haklısın elbette ki.merhaba hanımlar,
biz 4 kardeşiz hepımız evlı..
annemlerın yazlıgına gitme konusunda problem yaşıyoruz sürekli..
ev 2 katlı ama 3+1 ev..yanı hepımız aynı anda gitsek bile 1 aile acıkta kalıyor..bende yeri gelıyor bayramda seyranda feragat edıp gitmiyorum 3 aile yada 2 aile gittiginde rahat etsın dıye..
dıgerlerı erkek yanı 3 gelınımız var..
şuanki sıkıntım herkes gitsin ben bayramdan öncekı haftasonu gideyim dedim,bayramda tekrar gideceklerı için..
bundan oncekı haftasonları giden gitti,bu haftasonu ben gidicektım şimdi en kucuk abımn eşi aradı abin bu hafta gidelim diyo,ben istemıyorum ama o annesının babasının yanında olacakmıs diyor..sonrasında 1 haftalık güney tatılıne gidecekler zaten ve dönüşte yine yazlıga gidecekler..
toplu halde gitmek istemememın sebebı oncelıkle gelınlerın rahatlıgı..herkes tatıle geldım modunda ve kımse elını birşeye sürmüyor,annem pansıyon işleten biriymiş gibi davranıyorlar..tatile geldık bız mısalı..bundan cok rahatsızım annem 65 yasında kadın elınde cay tepsılerıyle dolaşıyor..görmek ıstmeıyorum sinirim bozuluyor..
ikincisi 21 aylık kızım var ve uykusu sorunlu sese duyarlı ve bu küçük abımın oglu cok yaramaz..ama ciddi anlamda cok fena hareketlı ve vurma huyu var,
kımsenın hakkına gırmek ıstemedıgım için herkesın 1 tur gitmesını bekledım sımdı dün dönmüş olmalarına ragmen yıne gidicez diyince benım canım sıkıldı iyi siz gidersenız haber verın dedım,gelmem dedım.
haksızmıyım sızce..ben annemın tek kızıyım,annemle oturup 2 gün gecırmek ıstıyorum ama rahat vermıyorlar..
çok uzun olmuş buarada kusura bakmayın
İyide neden siz gittiniz annemi çok özledim ben gideceğim demediniz ki
Mevzu sadece 4 kardeşin aynı anda eve sığmaması değil ...
Siz , siz varken sizinle birlikte başka aile istemiyorsunuz . Kendinize göre de geçerli sebepleriniz var .
Ama bunu abilerinize söylemezseniz , kimse onlarla orada olmak istemediğinizi bilmez .
Annemizin evi istersek her hafta geliriz diyorlardır , muhtemelen annende çocuklarını her hafta etrafında görmekten memnundur .
O yüzden bu durumda haklıda olsanız , sorun çıkaran taraf olursunuz .
Sonuçta onlar sizle olmaktan şikayetçi değil.
Açık olun . Abinize anneme bende gitmek istiyorum ama kalabalıkta kız uyumuyor , ben çok zorlanıyorum... diyin .
Abiye diyemez misin; "ana kız başbaşa biraz olalım istedik,müsade edebilir misin bu hafta" diye?
Ben olsam öyle söylerdim.
Benim annemlere bütün yaz her cumadan gittik.
İki haftadır gitmiyoruz,yoruldum çünkü.
Ben kendi evimde hiç bir şey yapmıyorum.
Orada balkon yıka,makina boşalt,yoruluyorum...
Takıntılısın dedi di mi?valla bunu bu sekılde soylesem ne olcakkı bızde gelırız annemın babamın evı degılmı,çok buyutuyosun yada ne cok takıntılısın der abım:)
her haftasonu gidilebılecek bır mesafe de yazlık,ama herkesın tek aıle olarak gitme hakkı var dıye kımseye sormadan gıtmem ben..
bana bencılce gelıyor..
çoluk cocuk yokken toplu gıtmelerımız olmustur ama bıraraya gelındıgınde 4 cocuk oluyor ve iş yapmaktan daha yorucu oluyorr.
zaten topu topu 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?