Kardeşin nışanına gitmesemmi sizce? Harıl harıl koca arayışından sonra muradına ericek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ise tam tarih nezaman bilmiyorum ve kimse bilet almadan bana sormadı. Gerçekten yurtdışından türkiyedede pek ucuz değil uçak biletleri. Çok kırıldım açıkçası bana haber etmemesi. Ne yapmalıyım sizce kendim araştırıp alıyımmı kendi biletimi? Cok üzgünüm. Yanı tam bir tarih bile bilmigorum bu durumda ben araştırmam mı lazım doğrusu kardeşim abla bu zaman nişanı yapmayı düşünüyoruz demeliydi sanki ama.
Çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesemmi diye ama iste bütün aile de orda olcak felan ben olmamam göze batar.

Ailenizle ne yasadiniz da bu duruma geldiniz çok ilginç. Kardeslere nisan tarihi tebliğ edilip davet yapilmaz ki. Normal bir ailede kardesler de bu hazirliklarin içindedir, bir işin ucundan tutmaya çalışırlar ve tarih, program beraber belirlenir. Siz hiç ailenizi arayip ne oluyor diye konusmadiniz mi? Burdan bakinca kardesinizi kiskanan fesat, kötü kalpli biri gibi duruyorsunuz. Son paragrafta da asıl dert kardesinizin mutluluğunu paylaşmak değil bilet masrafı ve gitmezseniz elalemin ne diyeceği.

Kardeşiniz gitmenizi istese size de bilet alırdı ya da çağırırdı. Demek ki istemiyor.

Geri kalan aile üyeleri "yapma etme, böyle günde küslük olmaz, siz kardeşsiniz" diye arayı bulmadığına göre kardeşinizin haklı gerekçeleri var demek ki.
Nedenini tahmin etmek için de müneccim olmaya gerek yok.
Gidip kızı huzursuz etmeyin bari.

Size göre dogru.
Bütün herseyi bilmiyorsunuz zaten burda anlatmam çok ta doğru değil herseyi. Şöyle düşünün, Kız az kalsın nikahlanip baska ülkeye kaçıyordu. Sevgilisi ise 12 yaş evli biriydi! Cok zor zamanlar atlatdık ailece hepimizi sarsdı. Ve bubsadece bir õrnek daha buna benzer 2 büyük olay daha atlatdık. Sonra zaten helal süt emmiş bir eş adayı arayışına girdik ailece ki canımızın parçası göz göre göre ateşe atmasın kendini.

Kardesinizden bahsetme üslubunuz cok ilginç geldi. Konu hakkinda tarafsiz yorum yapamayacagım bu yüzden. Alttan alttan kıskanıyormussunuz gibi....Bi de şu yurt dısında yasayanların türkçeyi tam bilmiyorum deyip de destan tadında dertlerini anlatmalarına ayar oluyorum😠.
Neden sana mı sorcam ister destan yazarïm ister roman hoşşşt...

küs müydünüz kardeşinizle konuşmuyor muydunuz? neden size haber vermedi? Ben olsaydım gitmezdim böyle bir durumda. Biletinizi almasa bile haber verir ağız ucuyla da olsa çağırırdı insan.
Yanı bencede. Ama gitmezsem herkez bu sefer bana yüklencek kardeşinin nisanına gelmedi diye. Ama tabiki kendimde gitmek eğlenmek istiyorum

Çoğunuzun içinde fesatlik sezdim. Sonuçta hepiniz kenar mahallede oturup anca böyle sitelerde hayal kura biliyorsunuz. Benim hollandada yaşamamï sanırım bir kaç kişi kötü yorumlayan kıskanmış. Kıskanma bacım seninde olur. Yuruuuuggg ancaaaa gidersinnn!.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X