Kardeşler arası ayrımcılık

Tabiki.İnsallah encok anneme destek olucam.Onu ise gondermiycem otursun evde.gerci kadinin evde babam yuzunden psikolojis bozuluyo evde kalmak istemiyo.ne anne babalar var. Ben cok sogudum babamdan. Anneme bize cok cektirdi. Simdi iyi davraniyo ama sevemiyorum hic artik.sagol canim bu arada
Yine isterse çalışır,kafa dağıtır.Ama sen inşallah atanıp gideceksin,ona Allah sabır versin.

Yine isterse çalışır,kafa dağıtır.Ama sen inşallah atanıp gideceksin,ona Allah sabır versin.
Tabi şimdi iyi davranır.Onu sizin gücünüz yetmezken yapacak ki, babaymış diyeyim.Şimdi yetiştiniz,eliniz ekmek tutuyor,baltalar toprağa gömüldü.Ah babacığım,okumayacaksın ama,bize yaptığın herşey için:KK15:sağol.

Boyle konular okudukça kendi babami daha çok seviyorum.
Bizim akrabalar da ev alicaklardi 3 kardesler 2 kiz 1 erkek sizin gibi evi erkeğin üstüne yapicaklardi.Ama bizimkiler ikna ettiler iki evladin daha var ne olur ne olmaz yarin obur gün göçüp gittiğinde onlar da zor durumda kalmasin dediler.Adam evi aldi tapusu Onun üzerine.
Şimdi iyi ki yapmamisim öyle bi şey diyor.
Keşke babanizin da akli basina gelse.

Karışmasın o akrabalar her şeye. Çok biliyorlardı kendileri yardım etsinler. Kusura bakmayın ama erkek kardeşiniz de bencil gibi geldi bana. Hiç olmaz demiyor. Babanıza zaten dicek bişeyim yok.
Neyse sonuçta kredinizi mutlaka ödeyin. Aman diyim. Devlet borcunu söke söke alır.

Back
X