- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Ben böyle bir çocukluk yaşamadım. Kafama takmıyordum kolum kırıldı başımı da çarptım ama kendisi abartıyor gibi geliyor bana anneme de tabi.Bi pedagogdan yardım almanızda fayda var bunları sorun olarak goruyorsaniz.Nasıl davranmanız gerektiğini anlatır o size..Ayrıca takıntılar zamanında çözümlenmezse boyutları git gide artar
Daha önce uyku bozukluğu vardı devlette psikologa götürmek istedik ama gittiğimiz hastanelerdeki sistem önce psikiyatri uygun görürse psikologa yönlendiriyordu psikiyatriye götürdük o da ilaç vermişti ve kullanmadık açıkçasıPsikolojik destek alabilirsiniz. .
Obk olabilir. .
İlerler canım.Daha önce uyku bozukluğu vardı devlette psikologa götürmek istedik ama gittiğimiz hastanelerdeki sistem önce psikiyatri uygun görürse psikologa yönlendiriyordu psikiyatriye götürdük o da ilaç vermişti ve kullanmadık açıkçası
Olabilir belki de böyle düşünmemiştim teşekkürlerBelki sizden ilgi görmek istediği için soruyor olabilir.
Gerçekten ben de korkuyorum onun için belki küçük şeyler gibi duruyor ama bıkıyorum artık. Teşekkür ederimİlgi beklemek oldugunu düşünmüyorum çünkü 7 yaşında varmış şuan 11 yaşında ve ergenlik dönemine geçiş yaşında bence psikiyatrist görsün kesin kardeşinizi yabana atmayın lütfen. Ergenlikle birlikte daha sıkıntılı bir hal alabilir.
Geçmiş olsun şuan nasılsınız?Okb hastası olabilir benimde 11 yaşında artış göstermişti yalnız çok stres yapan bir hastalık bu yaşta bu kadar şeyi kafayı takıyorilaç kullanması gerekecek büyük ihtimal
Biraz azaldı ama tamamen geçmeşi zor birazGeçmiş olsun şuan nasılsınız?
En kısa zamanda psikiyatri psikolog a götürcez
Geçmiş olsun şuan nasılsınız?
En kısa zamanda psikiyatri psikolog a götürcez
Depresif birisi değil aslında. Genel olarak iyi.Depresif bir kişiliği var mı
Çocuk diye aslında..Bir uzmana goturmeliydiniz simdiye kadar... Ilerlemesini mi bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?