Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Patafix bunca sıkıntın arasındaki inceliğin , teşekkürün beni mahcup etti . başın sağolsun tekrar . güçlü karakterinize maşallah .

Hadi bakalım. Saçlı derinin altında kanama ve akciğer kanaması şüpheli ölüm degilmiymis? Bir ilaca ve toksik bir maddeye karşı bir reaksiyon olabilir sanki.

Allah rahmet eylesin toprağı Bol olsun

Dün gece rzgrgulu92 ile birlikte bir çok yöntemle yaklaşık 4 saat boyunca cihazdaki ekran kilidini açmayı denedik olmadı. WhatsApp kayıtlarına da ulaşamadık. Umutlanmistik ama ne yapsak olmuyor.

rzgrgulu92
O güzelliğin bile kalbinin guzelligi yanında sönük kalıyor inan. Ben sana ne desem ne söylesem minnettarligimi tarif edemem. Ben yoruldum, beynim dondu ama sen gık demeden çabaladın durdun. Çok yaklaştığımız yerde dahi benden daha da heyecanladin. Mevlam sana ve sevdiklerine en az kalbin kadar güzel bir yaşam ve ahiret nasip etsin. Hayattan umudumu kaybettiğim yerde sen ve senin gibi nadir insanlar aklıma gelecek ve kendimi onarabilecegim. Büyük bir şans oldun benim için. Keşke bu kadar uzaklarda olmasaydın...

Artık iş bilişim uzmanına kaldı. Bunu da ancak savcılık kanalını zorlayarak yapabiliriz. Haftaya abimle birlikte tekrar adliyeye gideceğiz. Bu hafta yerinde olmayacakmış. Gelişmeleri paylaşacağım. Allah'a emanet olun...

Patafix bunca sıkıntın arasındaki inceliğin , teşekkürün beni mahcup etti . başın sağolsun tekrar . güçlü karakterinize maşallah .

Sizin yüzünüzü görmek kısmet olmadı ama kalbinizi gördüm ve hiç tanımadığınız biri için gösterdiğiniz özveri bile nasıl güzel bir insan olduğunuzu açıklıyor. Çok başarılı bir meslek hayatınız olacağından eminim. Tam da sizin gibi doktorlara ihtiyacı var insanlığın. Hakkınızı helal edin. Allah razı olsun...

Basın sağolsun ve Allah yardımcın olsun .kardeş acısı çok zor olmalı . Malesef madde kanda çıkmıyor bide sen bir elinde telefon bir elinde kulaklık var diyince aklıma takıldı . Artık çoğu bağımlı sanal kafa denilen lanet şeyi yaşıyor .bazı frekanslar var ( zehir tacirleri bunu bile yapti ) telden açıp kulaklikla korkunç şeyler dinleyip madde almış gibi kendilerinden geçip madde kafası yasiyorlarmis. Bazıları kalp krizi bile geçiriyormuş. Telefonunu bor inceletsenize öyle birseyse muhakkak bulunur . Maddeyi normal kullanıyorsa da illa ki bir telefon trafigi vardır o da bulunur .Allah yardımcınız olsun ya ne diyeyim napayım çok üzüldüm ..

Söylediğiniz şey bana çok çok ilginç geldi. Eğer bu dediğiniz öyleyse konu sahibinin kardeşinin ölümü çok büyük bir şeye vesile olur.çünkü ölüm sebebi bu tarz bişeyse, otopsideki doktorların bile gözardı ettiği bişey . Demekki çok bilinmiyor ve böyle bi zehir varsa bilinmeli !
Allahım nasıl bir asırda yaşıyoruz .. etrafımızdaki tehlikeler ne kadar da büyük ..
Rabbim muhafaza etsin

Malesef gerçek . Ama konu sahibinin sonraki mesajlarını görünce fikrim değişti .çünkü telefonla görüşme halindeymis. Bu sırada dinlemesi mümkün değil ..Bide şu geldi aklıma : dinlediği sırada tam komaya girecekken birisi aradı o da çırpınırken telin açma düğmesine dokundu ve açtı istemdışı. .senaryo biraz zayıf ama olabilir mi olabilir ...neler neler görüyoruz ..tel bilişime gidince kimle konuşmuş ne kadar konuşmuş belli olur .bir kaç saniye yada dakikaysa bu konudaki şüphem artar .elde kulaklık ve telefon ...Bana hep bunu düşündürdü .erkeklerin kulaklıkla konuşanı çok yok çünkü

Google hesabına ulaştım ve son 2 yıl içinde ınternette yaptığı hemen hemen her şeyi görebiliyorum. İzlediği videolar, girdiği web siteleri, yaptığı tüm aramalar vs. Hiç söylediğiniz gibi bir şeye rastlamadım. Alkol ve sigara kullandığı belli çünkü bunlarla ilgili aramalar yapmış. Ama uyuşturucuyla ilgili en ufak bir emare yok. Ya da bu söylediğin korkunç şeyle ilgili. Ne diyeyim Allah kahretsin bu ve benzeri şekilde insanları zehirleyen herkesi! Lanet olsun böyle aşağılık insanlara! Sagolun fikrinizi paylaştığınız için...

Umarim sizi üzen bir sonuçla karsilasmazsiniz kardeşin eceliyle vefat etmiş olsun .Tekrar sabırlar diliyorum takipteyim konuyu.

Kiz arkadasi ile konustunuzmu o bilebilir eger madde kulandi ise ama otovisede cikardi maddeye bagli olsaydi olumu.
Bu yaz kuzenimin arkadasi eroin den oldu hemen teshis edilmisti olum sebebi.
Nedense ben boguldugunu dusunuyorum ani olum oldugu icin akla farkli seyler geliyor ama anne-babanizla sohbet etmis tuhaflik fark edilirdi illaki.
Allah size sabir kardesinize rahmet eylesin

Adli Tıp Genel Kuruluna gönderilecek bu kurulda daha çok uzman var ama ilk kez klasik otopsi sonucu kesin ölüm sebebinin tespit edilemediğine tanık oldum ATK Genel Kurulu kesin ölüm sebebini belirler

Tam doğru anladım bilmiyorum ama sim kartında şifre yok demişsin galiba şunları ni Kendi teline takip WhatsApp tekrardan kurup giriş yapsana yedekler böylece eski mesajların elir aklıma bu geldi İnşallah işe yarar

bahsettiğin şarkı bumu ?

Bence bu şarkı daha çok uyuşturucu etkisi yapıyormuş.

Bence bu şarkı daha çok uyuşturucu etkisi yapıyormuş.
konuyla alakası yok ama ben bir deneyeyim dedim bende yapmıyor... acaba uyuşturucu kullananlar içinmi geçerli?
bu arada konuyu hergün takip ediyorum umarım kötü bir şekilde vefat etmemiştir kardeşimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…