- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Yanlarina gittigimde esini de goturuyorum. Ayrim etmek istemiyorum , kizkardesim gibi davraniyorum. Ama ben bile hatirlamazken ne kadar odedigimi o kurusu kurusuna herkese anlatmis.
Artik oyle yapacagim. Sanirim mesafe iyi olacak gibi.Onlar sizinle irtibata geçmedikçe irtibat kurmayın. Niye aramıyorsun derlerse is guç alan deyip geciştirin.
eğitiminiz ve gelir durumunuz dahamı yüksek ? muhtemelen kıskançlık var . önce mesafe koyarım hediye işinide azaltırm. bayramlarda görüşürüm . annenisizi n evinde görüşün , evlerine gitmeyin. özellikle eşiniziz onların evine sokmayın. malzeme vermeyinMerhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?
Malesef bazen ne kadar uyarsanda ise yaramiyor. Ama bende cok buyuk kavga cikartmak istemedim.Çok ciddi diyorum ben de tek kızım iki erkek kardeşim var biri benden büyük abim ama öyle bir laf yapsalar ikisinide çok kötü uyarırım o ağızlarını bir daha açamazlar.
Evet evlerine gitmeme karari aldim. Hepsinede soyledim. Egitim durumlarimiz ayni. Gelir olarakta fazla bir gelirimiz yok ama anneme ve kendilerine be zaman dardayiz deseler yardimci oluruz.bende 3 cocuk var esim tek calisiyor. Ne zaman konussalar siz zenginsiniz diyorlar ama kendileri ve esleri de calisiyor. Kendi kendimize yetiyoruz biz. Esim cok iyi niyetli davraniyor ama onlarin bu soylediklerinden haberi bile yok.eğitiminiz ve gelir durumunuz dahamı yüksek ? muhtemelen kıskançlık var . önce mesafe koyarım hediye işinide azaltırm. bayramlarda görüşürüm . annenisizi n evinde görüşün , evlerine gitmeyin. özellikle eşiniziz onların evine sokmayın. malzeme vermeyin
Maddi destek olmayin..Merhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?
Biraz gec akillandim. Bir araya gelip alisveris yapardik. Ama artik anladim.Sizde kendinizi neden okadar onlara veriyorsunuz ki.. Bir Tek kardesinin yaninda mi Kuaför var? Evlendiğinizden beri nasil insanlar olduklarini biliyorsaniz, neden Bildiğiniz halde ayni Hatayi tekrarliyorsunuz?
Siz elinizi açtikça onlar Hep öyleler.
Kendi Ev harçamalarinizi nerden biliyorlar?
Bende artik ayni yolu deneyecegim. Insallah ise yarar.Maddi destek olmayin..
Mesafeli olun. Hayatiniza dair fazla bilgi, paylasim yapmayin..
Sadece sizin ailede yok. Arkadaşım kardeşiyle 3 yıldır konusmuyo benzer nedenlerle.
Biraz gec akillandim. Bir araya gelip alisveris yapardik. Ama artik anladim.
Haklisiniz.Kendi Evliliğine Zarar gelmesini istemiyorsan, Ciddi Mesafe koymalisin.
muhattap olma gidip gelme .duyduklarinida yuzlerine vur...Merhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?
Ben abimle gorüsmeyi kestim cook rahatim. Kesk3 daha önce yapsaymisım..ama sizinkiler o kadar kotu degilmesafe koyun yeterArtik oyle yapacagim. Sanirim mesafe iyi olacak gibi.
Laf getirene ağzının payını verinMerhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?
Size bu kafları getıren kim ???Merhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?
Ben olsam derdınız ne derım .Laf getıren sıkıntı soleyımMerhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?