Kardesler arasi dedikodu

Maddi durumunuz onlardan iyiyse ondandır bu hazımsızlık.

Onlar sizinle irtibata geçmedikçe irtibat kurmayın. Niye aramıyorsun derlerse is guç alan deyip geciştirin.

Yanlarina gittigimde esini de goturuyorum. Ayrim etmek istemiyorum , kizkardesim gibi davraniyorum. Ama ben bile hatirlamazken ne kadar odedigimi o kurusu kurusuna herkese anlatmis.

Sizde kendinizi neden okadar onlara veriyorsunuz ki.. Bir Tek kardesinin yaninda mi Kuaför var? Evlendiğinizden beri nasil insanlar olduklarini biliyorsaniz, neden Bildiğiniz halde ayni Hatayi tekrarliyorsunuz?

Siz elinizi açtikça onlar Hep öyleler.

Kendi Ev harçamalarinizi nerden biliyorlar?

Çok ciddi diyorum ben de tek kızım iki erkek kardeşim var biri benden büyük abim ama öyle bir laf yapsalar ikisinide çok kötü uyarırım o ağızlarını bir daha açamazlar.

eğitiminiz ve gelir durumunuz dahamı yüksek ? muhtemelen kıskançlık var . önce mesafe koyarım hediye işinide azaltırm. bayramlarda görüşürüm . annenisizi n evinde görüşün , evlerine gitmeyin. özellikle eşiniziz onların evine sokmayın. malzeme vermeyin

Çok ciddi diyorum ben de tek kızım iki erkek kardeşim var biri benden büyük abim ama öyle bir laf yapsalar ikisinide çok kötü uyarırım o ağızlarını bir daha açamazlar.
Malesef bazen ne kadar uyarsanda ise yaramiyor. Ama bende cok buyuk kavga cikartmak istemedim.

Evet evlerine gitmeme karari aldim. Hepsinede soyledim. Egitim durumlarimiz ayni. Gelir olarakta fazla bir gelirimiz yok ama anneme ve kendilerine be zaman dardayiz deseler yardimci oluruz.bende 3 cocuk var esim tek calisiyor. Ne zaman konussalar siz zenginsiniz diyorlar ama kendileri ve esleri de calisiyor. Kendi kendimize yetiyoruz biz. Esim cok iyi niyetli davraniyor ama onlarin bu soylediklerinden haberi bile yok.

Maddi destek olmayin..
Mesafeli olun. Hayatiniza dair fazla bilgi, paylasim yapmayin..
Sadece sizin ailede yok. Arkadaşım kardeşiyle 3 yıldır konusmuyo benzer nedenlerle.

Biraz gec akillandim. Bir araya gelip alisveris yapardik. Ama artik anladim.

muhattap olma gidip gelme .duyduklarinida yuzlerine vur...
kiskanckik sadece kadinlara has birsey degil ekonomik ve ailevi olarak sizi kiskanmis olabilirler.

Laf getirene ağzının payını verin

mesafe koyulması gereken yerde koyun
kırmanız gerekıyorsa kırın
aman agzımızın tadı bozulmasın dıye boyle tepenıze cıkarmayın herkes yerını bılmelı kardeslerınıze buradan ben sinir oldum terbıyesızlık resmen yaptıkları baska bırsey degıl

Size bu kafları getıren kim ???

Ben olsam derdınız ne derım .Laf getıren sıkıntı soleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…