Kardesine yardim edecekmis

Ama burda kardeşlerle ilgili bir durum yok ki. Evladına para harcamak istemeyen adamdan kime hayır gelir? Öyle bir durumda bu iş biter dememiş konu sahibi, iş kardeşe gelince mi aklına gelmiş boşanmak?
Öncesinde konu açıp çocuğun tedavisine para harcamak istemiyor diye şikayet ettiği kocasını da savunmuş konu sahibi üsteki yorumlarda. Çokta önemli değilmiş demek ki.
Derdi direkt kardeşlermiş.

benim abimle aram çok kötü ama o bile evleniyorum diye bana hediye bulaşık makinesi almayı teklif etti aldık zaten diyince gidip kahve içmeyi çok seviyorum diye gidip espresso makinesi aldı hediye düğünümde de bilezik takacak. genelde çevremde hep böyle abiler ablalar kardeşe destek oluyor. görümcem de evleniyo benimki de ona buzdolabı aldı mesela

Öncesinde konu açıp çocuğun tedavisine para harcamak istemiyor diye şikayet ettiği kocasını da savunmuş konu sahibi üsteki yorumlarda. Çokta önemli değilmiş demek ki.
Kendi ailesi söz konusu olduğunda direkt korumaya geçiyor zaten. Bu insanların da kocalarının ailesi kanı canı olduğunu algılayamıyor bazı kadınlar.

Ben kardeşler arasında ne para alınsın ne para verilsin bu görüşteyim. Sonra sen verdin ben verdim davası bitmiyor. Gözü kalmayacak olan versin. Ama beklentiye girerek kimse vermesin. Çünkü verilen para veya mal genelde geri gelmiyor. Çünkü her ailede açgözlü uyanık bir kardeş oluyor ve diğerinde olanı kendine hak görüp ne koparırsa kar mantığıyla bakıyor. Aldıktan sonrada zaten benim hakkımdı mantığıyla konuyu kapatıp geçiyor.

Siz size para çeken kardeşe borcunuzu kapatın gerisine karışmayın. Daha şimdiden böyleyse para geri gelmezde hepten psikolojiniz bozulacak.

O konuyu hallettik yoksa neden savunayim konu çocuğumaa ortalığı ayağa kaldiririm

Kendi ailesi söz konusu olduğunda direkt korumaya geçiyor zaten. Bu insanların da kocalarının ailesi kanı canı olduğunu algılayamıyor bazı kadınlar.
Eğer aile de kanı canı gibi görüyorsa tabiki öyle ama aile sadece almak için varsa o işler öyle olmuyor. Bir taraf hep alan taraf diğer taraf da hep veren taraf oluyor.

Vallahi ailem her kötü günümde yanımda tabiki savunurum onlar da yanımızda olsalar onlarda da ben yaridmc8 olurm
Yanlısınız burdan bile eşinizin ailesine tahammülszlüğünz ortada dolaysyla bence haklı değilsiniz. Asıl cimri bence sizsiniz istiyorsnz ki eşinizin ailesi size hep maddi destek olsun sizi sevip saysın sizde kendi ailenizi sevip sayın... yok öyle herkesin ailesi değerli...

Yanlısınız burdan bile eşinizin ailesine tahammülszlüğünz ortada dolaysyla bence haklı değilsiniz. Asıl cimri bence sizsiniz istiyorsnz ki eşinizin ailesi size hep maddi destek olsun sizi sevip saysın sizde kendi ailenizi sevip sayın... yok öyle herkesin ailesi değerli...
Herkesin ailesi değerli de hanimrfendi torunlarına dahi bes kuruş faydası olmayan birilerine cömertlik yapamam kusura bakmayiin gayet eli gonlu acik bir insanım hakedene..

Herkesin ailesi değerli de hanimrfendi torunlarına dahi bes kuruş faydası olmayan birilerine cömertlik yapamam kusura bakmayiin gayet eli gonlu acik bir insanım hakedene..
Armut ağacından elma düşmez hanımefendi. O beğenmediğiniz ailenn evladıyla evlisiniz. Beklentizi azaltın saygı çerçevesinde görüşün sorun biter zaten... emin olun eş aileside size bayılmıyodur. 2 gelini 3 görümcesi olan bir kadın olarak saygı her şeydir diyorum. Ve sakın unutmayın kardeş önemlidir. Anlaşamıyor olsanzda düştüğünüzde elinizden ilk kardeşiniz tutar bizzat tecrübe ederek öğrendiğim bi şeydir bu. .

