Kardeşinin evine gelmeyen abi!

Nimesay canim
Benim esim de kardesinin evine gitmiyor. Sebebi cok acik. Kardesi bekarken esimi sallamadi, hesaba almadi, anasinin ve babasinin gazina geldi onu aramadi sormadi. Simdi evlendi diye esimin kuyrugundan ayrilmiyor. Bir gun sormadi bile abi neden gelmiyorsunuz diye.
Sen sordun mu abine bilmiyorum, aradaki mesajlari okuyamadim. Ama bir seye alinmis olabilir. Konusarak halledebilirsiniz diye dusunuyorum. Sen hassas bir insansin,guzel tatli dillisin. Bence bir konus.

Konu sahibinin eşi abisinin eşine kötü söz söylemiş. Baya sıkıntılar var aralarında. Konu sahibinin eşi zaten abisine gitmesine izin vermiyor. Konu sahibi eşini ezip bir şey yapamıyor. Abiden de ne bekleniyor bu durumda anlamadım ben.

Konu sahibinin eşi abisinin eşine kötü söz söylemiş. Baya sıkıntılar var aralarında. Konu sahibinin eşi zaten abisine gitmesine izin vermiyor. Konu sahibi eşini ezip bir şey yapamıyor. Abiden de ne bekleniyor bu durumda anlamadım ben.
Oyle mi? Tesekkurler aciklama icin, konu sahibinin yapacagi sey abisinden ve yengesinden esi adina ozur dilemek ve kabul ederlerse yalniz gorusmek bu durumda. Tabii ise yarar mi ozur bilemem

Oyle mi? Tesekkurler aciklama icin, konu sahibinin yapacagi sey abisinden ve yengesinden esi adina ozur dilemek ve kabul ederlerse yalniz gorusmek bu durumda. Tabii ise yarar mi ozur bilemem

İşte abisinin evine yollamayan eş, dışarda yalnız abisi ile görüşmeye de izin vermez gibi geliyor. Bu durumda bende sordum abiniz ne yapsın diye. Sanırım en azından hastaneye falan gelmesini, telefondan bari ulaşmasını bekliyor. Ben ablayım. Kardeşime eşi bu kadar müdahale etse gece gündüz ağlardım sanırım. Bir abiye de baya koyuyordur bu durum.

Valla bunların hepsi kılıf erkeklerin bulduğu kılıf benim dedeme 4 oğlu bakmıyor adamı aramıyorlar bile neymiş eşleri istemiyormuş en küçüğü 40 yaşında toplasan 40 gr beyin yok

İşte abisinin evine yollamayan eş, dışarda yalnız abisi ile görüşmeye de izin vermez gibi geliyor. Bu durumda bende sordum abiniz ne yapsın diye. Sanırım en azından hastaneye falan gelmesini, telefondan bari ulaşmasını bekliyor. Ben ablayım. Kardeşime eşi bu kadar müdahale etse gece gündüz ağlardım sanırım. Bir abiye de baya koyuyordur bu durum.
Hatta daha fazlasini yapmak isterim, mesela kardesimi o adamdan uzak tutmak gibi.

Allah razı olsun canım konumu takip edip ilgilendiğin için. Beni bu eve yollayan ailemdi bi şans ver dediler oglun için abim hala diyor ki boşanma sabret oglun var esin düzelecek. Sen yaptın bu seçimi diyor abim ayrilsan da rahat vermiycek sana. Hsstalandigim zaman gelmiycek se, başımız sıkıştıği zaman gelmiycek se ne anlamı var ki kardeşliğin. Zor zamanda birlik olmamız lazım her ne olursa olsun
e canım niye o zaman illa abinle görüşmek istiyorsun ki. önceki konunda abinin boşanma dediğini yazmamıştın. seninle ilgilenecek olanlara odaklan nimesaycım. oğlun için kal, eşin düzelecek diyen abin olsa ne olur olmasa ne olur ...

