kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

bi erkeğin ayak tırnağını kemirdiğini düşünemiyorum bayağı esnek olmalı

napayım içki mi içeyim demeside enteresan bi savunma olmuş, içki içse daha iyi bence

bence bi doktora görünmeli, dişlerine yazık, bi de o ağızla nasıl öpüşcekler falan:44::44:

yani bi konuda tartışmaya başlamışlar, çocuk biraz kızmış kız kardeşimin mini etek giymesini istemiyomuş filan o konudan bi tartışma çıkmış.. gerilince bi anda çorapları çıkarıp kesmiş önce sonra onları kıtır kıtır yemeye başlamış.. kalanlarıda ayağı ağzına sokarak ısırmış işte ne bilim öyle diyor kız dumur olmuş tabi .. iğrenç bi görüntü varmış o anda. sen napıyosun ya manyakmısın falan demiş çocuk da içki mi içeyim yani gerildim demiş

ayyyyyyyyyy isin bi de o kismi varrrr

adam ayagini agzindan cikarip gelip bi de opmeye kalkcak kiz kardesini

aha bi daha koptumm

ickiyle ayak tırnagı nasıl bagdastırılır yaaa

bi kere sevgilisiyle otururken adamin tirnak kesmek istemesi basli basina sacmalik

Ben de hep düşünürdüm ayak tırnaklarını da yiyen var mıdır acaba diye Demek ki varmış

Ayak tırnakları çabuk uzamaz ki öyle, benimki 3 haftada bir falan anca kesilecek kıvama geliyo, yani maşallah..alıştırdı heralde doğal yoldan
O değil de benim kuzeninim el tırnaklarını yemekten parmakları yamuldu kızın cidden. Acaba kardeşinin sevgilisinin de ayak parmakları yamulmuş mudur

Bi de baya esnekmiş, e alışmıştır tabi yıllardır ayağını ağzına götüre götüre

Ben de bi ayak tırnağı kemiren biri için amma yorum yapmışım, içimdekileri dökmüşüm resmen
Velhasıl,kardeşinin seçeceği iki seçenek var.
Ya kaçacak ya da gülü sevip dikenine katlanacak

hala ayrılıp ayrılmadığını söylemediğine göre demekki kardeşin ayrılmamış o tablodan sonra

eski çalıştığım yerde saçlarının tepesini yolan bır kız vardıı böylee sadece kafasının ortasıı yolunmuştuu kenarlarda saç vardı onlara fön çekip geliyordu bazen işee kendısını hiç anormal hissetmıyorduu böyle bı hastalık var tabıkı psikolojık bozukluktan kaynaklanıyor bu tırnak yiyende öle bişi olabılır ya barı el tırnaklarını yeseydıı ayakları kokuyormu acaba

o anda kız kardeşin durup onu mu izlemiş
yoksa o görüntüyü görünce oradan hemen uzaklaşmış mı??

demek ki,sinirlenince yapıyor
ben bu çocuğun cinnet derecesınde sinirlendiğini hayal bile edemiyorum

mazallah tırnaklarıyla beraber parmaklarını da yemeye başlarsa şaşırmam.

bu tarz hastalıklar böyle galiba
ağzına en uzak yeri seçiyorsun ve kemirmeye başlıyorsun.

genelde bu tarz kişilikler kimse olmadığı zamanları seçer ama anlayamadım valla.

okulda sinirlenmesin bu çocuk.

arkadaş mis gibi el tırnakları var
normal insanlar gibi el tırnaklarını kemırsene.

midem alt üst oldu.

işte tırnakları kesip kemirmiş sonra da kalanları ayakları ağzına götürerek.. şaka değil inanın öyle yapmış hani el tırnaklarını yer gibi..:44:

ay vallahi bayılıcam beni gülme krizi tuttu.hiç böyle şey duymadım deli o kesin kız kardeşine hala çekici gelebiliyormuymuş.

adam saçlarını nasıl kemirio ya bende oraya takıldım uzunmu saçları yoksa kardesının saçlarınımı kemirio ? kardesin bu cocukla cıddı dusunmuo dimi? ayak tırnaklarını kemiren biriyle öpüşmenın pek hoş olucanı duşunmuorum çunku

Kardeşiniz 1 Yıldır Bu Çocuk İçin Deliriyordu..
Çocuk Artık '' Lanet Olsun Ben Bunu Bir Şekilde Kendimden Uzaklaştırırım '' Dedi..
Vee Bu Yolu Seçti..

Geçmiş Olsun..
Tövbee Tövbe..

İlk defa duydum böyle bir şey...Benim oğlumda da el tırnaklarını yeme huyu vardı bir ara..Geçti çok şükür...Eczanelerde tırnak yiyenler için acı ojeler satılıyor..Bizde baya işe yaradı..Tavsiye ederim...

Ancak ayak tırnağı yiyen birinin görüntüsünü hayal ediyorum da...Tek kelimeyle çok itici.......

Tamam ben olayı çözdüm. Çocuk sinirlenince bizim el tırnaklarımı yediğimiz gibi oda stresten ayak tırnaklarını yiyo psikolojik bi durum yani.
Tabikide bu durum yüzünden ayrılıp ayrılmamak sizin
insiyatifinize kalmış.

kestigi tirnaklaridami yiyor

maalesef kestiği tırnakları çıtır çıtır çitleyerek yemiş sonra ayağını ağzına götürüp kalanları temizlemiş dişleriyle.. bu arada da saçlarını ağzına götürüp ısırıyomuş kız kardeşim bi an korktum diyo kafamı falan keser diye kız zaten fazla durmamış bi bahane bulup çıkmış evden.. şuan cep teline çocuğun ismini "ayaktırnağıyiyici" olarak değiştirmiş.. ikide bi arıyo kız açmıyo
:26:

kestikten sonra yiyor bide ilginc ya hadi diyelim boyle bir rahatsızlıgı var ama bunu hangi insan sevgilisinin yanında yapar canlandırıyorum sevgilim onumde iki buklum ayagı agzında falan anammmmmmm bak suan sogudum hayalimde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…