- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi anaksunamun34
-
yani ayağı elbet ağzına kadar girebilir
ama
bunu sevgilisinin yanında nasıl yapmış
onu merak ettim
çok saçma yani
o yokken de yapabilirdi
yani oturduğu yerde ''dur ben bir ayak tırnaklarımı kemireyim'' deyıp
o anda işe mi girişmiş?
bi erkeğin ayak tırnağını kemirdiğini düşünemiyorum bayağı esnek olmalı
napayım içki mi içeyim demeside enteresan bi savunma olmuş, içki içse daha iyi bence
bence bi doktora görünmeli, dişlerine yazık, bi de o ağızla nasıl öpüşcekler falan:44::44:
yani bi konuda tartışmaya başlamışlar, çocuk biraz kızmış kız kardeşimin mini etek giymesini istemiyomuş filan o konudan bi tartışma çıkmış.. gerilince bi anda çorapları çıkarıp kesmiş önce sonra onları kıtır kıtır yemeye başlamış.. kalanlarıda ayağı ağzına sokarak ısırmış işte ne bilim öyle diyor kız dumur olmuş tabi .. iğrenç bi görüntü varmış o anda. sen napıyosun ya manyakmısın falan demiş çocuk da içki mi içeyim yani gerildim demiş
yani bi konuda tartışmaya başlamışlar, çocuk biraz kızmış kız kardeşimin mini etek giymesini istemiyomuş filan o konudan bi tartışma çıkmış.. gerilince bi anda çorapları çıkarıp kesmiş önce sonra onları kıtır kıtır yemeye başlamış.. kalanlarıda ayağı ağzına sokarak ısırmış işte ne bilim öyle diyor kız dumur olmuş tabi .. iğrenç bi görüntü varmış o anda. sen napıyosun ya manyakmısın falan demiş çocuk da içki mi içeyim yani gerildim demiş
işte tırnakları kesip kemirmiş sonra da kalanları ayakları ağzına götürerek.. şaka değil inanın öyle yapmış hani el tırnaklarını yer gibi..:44:
adam saçlarını nasıl kemirio ya bende oraya takıldım uzunmu saçları yoksa kardesının saçlarınımı kemirio ? kardesin bu cocukla cıddı dusunmuo dimi? ayak tırnaklarını kemiren biriyle öpüşmenın pek hoş olucanı duşunmuorum çunkukız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamışşaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ? :44:
kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamışşaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ? :44:
kestigi tirnaklaridami yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?