Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Yine savcılık isterse tam arama kaydı çıkıyor. Yani sadece kardeşinizin aradıkları değil kardeşinizi hangi numaralardan aradıkları da çıkıyor. Sevgilisi falan varmış bilmiyor mu şifresini.

Allah sabır versin çok zor bir durum boğazım düğümlendi içim acıdı mekanı cennet olsun inşallah. Bir durum varsa açıklığa kavuşur inşallah nedenini bile bilmek bir nebze rahatlatır insanı

Allah sabir versin hepinize özellikle annenize cok zordur...

Cok üzüldüm nur içinde yatsın kardeşiniz

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah size ve ailenize sabırlar versin.

Yine savcılık isterse tam arama kaydı çıkıyor. Yani sadece kardeşinizin aradıkları değil kardeşinizi hangi numaralardan aradıkları da çıkıyor. Sevgilisi falan varmış bilmiyor mu şifresini.

Bence de kız arkadaşı biliyordur. Ama eğer son konuşması onunlaysa ve konu sahibinin şüphelendiği gibi telefon konuşmasıyla alakalı birşeyden dolayı falan vefat ettiyse kız söylemeyebilir.

Konuşmalara bakacağınızı hiç söylemeyip fotoğrafları hatıra olarak almak istiyoruz vs deseniz kıza?

Bir de kilidi telefoncular falan kıramıyor mu? En azından yetkili servisi falan açabilir bence.

Kız arkadaşı bilmiyor . Kardeşim gerçekten gizemli bir çocuktu. Ne arkadaşlarından bahsederim ne sevgilisiden. Sevgilisi olduğunu bile vefatından sonra öğrendik . Sevgilisine de hiç bişey anlatmazmış. Arkadaşlarıyla da görüştük onlar bile sevgilisi olduğunu bilmiyirlarmis, hiç anlatmazdi dediler. Telefonunun fabrikasına bile gittik oradaki teknik servis açılmaz bu cihaz , ancak bilişim uzmanları açabilir dediler

Ölüm bu hayatta ki tek gerçek...
Rabbim mekanını cennet eylesin
Sizlere de sabır nasip etsin.
Çok üzüldüm yüreğim sızladı
Kaç kez okudum konunuzu dün geceden beri
Kız arkadaşı ile konusma fırsatınız olmadı mı neye canı sıkkınmış
Belki aşırı stresten olmuştur ay bilemiyorum ki yaa Rabbim yardımcınız olsun

Anlatmamış ki sevgilisine de. Annemlere zaten hiç belli etmemiş bir sorunu varsa da. Allah razı olsun

Rabb'im rahmet eylesin kardeşinize ''YA RAHİM'' ismiyle.

Çok zor bir imtihan. Allah sabır versin ''YA SABUR'' isminin tecellisiyle annene, babana, sana, tüm sevdiklerine.

Böyle durumlarda ne demek gerek pek beceremem. Eceli gelen Allah'a dönüyor geride kalanlar için çok zor olsa da. Rabb'im tekrar tekrar sabırlar versin size. Acınızı azaltsın, dayanma gücü versin.

Allah yardımcınız olsun. Kardeşim değil ama kardeşimden zerre farksız görmediğim yakın arkadaşımı birlikte geçirdiğimiz bir trafik kazası sonucunda kaybettim. Kuş olup gitti. Ne kadar acıttığını tahmin edebiliyorum. Otopsi için bizim de bekletildiğimizi hatırlıyorum, 3 günde tamamlanmıştı ama bizim polislik bir dava olduğu için bu kadar uzun sürdü sanırım..

canım benzer olayı 17 yaşımdayken çok yakın bir arkadaşım yaşadı, birdenbire hiçbr sebep yokken vefat etti. otopsi yapıldı hiçbir şey çıkmadı. ne beyin kanaması ne kalp krizi hiçbir şey.

acını anlayabiliyorum. Allah sabır versin. çok zor.

Allah sabir versin mekani cennet olsun
Memurun detayli bilgisi olmayabilir asil olan rapor da ne cikacagi elinize gecince supheleriniz dogrultusunda bir yol izlersiniz
Ancak ani olum diyede bir durum var sapasaglam kiside aniden gelisen hic bir sebep yokken aciklamasi olmuyor
Birde tespit edilemeyen zehirler varmis cok bilgim yok bir kac yerde okumuslugum var
Rabbim sabirlar versin

Telefonda kimle görüştüğünden de birşey çıkacağını sanmıyorum ama savcılık açtırır umarım şifresini.

Sanırım bu tarz içe kapanık gençlere çocukluk veya ergenlik dönemlerinde müdahale etmek gerekiyor, uzman desteği vs.

Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.

Allah rahmet etsin
Konu hakkinda bilgim yok canim malesef
Sabirlar diliyorum

Başınız sağolsum çok üzüldüm benim de ablam 21 yaşında vefat etti 5 yıl oldu yürek yangınınızı anlayabiliyorum

Savcı tekrar incelenmesini isteyebilir
Sebebinin böyle belli olmaması da çok üzücü

Allah rahmet eğlesin, sizlere de sabır versin.. ben de annemi kaybettim, ölüm acısı çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…