiş falan...demek ki tedarikli dolaşıyor hep tırnak makası ,törpü...

Kestiklerini yemiş birde kalanları ısırmış,temiz iş olsun istemiş.

Hepsini geçtim,hadi dedim yok ausencia ne sorunlar var psikolojide dur hele sen ....

İçkimi içeyim onun yerine demiş ya; o nasıl bir soru onu hiç çözemedim.

İçsin tabiii.Bir tırnak...bir tuz...bir limon ...bir fırt tekila....hoop yine tırnak!

Kardeş, gece gece midemizi bulandırmak için mi geldin sen yaaaaaaa?
Ay çok fena oldum.
Demek ki neymiş? Öyle dışarıdan hoş gözüken, çok peşinde koştuğumuz adamların fazla peşinde koşmamalıymışız. Alttan böyle iğrençlikler çıkabiliyormuş.
Düşünsene, tırnaklarını yiyecek ( :18: ), sonra ben onla öpüşücem ? 54:) Iyk , öyk....
Ha bu arada, kız kardeşin çocukla hemen ev içine niye girmiş ya ? Güvenmesin öyle. :26:

pedikürünü de ihmal etmıyor yani

bence ismini ''pedikürcü'' koysun

ahh ulen varya su işi aşkından ölen biten acı ceken kızların sevgilisi yapsa anında unutuverir kızlar acı falan kalmaz ya

evet çocuğun saçları hafif uzunmuş yani entel tipler olurya...kendi saçlarını kemirmiş kardeşiminkini değil bi yandan ayak tırnağı yiyor bi yandan saç yiyormuş işte:2: bence başka şeylerde yiyor olabilir bilemiyom ama

Allahııııııııım sana geliyoruuuuuuuum şuan yerlerdeyim zor yazıyoruuum karnım ağrıyo yeteeeeeeer

azuhahahhah alemsin

Şimdi tırnak, yarın el, öbür gün kol, öbür gün omuz derken... Bu çocuk kardeşini de yemesin ? Katır kutur

ya cidden bu psikolojiktir yani.
kesinlıikle doktora gitsin kızkardesin ayrılacaksa da son kez önerisini yapsın yani
bariz hastalık abi yaa

midesini düşünemiyorum

pis boğaz dedikleri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…