Kardeşiyle harcamak için benden para istiyor!!!

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Mrb kızlar benim 4 aydır askerde olan erkek arkadaşım var. ikimizde çalışıyoruz.Ailesinin durumu çok iyi değil. Ben maddiyatın lafını etmekten hiç hoşlanmam. Gelmeye 1 ayı kaldı.

100 lira acemi birliğinden usta birliğine gitti biletini aldım netten.
300 lira kredi borcunu ödedım. 50 lira kendısıne gönderdım.. Bunları hep kendisi talep etti. Şimdi yine 50 isteyincee bende ailen göndermiyormu dedimm. Yok param var da ben askerden sonrası harçlık yapmak için istiyorum dedi. :S
Kardeşine 20-30 lira yemek yedirecekmiş. Yedirsin ama neden böyle enayi yerine kondum resmen ...Eee istese 450-500 dayısı gönderirmiş.Eğer öyleyse ver benim paralarımı.Dayın göndersin yolla dedim

Bu kadar basitlik olur mu ?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

hayır,hayır,hayır....
Asla böyle bir şey yapma.Adam resmen seni kullanıyor.Yapma gözünü seveyim,ayrıl bu adamdan.Gururlu bir adam aç da kalsa kız arkadaşından para istemez.Bir de utanmadan kardeşimle yemeğe gidicem 20-30TL diye de hesaplamış.Derhal ayrıl.Bu zamana kadar sömürmüş sömüreceğini.Yarın öbür gün bu yaptıklarının hiç birisini hatırlamayacak emin ol.

yorum yapmaya ne gerek var...aklınızdan geçen şey çok doğru....söylemek istediğimin en yumuşak şekli "yüzsüz"...

delirmeyim delirmeyim diyorum ama hooppp bir dert çıkıyor.
hayatım erkek arkadaşında bir kadın kurnazlığı gördüm kusuruma bakma, benim bildiğim kadınlar paralarını yedekler gizli, bir durum olursa harcamak için.
ohhh ne güzel senin rakadaşın 50 ondan 300 bundan 100 bundan yolunu güzel bulmuş
bu değil bir erkeğe hiç kimseye yakışmayan ucuz, bayağı ve kokuşmuş bir zihnin kurnaz oyunları, maddiyatın küçük hesabı adamın midesini bulandırır saygısını yitittirir.
aklını acilen başına al, tamam yardım ederiz hepimiz yeri geldiğinde arkadaşlarımıza ancak senin erkek arkadaşın işin şark kurnazlığına tüccarlığına soyunmuş
para güvencesi vermeyi bırak acilen, lütfen, hemcinsin olarak senden rica ediyorum, yaptığın jest zamanla mecburiyete dönüşür ucunu tutamazsın.

Parası olduğu halde para istiyor askerden sonra harçlık yapacakmış nasıl şey bu ya insan kız arkadasından para istemeye utanır seni kullanıyor gibi geldi bana.

Bu arada bende nişanlıyım nişanlımın aileside askerden para istiyorlar tam tersi.. herkesin derdi başka başka işte..

sevgiliyken para istemeye baya alışmış bu arkadaş..

tek adı var bunu yüzsüz insan!

kusura bakma ama yüzsüzlüğünde böylesi

ne akıllı sevgilin varmış senin :44:

özür dileyerek söylüyorum ; böyle erkek olmaz olsun.. yüzsüzlüğü geçmiş, arsız, adam değil.

Parasi azsa simitle ayranla idare etsin.
Sozlun nisanlin felan olsa hadi yine neyse dicem.
O zaman bile veripte pisman olan arkadasimiz cok..

Son düzenleme:
aynen basitlikten başka birşey değil.zor durumda olsa neyse harçlık demesi zoruma gitti..bende istedim paramı bakalım ne yapacak en mantıklısı ayrılmak...

sevgilin madem asker kardeşinin onu yedirmesi gerekiyor onun kardeşini değil..

bu para mevzuları inan ki karakter meselesidir ve kolay kolay değişmez.

aradan 10 sene de geçse bu adam böyle olacak. iyi düşün taşın..

Oldu suyundan da koysun .
Başka emri varmımış paşazadenin.

Yüz vermişin astar istemiş be güzelim.
Sen para mı basıyorsun senden isteyip duruyor.

Bu ilişkinin amacı belli oldu:Askerliğini kurtarmak.

para istediği ilk gün terk etmeliydin. şimdi gönderdiğin paraların üzerine bir bardak su iç. ve bir daha görüşme bu müsvedde ile
enayi yerine koyuyor

paranı isteyerek çok iyi yapmışsın.böyle yap bence hem gerçek yüzünü de anlarsın.sana bir de istiyorsun diye trip atar allah bilir ki beklenir böylesinden.sen ayrılmayı ciddi ciddi düşün.

1 yıldır birlikteydik malaesef....Askerden önce birşeyini görmedim çünkü çalışıyordu.Ama maşşalah yüzsüzlüğün dibini gördüm en dipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…