Armut ağacından elma düşmez hanımefendi. O beğenmediğiniz ailenn evladıyla evlisiniz. Beklentizi azaltın saygı çerçevesinde görüşün sorun biter zaten... emin olun eş aileside size bayılmıyodur. 2 gelini 3 görümcesi olan bir kadın olarak saygı her şeydir diyorum. Ve sakın unutmayın kardeş önemlidir. Anlaşamıyor olsanzda düştüğünüzde elinizden ilk kardeşiniz tutar bizzat tecrübe ederek öğrendiğim bi şeydir bu. .
Yani kv desiniz ondan bu yorumunuz saygı evet herkese verilir ama bizden cömertlik bekleyen birininde biraz yüzü olmalı degol mi mesela kp kaynima abin buzdolabı alır diyo o benim çocuğuma bez aldı diye bana iban atsın ben ona dolap alıyım ona öyle bir dünya yok erkek çocuğunuz olduğu için sanırım ondan erkek ailesini savunuyosunuz

Eğer aile de kanı canı gibi görüyorsa tabiki öyle ama aile sadece almak için varsa o işler öyle olmuyor. Bir taraf hep alan taraf diğer taraf da hep veren taraf oluyor.
Bu da kişinin kendisini ilgilendirir ama. Karısını kocasını değil. Ben kendimi kardeşlerime kullandırmakta bir sıkıntı görmüyorsam buna karışmak benim kocamın haddi değil mesela.

Bu da kişinin kendisini ilgilendirir ama. Karısını kocasını değil. Ben kendimi kardeşlerime kullandırmakta bir sıkıntı görmüyorsam buna karışmak benim kocamın haddi değil mesela.
Eğer iş sonuç olarak size patlamıyorsa tabiki değil. Fakat aileye yapılan yardım sizin gelirinizden yapılıyorsa o zaman baya haddimiz oluyor bence. Konu sahibi çalışmıyormuş ama burada durum biraz farklı.

Eğer iş sonuç olarak size patlamıyorsa tabiki değil. Fakat aileye yapılan yardım sizin gelirinizden yapılıyorsa o zaman baya haddimiz oluyor bence. Konu sahibi çalışmıyormuş ama burada durum biraz farklı.
Bak kendi açtığın konuda diyordun ya nasıl oluyor, ilgi alaka sevgi bitmiyor diye. İşte böyle şeyleri büyütmemekten bitmiyor. Evlenen kardeşe destek olmakla, annenin babanın evine arada bir alışveriş yapmakla falan aile bütçesi sarsılmaz. Sarsılıyorsa zaten çok dar gelirli ailedir, öyle durumda da kadın evde oturmasın bi zahmet elini taşın altına koysun. Benim için aile kırmızı çizgidir, eşim müdahale edemez. Ben de onun aile ilişkilerine müdahale etmem. Bu tip şeyleri sorun eden insanların evlilikleri de hiç yolunda gitmiyor zaten gördüğüm kadarıyla.

Yani kv desiniz ondan bu yorumunuz saygı evet herkese verilir ama bizden cömertlik bekleyen birininde biraz yüzü olmalı degol mi mesela kp kaynima abin buzdolabı alır diyo o benim çocuğuma bez aldı diye bana iban atsın ben ona dolap alıyım ona öyle bir dünya yok erkek çocuğunuz olduğu için sanırım ondan erkek ailesini savunuyosunuz
Kv değilim gelin derken yengelerimi kastetmiştim oğlum yok iki prenses annesiyim kedilerim bile prenses 😀 yorumumun alt metninde erkek savunuculuğu yok yani... bezi siz aldırıyosanz parasını ödeyeceksiniz bu kadar basit... siz evlenirken biri on bin vermiş diğeri kaç yaşndaydı çalşyr muydu onu bile bilmiyoruz. Zaten buzdolabı alsın demiyorum bundan rahatsz olmanız normal ama tavrınız rahatsz edici...

Bizde de 1 kuruş yardımları olmadığı halde sürekli paramızı yiyen kaynana kayınbaba var mesela hemde suratları kırk karış mecburen yapacaksınız modundalar yapacak hiçbir şey yok bitmeyecekler çünkü

Anlamadım siz sipariş ederek aldırdıysanız bezi tabii ki ödeyeceksiniz kendinizin teklif etmesi gerekir. Ama o lendi kafasına göre aldıysa para istemesi yanlış.

Back
X