- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
iyi de 20 yaşında çocuk yapıp büyüdüğünü göremeden ölen bir sürü anne baba var. bunun garantisini kim verebilir.iki ameliyat geçirmiş bir adam sağlıklı bir insandan pekala daha uzun bir hayat sürebilir.hiçbirimizin 2 saniye sonrası belli değilken bu tarz çıkarımlar yanlış bence.adamı ölmeden mezara koymuşsunuz maşallah. yeni kardeşin sorumluluğunu da üstlenmek zorunda değil ayrıca.çocuğun annesi var ve bir de başka ablası olacak.
2 sn sonranın garantisi yok işine bir girersek hayat zaten anlamsızlaşır neden çalışıyoruz neden okula gidiyoruz neden kredi çekiyoruz? uzar gider, risk diye birşey var hayatta değil mi, 50 yaşında 2 kez kalp ameliyat geçirmiş adamla 20 yaşında birinin riski aynı değil, ha olamaz mı evet olabilir,amca 100 yaşı görür biz toptan nalları dikebiliriz, ihtimaller denizi
Ben aynı şeyi teyzeme de diyorum 48 yaşına geldi hala çocuğum olsun diye tüp bebek sevdasında, sevabına yurttan çocuk evlat edinse idi torunu olmuştu şimdiye,48 yaşında şu an çocuğu olsa ne olacak, çocuğun psikolojisi ne olacak okula falan başlayınca, ben böyle düşünüyorum herkesin kendi bileceği iş