Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Sizin süphelendiğiniz bi durum mu var ki ...eceliyle olduğunu düşünmüyorsunuz galiba
Doğal ölüm gibi durmuyor. Umarım öyledir ama annemler yatmaya geçince 5 dk içinde olması düşündürücü değil mi sizce de? Ne düşündürdü size mesela bu detay?

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Metin olun. Rabbim sizlere sabırların en Büyüğünü versin. peki kız arkadaşına sordunuz mu? acaba yemeklerden mi desem çıkardı ortaya. Fakat sizi üzmek istemiyorum ama otopside çıkmayan zehirlerin olduğunu biliyorum. Rabbim tekrar bol sabırlar versin.

Canımm Seninle birlikte okuyan herkes titredi eminim Allah sabırlar versin yüreğinize ferahlıklar versin. Anneciğin babacığın iyidirler inşallah

Bir bilgim yok bu konularla ilgili ama okuyunca çok üzüldüm ve başsağlığı dilemek istedim...

Allah sabırlar versin...

Ama çok garip. Şu ana kadar yapılan tetkikler sonuca goturmuyorsa başka hangi yolla ulaşılabilir ki? Verdiğimiz ifade mi, yani ölüm şekli mi belirleyicidir yoksa vücudundan aldıkları parçalar mı ? Otopsi nin gösteremediğini başka ne gösterebilir mesela ?

Sorduk . O gün morali çok bozukmuş ama anlatmamış. Bişey yememiş o zaten sadece şu içmiş . Parası yokmuş sanırım o yüzden yememiş sevgilisine ismarlamis Cebinden 10 TL çıktı bir de lösev'e yaptığı bağış makbuzu . Yazı dünyası çok gizemli, şu an çok iyi anladım bunu. Çünkü kalbimi çıkarıp mesaja ekleyebilseydim kimse burada olmak istemezdi şu an . O kadar acı ki, anlatmaya çalışırken yasımdan utanıyorum

Canımm Seninle birlikte okuyan herkes titredi eminim Allah sabırlar versin yüreğinize ferahlıklar versin. Anneciğin babacığın iyidirler inşallah

Bitikler. Aile olarak yaşadığımız ilk kaybımız . En kucugumuzden başlaması çok yıkıcı oldu ama buna da şükür diyoruz ne yapalım . Mevla böyle uygun görmüş .

Ah kuzum benim. Rabbim mekanını cennet eylesin. İmtihan dünyası . ben de kardeşimi kaybettim çoook iyi bilirim bu acıyı. zamanla biraz hissiz olacaksınız sadece .
Acı geçmez ama zamanla daha hissizlestirir.
Metanetli olun. Hayırlı geceler dilerim.

Çok üzüldüm inanın . Kardeşiniz nurlar içinde yatsın inşallah . Sabır versin Mevlam sizlere de. İyi geceler sagolun

Ventriküler Fibrilasyon olması geldi aklıma yada ona benzer bir şey
Titreme diyince felçte olabilir yani aslında felce bağlı ventriküler fibrilasyon olabilir .
Ben sebepsiz ölüm olduğuna inanmıyorum .
En sebepsiz ölüm bile kalbin yorulması sonucu durması ile açıklanıyor çünkü

Üzüldüm cok hemde okurken bedenim dondu gozlerim doldu Rabbim size sabir versin

Allah rahmet eylesin..Mekânı cennet olsun..Rabbim sizlere bol sabırlar versin çok üzüldüm acınız çok yeni...
Otopsiyle ilgili benzer bir şekilde sonuclanamayan bir olay oldu bundan birkaç yıl once..
Sağlık meslek lisesi anestezi bölümünü bitirdim..Son senemizdi ve staj dönemimizdi..Bir arkadaşımız hafta sonu 1 günlüğüne hastanede o gün nöbete kalmak istedi...Ertesi gün ölüm haberini aldık kimse ne olduğunu anlayamadı psikolojik bir durumu da yoktu çocuğun.Karanliktan ve yalnizliktan korkan bir cocuktu ve böyle birisi nasil olur da kendisini kimsenin olmadigi bir yogun bakıma kapatir diye soru isaretleri oluştu...Ameliyathanenin icinde Kvc yogun bakim odalari oluyor oraya gecmis tekli bir koltukta kulağında kulaklik takili bir şekilde kalp krizi geçirmiş ama oradaki kalp cerrahı kolundaki damar yolunu gorunce suphelendi bu sıradan bir kalp krizi değil ilaç verilmiş sonrasında kriz geçirmiş olabilir dedi.. Kendi kendine damar yolu açmak gibi merakları vardı o gün de ölü bulunduğunda kolunda açılmış bir damar yolu vardı ordan ilaç enjekte edilmiş olabileceğini düşündüler..Annesi babası otopsiyi kabul etti ama sonuç belirsiz...öylece kapatıldı olay..

Hiç bir rahatsızlığı yoktu . Grip bile olmazdı ama tabi belirti vermeyen bir rahatsızlık elbette olabilir . Ama o zaman çıkmaz miydi 2 aylık incelemede?

uyuşturucu için inceleme yapmışlardır genelde çıkıyor ama bilemedim inanın.

dg falan olmasından acaba arkadaşlarından vs bi ilaç madde vs mı aldı diye düşündüm hastalık olma ihtimali düşük geldi anlattığınız şekliyle. efor sarfederken hareket anında vs olsa çıkardı diye düşünüyorum. ileri tetkik için talepte bulunma şansınız yok mu?

başınız sağolsun bu arada.

Çok üzüldüm,gözyaşıma engel olamadım..
Allahım yardımcınız olsun sabır versin.
Konu hakkında bir bilgim yok ama yinede yazmak istedim.
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun kardeşinizin inşallah..

Felç nasıl VF ye sebep olabilir ki?
Konu sahibesi, başınız sağ olsun acınızı asla tahmin edemem.
Lakin bildiğim kadarıyla detaylı tetkit yapılmadan gözlemlenemeyen bazı zehir vb maddeler oluyor.
Allah sabır versin

İnme inince bir anlık korku sonucu .
Halisünasyon görme sonucu inme inen insanlar var ya hem halisünasyon gördüğü için korkmuş o korkuda VF ye sebep olmuş olabilir diye düşündüm
Sağlıkçı değilim işin aslı benim ki sadece bir senaryo :)

zaten ablanın eşi gelince kalp ritmi çok yavaşmış onu sonradan gördüm . Çürük bir tez oldu yani

Her kalp durmadan önce bir vt ye sonra da bir vf ye bir girer zaten.Sonra asistoli olur yani durur.
Ben de bilemedim.Kalp krizi de mi demiyorlar.Allah sabırlar versin.Nur içinde yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…