kardeşimin sevgilisini sevmemem. (biraz uzun oldu)

Sorun halloldu kardeşim abisiyle yaklaşık 4, 5 saattir mesajlasiyorlar kavga da ettiler telefonda . Abi istiyorsan ayrilayim demiş. Büyük kardesimde ayrilmani istemiyoruz sadece derslerine adapte ol biraz zaman harca eğer karşındaki bunun için sana zaman tanimiyorsa zaten doğru kişi değildir demiş. Hanim kizimiz hemen mizmizlanmis olmaz haftada bir bulusmayla arada bir mesajlasmayla ben bu işi yurutemem, seni özlerim deyip Ağlamış kardeşim de rest çekti sanırım ayrıldılar. Yalan söyleyeceğini sanmıyorum çünkü abisine de sürekli bir şeylerden memnun olmadığı için ne yapması gerektiğini sormuş. Tabi bana anlatan kim. Bu dosya da böylece kapandı zaten üniversite sebebiyle ben farklı bir ilcedeyim okula yakın olsun diye olmadı küçük kardesimi de yanıma alicam ki daha düzgün takip edebileyim kendisi de oldukça hevesli bakalım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. :)

Daha çok küçük kardeşiniz, sizin şu an sahip olduğunuz bakış açısına ya da hayat tecrübesine sahip olamaz. Anlıyorum endişeleriniz var, ama izin verin de yanlışın ne olduğunu kendisi bulsun. Siz en fazla yol gösterirsiniz, sizce yanlış olanları dile getirirsiniz, bunları değerlendirip kendi hayatı hakkında onun karar vermesi lazım. Bu şekilde kendi karakteri ve kişiliği oluşur. Erkekleri küçüklükten itibaren alışmışız yönlendirmeye, büyüyüp koca adam olunca bile birilerinin yönlendirmesine ihtiyaç duymalarını yadırgıyoruz. Yanlış anlamayın sakın, yanında olun, yol gösterin, ama müdahale etmeyin...

Ders çalışsa kız da aklı başına olsa yirmi dört saat gezelim, mesajlasalim demese yine bir şey demeyeceğim de bu ilişki bana çok laçka geldi.

o yaşta o laçkalıkta oluyorlar zaten. birbirlerine azizim diye hitap edecek halleri yok :)

şöyle aklına girebilirsiniz. ilerde o kızla evleneceği zaman doktor filan olmuş olursa kızı gurur duya duya alır. seve seve verirler gibi bir şeyler diyebilirsiniz. bu şekilde kendi hayatını kaçırırsa belki mesleği yok diye pek istekli olmayacaklarını filan bildirirsiniz işte ne bileym. kızla tabi ki görüş ama hayatından olma, sonuçta ayrıla da bilirsin, ileride bugünkü duygularını hissetmeyebilirsin gibi laflar yeterli olur gibime geliyor.

yorumları okumadım mesajınıza cevap yazmak istedim. Biz eşimle 14 yaşında tanıştık. lisede de beraberdik. eşimin annesinin arkadaşlarından biri öğretmenimizdi. beni bir gün kenara çekip eşimin ünv için yeterince hazırlanamadığını bu tür şeylerin geleceğimizi kötü ekileyeceğini vs söyleyerek hafiften tehditvari şekilde ayrılmamı söyledi. eşime bunu anlatmadım. hmm ne mi oldu... 11 yıl oldu biz evlendik. ben öğretmenim o mühendis harika bir evliliğimiz var. her konuda çok mutluyuz.... o müdehale eden öğretmen hanım düğünümüze davet edilmedi tabii ki..:) diyeceğim o ki lisede böyle saçma sapan yorumlar vs normal çok takılmamak lazım ancak bu konuda kardeşinize açık açık muhalefet olursanız ve kardeşiniz kızı gerçekten seviyorsa ilerde kızla evlenirse aranız açılacaktır. Ilımlı yaklaşmanızı öneririm. yanlış gördüğünüz şeyyleri elbetteki söyleyin. ama ılımlı olun...

Bence bunlar yaşanması gerek aşık olmuş bence bu son aşkıda olmayacak kız mutlaka bir hata yapacak ve sonumda kızdan vazgeçecek , siz sadece dimleyin ve tatlı sohbetlerle yönlendirin yasak ederseniz kesinlikle bu kızdan ayrılmaz , sen hiç aşık olnadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…