Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Sabırlar versin sizlere de. Çok zor.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin güzel allahım

BAŞINIZ SAĞOLSUN O
O KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM Kİ RABBİM SABIR VERSİN

Sabah sabah şoka girdim Pata. İnanılmaz üzüldüm. Kalbim acıdı. Rabbim geride bıraktıklarına sabırlar versin

Acı içerken olunca daha sonra hiç birşey canını acıtmıyor Rabbim size sabır versin kardeşinin mekanı cennet oldun dünya okadar kirli ki umarım kardeşinizi kirletmemistir ... Allahım sıralı ölümler versin

Çok etkilendim...ben de babamı aniden kaybettim ama sebebini öğrendik anlıyorum ki bu bile teselliymiş

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

canım başın sağolsun rabbim sabırlar versin. kardeşinizin kız arkadaşıyla hiç konuştunuzmu o gün gündüz başka neler yapmışlar. ne yemişler nereye gitmişler. belki o bilgi verebilir size.

Allahım rahmet eylesin,bol sabır versin hepinize inşallah.

Bu çocuk evinde gece yarısından sonra vefat ettiyse ya bir ilaç ya zehirlenme ya da uyuşturucu veya kimyasal bir madde olması lazım.

Siz evde kardeşinizin kullandığı ilaçlar ve varsa onlara bir bakın derim. Bir yan etki durumu olabilir. Onun dişinda aldıkları o örneklerde bunlara bakmaları gerekiyor bence. Bu da kan ve doku örnekleri ile olur. Hangi testlerin yapıldığını hangi maddelerin arastirildigini öğrenmeye çalışın derim. Mesela kanında yüksek dozda potasyum olması kalp krizi sebebidir.

Allah yardımcınız olsun.

Bu arada dikkat etmeniz daha genis dusunebilmeniz için yazıyorum. Daha 1 ay olmadı haberlerde izledim kahroldum. 4 kişilik bir ailenin küçük kızı akşam evde fenalasiyor hastaneye kaldırıyorlar. Orada soba zehirlenmesi sebebiyle çocuğu kaybediyorlar. Ama evde yetişkin ve bir de 12 yaşında abla var. Onlara birşey olmuyor. Aradan 4 ay geçiyor bu sefer 12 yaşındaki kız fenalasiyor. O yavruyu da malesef kaybediyorlar. Tabi aile küçük kızın vefatından sonra evde soba falan yakmıyor. Yine benzer belirtiler ile ablada vefat edince otopsi yapılıyor bu sefer sonuç böcek ilacı. Anlıyorlar ki alt katlarında bir firin imalathanesi var. Onlar ayda bir fare bombası dedikleri bir ilacı hem de 10 tane geceden koyuyorlar sabah gelip havalandiriyorlar. Çok öldürücü bir ilaçmis ilaçlama şirketine yaptırmiyorlar kendileri yapıyorlar. Bu kadar yoğun ilaç kullanıldığı için binanın tamamen 2-3 gün boşaltılması gerekiyormuş ama şerefsizler bunları bildikleri halde bir şey olmaz diyip 2 küçük yavrunun ölümüne sebep oluyorlar. Çok dikkat etmek lazım.

Siz otopsiyine yapan doktorlar ile de görüşün bence. İnşallah sebebini öğrenirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Şok oldum yaa nasıl insan bunlar hiç mi vicdan yok

allah bildiği gibi yapsın onları

F fozgeb ordan ekmek alanlar da tehlikede

İmalathaneyi kapattılar sanırım ama çok doğru söylüyorsun. Ama işte nereden bileceksin ki. Etrafimiz cahil dolu. Alacaklari ceza bilinçli taksirle olume sebebiyet vermek en fazla. O da 3-5 yil yatar cikarlar.

Çok acı özellikle hamileler ve küçük çocuklar için tehlike. Apartmanda yetişkinler de var onlar da zehirleniyor ama onlara hiç birşey olmamış işte. Küçüklerin tolere etmesi zor.

Allah sabır versin, başınız sağolsun
nasıl böyle belirlenemedi deniliyor anlayamıyorum.Sonuçta illaki kan tahlili, doku tahlili iç organlar hepsine bakılır.demekki çoğu faili meçhul dosya böyle kapanıp gidiyor, çok acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…