Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

Beni en çok nick tarzları meraklandırdı.İlk başlarda öyle düşünmemiştim.Sonra yazım tarzlarına baktım.Ayazla ablasının yazım tarzları çok benziyor.Olayları anlatışları vesaire.

Bir tuhaflık var.Ama yanılma payı da var

Kardeşinizin eski konularını biliyorum ama yinede merakımı mahsur görün,kardeşiniz bu siteyi sizden duyduğuna göre ondan önce üye olmanız gerekti yani siz ondan önce siteyi keşif ettiginiz için ama üyelik tarihiniz 2014 o zaman kardeşiniz siZden değil siz kardeşinizden öğrenmiş oluyorsunuz oda bankacılık okuyor sizde bankacısınız bu detaylar kafa karıştırıyor ve konu gerçekse iyi bir araştırmacısın.
huu..huuu:46: dedektif ruhu varmış sizlerdede. bütün sayfaları okudum. şimdiye kadar sizler dışında hiç şüphelenen olmadı :) ve şüphelendiğiniz yerlerde mantıklı
Tcden sicil arastirmasi mi ?:53:
Siz bu kizi engeleyemezseniz Yuh derim .

bende onu şaşırdım bu kadar araştırmacı ruhlu bir abla, nasıl olurda çaresiziz der:26:

sinirlenerek okuduğum yazılarda oldu elbette. yok odaya kapatmalardan bahsedip bata küte dövmeden bahseden arkadaşlar hiç bi hak ı hukuku bilmiyorlar mı acaba? bi insanı zorla eve kapatmanın şiddet uygulamanın cezasını bilmiyorlar mı acaba? değişik biri evet kabulde çok acımasız değil mi bunlar? en iyi çözüm yolu olarak akıl hastanesine baş vurmak olabilir. belki onları görür görmez aklı başına gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
agresif sinirli inatçı bir kız ama o kadar sinsi değil bence :26:

İnşallah .
Ama içimde siren sesleri otuyor ve diyor ki .
" Fake Detected " :27:
Bu arada konu sahibi kardesinizi (!) ikna edeceğimizi pek düşünmüyorum .
Ailesini onemsemiyorsa hicbir yok ikna edemez onu .

agresif sinirli inatçı bir kız ama o kadar sinsi değil bence :26:
ha bir de sanırım bu tip kişilikler sonradan patlayıp gercek kımlıklerını acıklıyorlar konuya arada bır gırın bakalım sonunda böyle bırsey mı cıkacak bakın. sonucta bunu yapan bırı daha önceden olmus sanırm böyle olaylar sonunda acıklar lafları da sayar cıkar. Kızlar ya cıdden sımdı üzüldüm ama bana inanmamanıza. gerci sızde haklısnız benı ne kadar tanıyorsunuzki. eşim yanımda ve dıyorkı kardes oldugunuz ıcın yazıs tarzlarınız bıle benzıyordur bu normal dıyor.

peki ayaz burayı okursa ya da okumuşsa ne olacak.yani ablası mısın kendisi misin bilmem ancak ben olsam kardeşimin hergün takıldığı bir sürü konu açtığı bi siteye gelip bunları yazmazdım.

huu..huuu:46: dedektif ruhu varmış sizlerdede. bütün sayfaları okudum. şimdiye kadar sizler dışında hiç şüphelenen olmadı :) ve şüphelendiğiniz yerlerde mantıklı

bende onu şaşırdım bu kadar araştırmacı ruhlu bir abla, nasıl olurda çaresiziz der:26:

sinirlenerek okuduğum yazılarda oldu elbette. yok odaya kapatmalardan bahsedip bata küte dövmeden bahseden arkadaşlar hiç bi hak ı hukuku bilmiyorlar mı acaba? bi insanı zorla eve kapatmanın şiddet uygulamanın cezasını bilmiyorlar mı acaba? değişik biri evet kabulde çok acımasız değil mi bunlar? en iyi çözüm yolu olarak akıl hastanesine baş vurmak olabilir. belki onları görür görmez aklı başına gelir.

araştırmacı olmakla çözüm bulamadım ki keske bu yönum işe yarayabılseydi.

ha bir de sanırım bu tip kişilikler sonradan patlayıp gercek kımlıklerını acıklıyorlar konuya arada bır gırın bakalım sonunda böyle bırsey mı cıkacak bakın. sonucta bunu yapan bırı daha önceden olmus sanırm böyle olaylar sonunda acıklar lafları da sayar cıkar. Kızlar ya cıdden sımdı üzüldüm ama bana inanmamanıza. gerci sızde haklısnız benı ne kadar tanıyorsunuzki. eşim yanımda ve dıyorkı kardes oldugunuz ıcın yazıs tarzlarınız bıle benzıyordur bu normal dıyor.

herkese tek tek webcam açıp ispatlayacak haliniz yok. inanan inanır. inanmayan inanmaz.

yok hayır bu siteyi aslında benden duymuştu. aklıma da geldi acaba birşeyler paylaşmışmıdır dıye. Araştırmacı ruhum sayseinde google a sevgilim cezaevinde yazdım 5-10 sayfa yeni sekmede actım okudum bazılarını zaten bu sitede sevgilim cezaevınde baslıgında baska hıcbırsey cıkmadı. ben de o nıcklı kullanıcının yazılarını okudum bazılarının ıcerıgı sılınse de alıntılar sayseınde okudum cogunu ve oradan anladım ben izmire gıttıgımde cocukla benı tanıstırdıgına kadar anlatmıs artı cocukla kendı bas harflerı ve cocugun soyadının bas harfı dcs oluyor. mantıklı gelmıstı basta okuyunca emın oldum. hatta 19n yasındayım evden kacsam sevgılım ceza alır mı dıye hukuk sıtesıne sormus bu nıckle dusun yaniiiii

