Kardesler arasi dedikodu

Zemheri28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
382
271
103
Merhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?

Kardesinizde olsa mesafenizi koruyun

Kardeş olarak dünyaya geldiniz diye kardeş olarak ölmek zorunda değilsiniz. Evet çok zor anlıyorum ama sonuçta kardeşlerinizi siz seçmediniz.

Anlattığınıza bakılırsa konuda birbirinizi kardeş olarak gören de sadece sizsiniz.

Bağlarınızı tam olarak koparmayacaksanız bile destek olmayı bırakın, evlerine giderken alışveriş falan yapmayın, nankör insana ne yapsanız yaranamazsınız. Minimum düzeyde görüşün.

"Zaten çok sık görüşmüyoruz, ayrı ilerde kalıyoruz "demişsin.
Ozaman boșver konuşsunlar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın. Kardeşine bile.
Bu durum artik daha cok zoruma gidiyor. Eskiden duyunca sinilenip kimseye birsey demezdim. Ama simdi salak yerine koyuyorlar.

O kadar haklisiniz ki cevremde arkadaslarimin kardeslerini goruyorum. Surekli birbirini ararlar . Yigenlerini sorarlar . Keske bizimkilerde oyle olsaydi diye dusunurum.

3 erkek kafa kafaya vermiş sizi mi eleştiriyor?
Çok abesle iştigal.
İnsanın kardeşiyle durduk yere ne sıkıntısı olabilir ki?
Yuzumde sorun yok en sevdikleri benim. Ama arkami donunce . Bende cozemedim. Nedeni ni? Yillardir boyle evlendigimden beri.

Benim tek kız kardeşim var.
Ne yazikki daha fazlasını yaşamış olabiliriz.surekli anneme,anneanneme yada yakınlarımıza benim hakkımda konuşuyor.benim eşim hakkısda konusuyor.
1-2 kez söyleme dedim.sonra konuşmadım.sonra konuştum.
Ama hiç düzelme olmadı.suan hiç görüşmüyoruz.kafam rahat etti.en azından benden bişey duyamiyor o yüzden konuşmuyor.
Sadece sizde yok bende de yokmuş demekki

keske sizin gibi yapabilsem. Sadece annem hayatta birde onlar var. Gecmiste biriyle 6 ay konusmadim . Dediginiz gibi birsey olmadi degisen.Ben konusmasam bile biri digerine hayatimi anlatiyor. Sİzi anliyorum .

Kıskançlık durumu var sanırım. Çok rahatsız edici gerçekten. Bir de tek kız kardessiniz. Daha çok koruyup kollamalari lazım. Çocuklar da evde ne görüyorlarsa o yapıyorlar elbette. Anne ne diyor bu işe

Kıskançlık durumu var sanırım. Çok rahatsız edici gerçekten. Bir de tek kız kardessiniz. Daha çok koruyup kollamalari lazım. Çocuklar da evde ne görüyorlarsa o yapıyorlar elbette. Anne ne diyor bu işe
Evet cocuklarda onlari taklit etmeye baslamis. Sagolsun annem once herseyi onlara anlatirdi. Son 1 yildir farketti durumu. Ama zaten annemede sikintilarimi anlatamaz oldum. Simdi kiziyor artik tek bir kiz size guveniyor boyle yapmayin diyor. ama anlayan yok.

Yanlarina gittigimde esini de goturuyorum. Ayrim etmek istemiyorum , kizkardesim gibi davraniyorum. Ama ben bile hatirlamazken ne kadar odedigimi o kurusu kurusuna herkese anlatmis.
Maddi durumunuz onlardan iyiyse kıskanıyorlar net. Eşleri de biraz fitliyo olabilirler. Mesafe candır.

1 yila yakindir hicbirini goremedigim halde boyleler. Telefonda ararim.Benim unuttugum seyleri bile cok rahat hatirliyorlar.
Aramayın bahane bulun az konuşun ihtiyaciniz var mı geçen bir konuda da bu atasözünü yazmıştım Kendine dost edin düşmanını zaten annen doğurur diye . Bence bu söz sizin kardeşlerimize uyuyor iyi niyetli değiller niye bağ kurmak için zorluyorsuniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…