kardeşimin yaptıkları

canım haklısın ama kesinlikle bn onun kendisine karşı demedim nankörsün diye yüzüne hiç vurmadım bn sana şöyle yaptım böyle yaptımda sen nankörsün gibi hiç demedim..sadece çok saygısızsın büyük küçük tanımıyosun dedim sadece...nankör kelimesi bnm aklımdan geçenlerden ibaret. bnde çok kırıldım.. eşiyle hiç puroblem yokken feysten silmeler ...daha neler neler yani..

bnde memnun değilim tabiki bu durumdan bn üzerime düşeni yaptım diye düşünüyorum o olaydan sonra bi akraba cenazesi oldu oda gedi hoşgeldin dedim sarıldım giderkende güle gülegidin dedim yine bellietmedim baya sonra farkettim faceden sildiklerini falan ...hatta bnm oğlumunda var face hesabı onu bile engellemişler düşünün yani olay bu kadar vahim çocuk olayın içinde yok dışında yok . oğlumu bile silmişler benm zoruma giden bunlar..

İnsan kardeşiyle nasıl bu hale gelir ki ne büyük saygısızlıl yaptıkları
ah canım ah sadece bana değil diğer kardeşlerede aynı işine gelenle iyi gelmeyenle kötü.. kendisi en küçüğümüz bizlere sadece yanımızdayken abla abi başka zaman isimlerimizle hitab ediyo. bu bile saygısızlığını ele veriyo bnce....

Pff bu cocukluktan hic cikamayan kardesler:/
Bir tane de bende var ondan tartisamayiz direk kavgaya cevirir,asla elestiri kabul etmez kisacasi bencil.

Pff bu cocukluktan hic cikamayan kardesler:/
Bir tane de bende var ondan tartisamayiz direk kavgaya cevirir,asla elestiri kabul etmez kisacasi bencil.
ah canım ya ne desem napsam bilmiyorum ..kendimden geçtim kardeşimle aynı yaşta yeğenim var oda kardeşime otelde iş buldu ..düğününde ordan oraya koşturdu durdu .şimdi kendi yaptığı saçmalık yüzündenşimdi onada küs kendisini işe koyan yeğenine düşün yani bu kadar bncil bizimki..

Ben kardeşinize hak verdim. Siz haksizlik yaptim kabul ediyorum demissiniz. Kızçağız para mevzusu yüzünden hakkının peşine düşmüş. Abimin durumu kötü deyip onu haksız yere savunmussunuz. O hala hakkı peşinde koşarken büyük olduğunuz için onun sizden hak talep edemeyeceğini söylemişsiniz. Tepki koymakta haklı buluyorum. Abi kardeş kapışıyor bu bugün para yarın başka bir şey olur. Icerigi bence onemli degil. Siz niye taraf tutuyorsunuz?
Benim annem de kardeşimle kavga ederken gelir taraf olurDu. Ben çok kızardım oba benzemiş biraz.

Hadi taraf tuttunuz haksiz tarafi ihtiyaci var diye tutuyorsunuz. Kardesiniz abinizin ihtiyacını biliyordur herhalde yine de onun icin onemliymis demekki.

Sonra sen küçüksün sesini çok çıkarma razı gel gibi bir anlama çıkan bir söz.

konuyu tam..amen farkrlı yerden bakmışsınıztaraf tutma derken büyük abimin tarafını tutuyorum derken maddi açıdan çok sıkışık durumda dedim kardeşimle konunun en başından gayet güzel iyiy iyiy konuştuk biz hatamızı kabul edip alttan alınca buda havalara girmeye başladı yok siz şölesiniz yok bölesiniz diyerek hakaret etmeye başladı bnde o knuşmadan sonra sen çok saygısızsın dedim uslubumu hiç bozmadım ...

of ya gerçekten kardeş fiye bi kavram varmı yada bnmkiler mi öyle hep puroblemli olanlarmı bana denk geldi anlamıyorum......
birde en büyük abimle de sıkıntılarımız var bizde 10 yıl önce borç aldı altın hesabı ve hala vermedi..arıyoruz açmıyo açsada yine yalan yine yalan yok şu gün vericem yok şu ay vericem anlamıyorum bir insan nasıl böyle sorumsuz olur bir türlü kafam almıyo na yapacağımı şaşırmış durumdayım şikayet etsem nasıl ıspatlarım hiç şahit yok.napacağımı şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…