Sizin eşiniz Nasıl yollamıyorsa abisine abiniz de size gelmemek de haklı bu eve adımlarını atmayacaklar demiş gururlu bir insan gelmez zaten.SiZ abinizde kalırken eşinize geri dönmüşsünüz kocam deyip o da tabiki karısına kul köle olacak dayak yediginiz sizi üzen Ada'ma geri dönmüşsünüz o neden eşine bağlı olmasın ki.Ki yengenize de laf söylemiş buna rağmen benim arkamda durmayan hiçbirşey olmamış gibi kardeşinin eşinin evine giden Ada'mla bende duramam.Çok haklılar bana göre eşiniz sağlam pabuç değilmiş zaten.SiZin sonunuz er yada geç belli onların sonu da mı böyle olsun.Darılmayın hiç siz arayın.

eller araya girince işte böyle kardeşlik lafta kalıyor....anneniz ne kadar üzgündür bu durumdan...Allah merhametli,hakkaniyetli insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı...

Ya ama bu yenilir yutulur şey değil. Ben erkek olsam, biri karıma küfretse bırakın küsmeyi daha ağır şeyler yaşanırdı.
Bence şu an abiniz hiç de anormal davranmıyor, aksine makul bile.
Ve böyle bir şeyi ben ömür boyu affetmezdim ne yalan söyleyeyim. Durum çok zor o nedenle abinizi suçlamayın, kendinizi doldurursunuz böyle.
abimle konuşuyorum gelmem o eve biz senjn evin olarak görmüyoruz kocanin evi orası diyo ama benim isteğim hastalıkta zor zamanda yanımda olmasi

Ben nasil bir sey yapmiyorum dedikten sonra cabalarinizi anlatacaksiniz sandim. Hala fikrim degismedi. Bir sey yapmiyorsunuz/yapamiyorsunuz. Bunu elestirmiyorum. Caresiz olabilirsiniz. Ana buna ragmen abinizden bir seyler beklemeniz yanlis. Abiniz ne yapsin tekrar soruyorum? Evinize gelemiyor, siz ona gidemiyorsunuz, disariya da esiniz fene izin vermez? Gercekten abinizden ne bekliyorsunuz?
Ne yapayım peki kocami dinlemeyip gideyim mi? Dün yine bi tartışma yaşadık eşimle. Abimle konustum dedjm ki kafam karışık abi istemiyorum dayanamıyorum ama gidemiyorum da bosansan nolcak , yapıyo pişman oluyo, birakmaz seni affettirir kendini diyo böyle kabul etceksin kızdıgi şeyleri yapma,bizim yüzümüzden de tartışmayın çocuğunuz var iyi gecinin diyo.

Ne yapayım peki kocami dinlemeyip gideyim mi? Dün yine bi tartışma yaşadık eşimle. Abimle konustum dedjm ki kafam karışık abi istemiyorum dayanamıyorum ama gidemiyorum da bosansan nolcak , yapıyo pişman oluyo, birakmaz seni affettirir kendini diyo böyle kabul etceksin kızdıgi şeyleri yapma,bizim yüzümüzden de tartışmayın çocuğunuz var iyi gecinin diyo.

Ben size bir şey yapın yapmayın demiyorum ki? Neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz? Ben size abiniz ne yapsın diyorum. Abinizle görüşememenizin suçlusu abiniz değil. Eşiniz ve sizsiniz. O yüzden abinize yüklenmeyin neden benimle görüşmüyor diye diyorum. Yoksa yaşam sizin yaşamınız. Ama şartlarınızı kabul edip gereksiz insanları suçlamayın. Siz bu yaşamı kabul ediyorsanız ne ala. Umarım çok mutlu olursunuz ama tutup da elinden hiç bir şey gelmeyen abinize neden benimle görüşmüyor demeyin diyorum.
Şuraya yazabiliyor musunuz abim şunu şunu yapsa diye? Oluru olan bir durumu var mı abinizin?

abimle konuşuyorum gelmem o eve biz senjn evin olarak görmüyoruz kocanin evi orası diyo ama benim isteğim hastalıkta zor zamanda yanımda olmasi

Abiniz evinize gelse eşiniz hoşgeldin der mi? Sıkıntı çıkmadan davranır mı?
Eşiniz abinizden hiç özür diledi mi?

Back
X