- Konu Sahibi Latinachica
-
kardeşi konusunda olumsuz olduğumu çıtlattığım halde bana bu teklifle-ki ben bunu blöf olarak görüyorum- geldiği için onun yerine utanıyorum evet.beni çok zor durumda bıraktı cünkü.gerçekten bu kadarını beklemiyordum.kaldı ki diğer arkadaşımı arayıp rahatsız olur musun demesi de cabası.ben hayır bile diyemezken arkadaşım rahat olamıycağını bildiği halde nasıl rahatsız olurum diyebilsin ki.
cevap vermedim hala.beni çok zor durumda bıraktı...
as tatil yerini falan ben ayarlıyorum.ben onlardan sorumlu olcam,babam da arkadaşına karşı bizden...ev benim değil ki babamın köşkü gibi kullansam.davet ettiğim kişi de kendisi.kardeşi değildi.lap lap şöyle böyle bi mevzu yok yani.ki kaç mesajda kardeşi konusunda olumsuz şeyler düşündürücek şeyler yazdım.saf,anlamamıştır desem kesinlikle hayır...üzerine böyle bi cevapla gelmesi beni daha fazla kırdı inan ki.ben hala onu nasıl kırmam diye düşünüyorum.üslubunca hayır da desem sonuç belli
Kırdıysam özür dilerim ben öyle söyledin demedim arkadaşım..
Hani konu çıkmaza girer de ağzından kaçar diye..
Lütfen yanlış anlama, tutumunu bende çok beğendim, uyarı niteliğindeydi..
Kırdıysam tekrar tekrar özür dilerim.
ayy yok ya kırılmadım ne özrü.şuan fazla hassasım sadece.sen k.bakma
seninle aynı şeyleri düzenli olarak ben de yaşıyorum ev arkadaşlarımla. hayır demesini bileceksin, bu durumun başka çaresi yok çünkü bazı insanlar hayatlarını arsızlığa vurarak yaşamayı alışkanlık haline getirmiş. bu sene okul, ev, aile vs derken ben de çok bunaldım ve herkesten gizli tatil ayarladım. tek başıma gidip kafa dinleyecektm. sonra erkek arkadaşım yalvardı, hiç rahatsız etmem seni, bütün gün susarım vs diye. ben de tmm dedim birlikte gittik. kafa dinledm vs inan tatil öyle yaradı ki, üzerimdeki devamlı sinirlilik hali gitti. ve bu şans senede birkaç kere denk gelir. senin de ilk tatilinmiş. kimin ne hissedeceği umrunda olmasın. bence o arkadaşın da gelmesin, çünkü bencil insan her zaman sorun, kardeşi olmaz, başka şey çıkartır. diğer arkadaşınla gidin eğlenin. hiç de umursama. inan pişman olmazsın.
mesajımı attım.olabildiğince kırmamaya çalışarak,durumu izah ederek.yapabilceğim bişey yoktu gerçekten.cevabı bekliyorum
çok iyi yaptın tatlım bşka türlü olmıcak çünkü
yoksa sabaha kadar düşünüp durcaktım ben bunu.şimdi sahuru da yarım yamalak yaparım zaten.hiç gelemiyorum böyle şeylere.neyse bakalım....paylaşırım:26:
konunu baştan aşağı okudum ve kesinlikle haklısın. benim anlamadığım ailesinin nasıl izin verdiği.
arkadaşına mesaj atmışsın cevap verdimi acaba merakla bekliyorum. ama tavır alsa bile sizinle tatile gelmek isteyecektir bence
sağol tangobana dediği şu hem kardeşim de çok bunaldı hem de yalnız göndermek istemiyolar,güvenmiolar sanırım demiş.bu durumda nasıl güveniyolar onu ben de anlamadım.
cevap yok kendisinden.sahur vakti okumuştur.ben de merakla bekliyorum,paylaşıcam merak etme:)
katılıyorum gelmek isticek gibi geliyor.inş gelmez.gelirse kendisine karşı içimin soğukluğu bi kat daha artıcak gercekten.çok soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?