- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
Beni en çok nick tarzları meraklandırdı.İlk başlarda öyle düşünmemiştim.Sonra yazım tarzlarına baktım.Ayazla ablasının yazım tarzları çok benziyor.Olayları anlatışları vesaire.
Bir tuhaflık var.Ama yanılma payı da var
huu..huuuKardeşinizin eski konularını biliyorum ama yinede merakımı mahsur görün,kardeşiniz bu siteyi sizden duyduğuna göre ondan önce üye olmanız gerekti yani siz ondan önce siteyi keşif ettiginiz için ama üyelik tarihiniz 2014 o zaman kardeşiniz siZden değil siz kardeşinizden öğrenmiş oluyorsunuz oda bankacılık okuyor sizde bankacısınız bu detaylar kafa karıştırıyor ve konu gerçekse iyi bir araştırmacısın.

Tcden sicil arastirmasi mi ?
Siz bu kizi engeleyemezseniz Yuh derim .
bende onu şaşırdım bu kadar araştırmacı ruhlu bir abla, nasıl olurda çaresiziz der:26:
sinirlenerek okuduğum yazılarda oldu elbette. yok odaya kapatmalardan bahsedip bata küte dövmeden bahseden arkadaşlar hiç bi hak ı hukuku bilmiyorlar mı acaba? bi insanı zorla eve kapatmanın şiddet uygulamanın cezasını bilmiyorlar mı acaba? değişik biri evet kabulde çok acımasız değil mi bunlar? en iyi çözüm yolu olarak akıl hastanesine baş vurmak olabilir. belki onları görür görmez aklı başına gelir.
Son düzenleyen: Moderatör: