- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
evi ben ayarladım bi de.ablası o ama yine de kendimde de bir sorumluluk hissedicem.bize sorun çıkarır mı diyebildim bi tek.tatile gidiyoruz sorumluluk mu alcaksın dedim.sorun çıkarmaz dedi
ama gönülsüzüm işte
ister istemez yapacaklarınız kısıtlanır, haklısın.. sen bilirsin demişsin bi kere cnm, bu saatden sonra da o gelmesin demek arkadaşınla aranı bozabilir..keşke baştan olmaz deseydin
Ben arkadaşınızın kardeşinin mutluluğuna odaklandım sadece sanırım, kim bilir nasıl mutlu olacak o tatilde.
Ama sizin de ilk tatiliniz, kısıtlanmayı istememek hakkınız.
Bir bahaneyle iptal edip sonra yalnız gitseniz olmaz mı?
yaa üzülüyorum böyle bi konu açtığım için ama bi de sizin görüşlerinizi almak istedim
haftaya tatile çıkıyoruz bi kız arkadaşımla.benim hayatımda ilk tatilim olucak diyebilirim.yakın bi kız arkadaşıma daha söyledim.bi düşüncem dedi.sonra ardından kardeşi var 17 yaşında falan.onu da getirsem olur mu ddi birden.kardeşi bunun bi yere gitmesini falan kıskanıyormuş...şöyle söyleyim zihinsel engeli de var.ben kaldım,kimseyi kırmak istemem,birden hayır da diyemedim.bize sorun cıkarır mı,sorumluluk mu alcaksın dedim ve sen bilirsin diyebildimgelsin gelmesine de bizi bi şekilde engelliyceğini düşünüyorum.ne biliym bi bara falan gideriz yani gidemeyiz...haksız mıyım?
bilmiyorum ama içim rahat etmedi.offf çok mu kötü bi insanım ben.gelse nolur diyorum ama gelirse rahat olmıycam onu da biliyorum.
ne yapmalıyım ki...hiç sevmediğim şeyler,kimseyi kırmak da istemiyorum
zihinsel engelliyle tatil olmaz, işkence olur.
işkence demek doğru değil.biraz acımasızca oldu bu.zor olur diyebiliriz.onların da tabi eğlenmeye hakkı var ama ailesiyle yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
zihinsel engelliyle tatil olmaz, işkence olur.
agır bır itham
engeli varsa işler değişir bu gerçekten büyük sorumluluk..ve kısıtlı bir tatil olacak ona göre haraket etmeniz gerekecek. kötü biri değilsin aklında bu soruların olması normal. kız engelli değil ,sağlıklıda olsa bende yanımda kız kardeşimi istemem.Arkadaşımla rahat gezip tozmak ,rahat rahat konuşmak isterim.sizi anlıyorum bence bi orta yolunu bulup arkadaşınıza söyleyin.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?