Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.Merhaba . Konuyu takip edenler için bugün otopsi raporunu aldığımızı paylaşmak istedim .
Alkol uyuşturucu veya uyutucu madde bulunmadığı, ancak akciğerlerde yoğun kanama ve (sanirim) buna bağlı olarak nefes borusunda da kan ve mide sıvısı (bu da SANIRIM boğulmasına sebep olmuş), ayrıca saçlı derinin altında yaygın kanama tesbit edilmiş .
Fakat bunlara neyin sebep olduğu bilinmiyor. Savcı ölümü artık şüpheli bulmadığını, doğal ölüm olduğunu düşündüğünü, ama yine de ölüm şekli ve ifadelerimizi içeren (vb.) belgelerle birlikte yeniden adlı tıbba üst kurul için göndereceğini söyledi.
Allah yardımcımız olsun, kimseyi böyle sınamasın inşallah. Yine sözlerin bittiği yerdeyim...
Allah yardımcınız olsunSagolun. Sebebini öğrenmeye çalışıyoruz ya zaten. Ölüm şeklini soruyorsunuz siz sanırım . Çok zor bunları anlatıp tekrar başa dönmek ama izah edeyim .
Doğum gününü sevgilisiyle bir cafede pasta keserek kutlamislar ve akşam 8.30 gibi eve gelmiş . Annem ve babam var sadece evde bir de kendisi. İyiymiş mormalmis herşey . Anlatmış dogumgunumu kutladık diye. Annem babam opmusler kutlamislar onu. Gece 00.45 e kadar sohbet etmişler. annem babam odalarına geçmek için kalkmış "hadi sen de yat oğlum" demisler tamam demiş yatağını hazırlamış kapatmış kapısını.
5 dakika geçmemiş odasından böğürtü sesi gelmiş 3 kez şiddetli . Firlamislar yanına istifra ediyor sanmışlar. Bir elinde kulaklık diğerinde telefon yatağa uzanmış cirpiniyormus. Nefes almakta zorlanıyormus. Kaldırmaya çalışmışlar sırtına filan vurmuşlar hareketleri yavaslamis.
Babam hemen bizi aradı eşim açtı telefonu "hemen gel Kerem bayıldı" demiş babam . Eşim fırladı çıktı hemen. 1 yaşında ve 10 yaşında iki oğlum var evde uyuyorlar ben kalakaldım . Eşimi aradım nasıl diye. Hemen ambulansı ara kötü dedi. Aradım. O arada üstümü değiştirip alt komşum olan bir teyzeyi eve çağırdım çocukların yanında dursun diye .
Çıktım annemin kapısinda ambulans kardeşimi sedyeyle çıkarıyorlardi, hiç hareket yoktu. Ambulans gelmeden eşim nabzı çok yavaş demişti . Kalp masajı yapmışlar evde de ama ddondurememisler. Hastanede 45 dk daha uğraştılar. Biz gelecek bir müjde beklerken başınız sağ olsun dedi doktor .
Tüm vücudum titriyor şu an bile . O an bittik zaten. Sentetik madde kullanıyor muydu bilmiyoruz . Hiç suphelenmedik ama artık olabilir diyorum .
Pesimist bir çocuktu ama intihar edecek kadar mı onu da bilemiyorum . Sürekli makara yapardık gayet neşeli ggörünürdu. Zekası çok kişiyi kıskandıracak olcudeydi ama mutlu olmaya yetmiyordu sanırım . Farkındalık insanı mutsuz eder ya, fazla farkındaydı hherseyin. Yaşının üzerindeydi . O gece hastane polisi kanının temiz olduğunu söyledi .
Dualarınız ve taziye mesajlarınız için çok teşekkür ederim, vvarolun. Tek tek cevap veremediğim için bağışlayın olur mu...
Sağolun. Ben whatsapptan ciddi bişey çıkacağını düşünmüyorum aslında. Önceliğim dışarıdan gelen aramalara ulaşmak . Ama elbette ulaşabildiğim herşey çok kıymetli . Elimden geleni yapacağım .Başınız sağolsun.
Konunuzun tamamını okudum ve çok üzüldüm. Sırf bu yüzden üye oldum.
Benim de telefonum asus. Siz yazdıktan sonra kontrol ettim. whatsapp yedekleri cihaz hafızasına almış. Daha öncede biri söylemiş eğer telefonu usb ile bilgisayara bağlarsanız şifreyi bilmeden hafızasına ulaşabiliyorsunuz. Yalnız telefonda normal konuşma yaparkende kapatma tuşu kırmızı bir buton. umarım işinize yarar. Rabbim sabır versin.
EvetSon arama whatsapp araması olmayabilir ama gmail şifresini öğrenmişsiniz bir de başka bir telefonda (telefondaki diğer gmail hesaplarından çıkış yaptıktan sonra) kardeşinizin mail hesabını açıp, kardeşinizin sd kartını ve sim kartını takıp bir de o şekilde mi deneseniz whatsappi ne girmeyi? Whatsapp konuşmalarından çok şey anlaşılabilir gibi geliyor bana. usb kablosuyla denemenizi tavsiye etmişti biri onu da denediniz mi?
Evet adli tıpta yapıldı. Şu an sonuç belirsiz. Savcı 1 hafta sonra geri gönderecek raporu ihtisas kuruluna girmesi için. Siz biliyor musunuz ne kadar sürer acaba net sonuca ulaşmaları?öncelikle başınız sağolsun morg ihtisas dairesinde klasik otopsi işlemi yapılıyor bütün organlara bakılıp herhangi bir darp izi iç organ hasarı, kesi vs. var mı bakılıyor ayrıca kanda uyutucu uyuşturucu madde tespiti de yapılıyor ya da kullandığı herhangi bir ilaca rastlanıp rastlanmadığı eğer hiçbir sonuca ulaşılamadıysa bir üst kurul olan 1. ihtisas kuruluna yönlendiriliyor dosya 1. ihtisas kurulu mutlaka bir sonuca ulaşacaktır sadece biraz zaman alabilir ihtisas kurulunda birçok alanda uzman olan doktorlar bulunuyor bu arada otopsi istanbul adli tıpta mı yapıldı
duruma göre değişir canım o 1. kurul ve 3. kurul yoğun olan yerler mesela oralarda dosyalar biraz daha uzun kalabiliyor ama umarım en kısa zamanda çıkar raporunuzEvet adli tıpta yapıldı. Şu an sonuç belirsiz. Savcı 1 hafta sonra geri gönderecek raporu ihtisas kuruluna girmesi için. Siz biliyor musunuz ne kadar sürer acaba net sonuca ulaşmaları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?