kardeşimin yaptıkları

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhabalar herkese...öncelikle inş bu açtığım son konu olur...
bnm kardeşim evli birde kızı var..şimdi kardeşim diğer abimle para mevzusu yüzünden birbirine girdi... büyük abim maddi açıdan zor durumda diye bnde ona hak verdim bnm de bir hatam oldu. ama bn hatamı kabul edip mahcup olduğumu her seferinde dile getirdim pişman oldum yani....neyse sonra
kardeşimle tel de konuşurken bu iyice çirkinleşmeye başladı bnde sen çok saygısızsın büyük nedir küçük nedir bilmiyosun dedim ..dediğim tek şey bu şimdi bnmle konuşmuyo... faceden falan da silmiş eşideaynı şekildeki eşiyle en ufak bir sıkıntımız yok asla..yeğenimin resmini koymuş faceye bnde beyeni yaptım oda hemen silmiş faceden....anlamıyorum neyin kafası bu oysa bn ona elimden gelenin fazlasını yapmıştım.iyilik yap denize at denir ama gerçekten bir insan nasıl böyle nankör olur nasılş bu basit konu için kardeşlikten siler..nasıl davranmalıyım sizce konuşmalımıyım yoksa yokmu saymalıyım ..çok üzülüyorum yaptığı nankörlüğe..

evet tüm olayları yok saymalısın. kardeş de olsa herkes yerini bilmeli. kardeşin bi lafına bu kadar mevzuyu büyütecekse ne istiosa onu yapsın derim.
bırak nasıl istiosa öyle yapsın arama sorma sen de.

Konuşmaktan anlıcak bi tip değil belli. işi düşünce geri gelir. Bence tepkisiz kal. Hiç bi taraflarını kaldırmaya gerek yok, baya saygısız bi tip.
aynen öle bnde öyle düşünüyorum o konuşmadan sonra en ufak bir görüşmemiz olmadı..sessiz kalıyorumdediğiniz gibi allaha dua ediyorum bana işi düşsünde yalvarsın diye..

Bence De tepkisiz kalın onun siz aramasını bekleyin
Kardeşsiniz sonuçta olur böyle şeyler :)

evet tüm olayları yok saymalısın. kardeş de olsa herkes yerini bilmeli. kardeşin bi lafına bu kadar mevzuyu büyütecekse ne istiosa onu yapsın derim.
bırak nasıl istiosa öyle yapsın arama sorma sen de.
yok canım hayatta aramıyorum zaten bnmi büyüğüm omu..kaldıki babam kardeşim 10 yaşındayken vefat etti o zamandan beridir herşeyine koşarım harçlık istedi gönderdim düğünü oldu nişanı oldu bebeği oldu gittim üzerime düşen ne varsa hepsini fazlasıyla yaptım bnm vijdanım rahat ama onun yaptığını kaldıramıyorum..

aynen öle bnde öyle düşünüyorum o konuşmadan sonra en ufak bir görüşmemiz olmadı..sessiz kalıyorumdediğiniz gibi allaha dua ediyorum bana işi düşsünde yalvarsın diye..
Er yada geç kapına gelir, hiç şüphen olmasın. Kardeşlik kavramını öğrensin önce ,bu yüzden sert bi tepki verirdim ben bana geldiğinde de

Er yada geç kapına gelir, hiç şüphen olmasın. Kardeşlik kavramını öğrensin önce ,bu yüzden sert bi tepki verirdim ben bana geldiğinde de
hayır birde anlamıyorum eşiyle hiçbir münakaşamız olmadı o bile bebeğin resmini beyendim diye hemen faceden silmiş çok dokundu yalan söyleyemm

hayır birde anlamıyorum eşiyle hiçbir münakaşamız olmadı o bile bebeğin resmini beyendim diye hemen faceden silmiş çok dokundu yalan söyleyemm

Yaptıkları büyük terbiyesizlik, yerinde kim olursa olsun insanın zoruna gider. Eşine ne oluyor onu anlamadım, sanki düşmansınız. Çok yazık kardeşinin bu kafada olması... Ki üzerime düşen herşeyi yaptım diyorsun, vefa duygusuda yok. Çok sinir bozucu buluyorum böyle tipleri. İşi düştümüde utanmadan gelir gör bak

yaptıklarını hayatta onutamm allaha havale ediyorum inş işi dişerde ararlar...

bikaç gün oldu annemle ilgili bir konu oldu bn anneme daha yakın oturuyorum onlar şehir dışında en büyük ablamı arıyomuş ............. işte ablama söyle annemle ilgilensin diye...bnde dedim onun ağzı yokmuymuş kendisi arasında söylesin dedim

Oyyy ben mesaj atar bi saydırdım kesin

mahcup olduğunu çok belli edersen üste çıkarlar böyle tamam hatam oldu derken bile demir leydi gibi duracaksın hayat bana bunu öğretti .
bnde öyle davranmaya çalışıyorum ...bn yaptığımın arkasındayım dedim .... ve bir daha hiç görüşmedim 4 ay oldu dahada o beni arayana dek görüşmeyi düşünmüyorum..doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum tabi..

ortayı yakalayın mesela buda fazla . Bu da burnundan kıl aldırmamak olur . Ben evlensem eşimin ablası kardeşinin halini 4 ay sormasa ben bozulur ve eşimle bu konuyu konuşurum . 3 hafta filan sonra arayın konuşun yiğeninizi telefona isteyin . Zaten mesafe çok bide böyle olursanız aranız çok açılır . Facede sildiklerini fark etmemiş gibi yap siz büyüksünüz biraz birleştirici toplayıcı olun .

Keske kardesinize ne olursa olsun nankor demwseniz bu insanin cok zoruna gidiyor
benin ablam hakli oldugum konuda (k3ndime gore ablama gore kendi hakli)bana sen nankorsun diye 3 kere bagirdi cok onur kirici bi laf hic nankorlugum saygisizligim olmadi bu gune kadar.
dugunumu bile burnumdan getirdi kendisi ona ragmen sess etmedim .
sonuc 1 yil kus kaldik defalarca ozur diledi ama insanin icinden biseyler kopuyor eskisi gibi olunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…