Çocukla Ayaz'ın isimlerinin baş harfi ve çocuğun soyadının baş harfi dcs oluyor. O zaman kardeşinizin adı Ayaz değil öyle mi? Ayaz nerden çıktı ki öyleyse? Ben anlamadım, tanımıyorum da zaten kendisini. Bilemedim. :31:

arkadaslar hepinize tek tek kım oldugumu ıspat edemem ancak kardesım neden kendı adına konu acıp ablası gıbı davransın kı cıdden anlayamadım ben. sacma geldi bana . ama bolbol bedavam var parsal manada ıyıyım. pek kullanmadıgım bır hattım var istersenız aranızdan bırı vekıl olsun yanı onunda iş için falan yada ne bılıym kullanmadıgı bıt hattı varsa özelden numara verelım ama yalnızca bır kısı uzaktan eşimin sesini ve benım sesımı duysun benle konussun en azından içi rahatlayan arkadasımız buraya gelıp evet bu ayaz değil diyebılsın.Başka da aklıma bısıy gelmedı.

arkadaslar hepinize tek tek kım oldugumu ıspat edemem ancak kardesım neden kendı adına konu acıp ablası gıbı davransın kı cıdden anlayamadım ben. sacma geldi bana . ama bolbol bedavam var parsal manada ıyıyım. pek kullanmadıgım bır hattım var istersenız aranızdan bırı vekıl olsun yanı onunda iş için falan yada ne bılıym kullanmadıgı bıt hattı varsa özelden numara verelım ama yalnızca bır kısı uzaktan eşimin sesini ve benım sesımı duysun benle konussun en azından içi rahatlayan arkadasımız buraya gelıp evet bu ayaz değil diyebılsın.Başka da aklıma bısıy gelmedı.

Konudan sapıyorsunuz ama.Tamam inandırmayın. Siz tavsiyeleri değerlendirin

Çocukla Ayaz'ın isimlerinin baş harfi ve çocuğun soyadının baş harfi dcs oluyor. O zaman kardeşinizin adı Ayaz değil öyle mi? Ayaz nerden çıktı ki öyleyse? Ben anlamadım, tanımıyorum da zaten kendisini. Bilemedim. :31:

cidden arkadaslar benimle konuşa konuşa benim gibi süpheci oldunuz :) kardeşimin adı cansu.ne biliyim ayaz da nıck yanı bulmuş bıryerden.dcs nıckını söyledım ben

Son düzenleme:
Konudan sapıyorsunuz ama.Tamam inandırmayın. Siz tavsiyeleri değerlendirin

konudan sapılmasın dıye ıspat edıyım bu bahsı kapatsınlar dıye ugrasmıstım. ama yınede cok merak eden varsa cıdden herseye acıgım yani .tavsıyelerı kesınlıkle degerlendıreceğim

ayaz mı değil mi bilmiyorum bunu allah biliyor.konu dışına çıkıyor ama burda bu kadar insan yorum yapıyor.bunca insan bi tavsiye veriyor ve bu kadar zaman,emek harcıyor.bu kadar insanın günahına girmez heralde.

Son düzenleme:
yok cnm ne kusuru. ben vakıtlerınızı burada benım kardesım ıcın harcadıgınız ıcın sız kusura bakmayın.

Keşke bir işe yarasa uğraşlarımız, inanın harcanan vakit önemli değil. Ben sonsuz inanıyorum şu an bu konuya yorum yazan herkes o kadar iyi niyetli ki... Herkes bir genç kız zarar görmesin diye çabalıyor. Ama umarım kardeşiniz bunu geç olmadan anlar. Sanırım kendisi 19 yaşındaymış. 19 yaş ergen bir yaş değil ki... Ne bileyim hepimiz geçtik o yollardan. Elbette ki kardeşiniz gençliğini fazla ateşlice yaşıyor olabilir, herkes bir değil. Ama onun sorunu sizde farkındasınız ki ergenlik ateşi değil... Bile bile lades diyor. İnanın kardeşinizin akıbetini çok merak ediyorum. Çevresinde zaafı olan, çok sevdiği, sözünü dinleyebileceği, örnek aldığı birileri var mı? Birisi onunla dertleşir gibi yapsa da biraz biraz aklına girse belki dinler onu? Ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi. :31:

Keşke bir işe yarasa uğraşlarımız, inanın harcanan vakit önemli değil. Ben sonsuz inanıyorum şu an bu konuya yorum yazan herkes o kadar iyi niyetli ki... Herkes bir genç kız zarar görmesin diye çabalıyor. Ama umarım kardeşiniz bunu geç olmadan anlar. Sanırım kendisi 19 yaşındaymış. 19 yaş ergen bir yaş değil ki... Ne bileyim hepimiz geçtik o yollardan. Elbette ki kardeşiniz gençliğini fazla ateşlice yaşıyor olabilir, herkes bir değil. Ama onun sorunu sizde farkındasınız ki ergenlik ateşi değil... Bile bile lades diyor. İnanın kardeşinizin akıbetini çok merak ediyorum. Çevresinde zaafı olan, çok sevdiği, sözünü dinleyebileceği, örnek aldığı birileri var mı? Birisi onunla dertleşir gibi yapsa da biraz biraz aklına girse belki dinler onu? Ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi. :31:

örnek aldıklarından nefret edıyor. cünkü onları kıskanıyor o yuzzden aklına gırmek cıddı zor.

Back
X