Kardeşler

Benim esimde kardesine hediyeler alir veya mesela bir yere gidecek otobüs bileti alır. Ben burda sakınca görmüyorum. Birbirimizin ailelerine elimizden geldiği kadar yardım ederiz. Sizde ailenize alin.

Cok buyuk oranda degilse ailesine harcadigi paradan haberim bile olmaz. Keza ben de aileme aldigim her seyi ona sordugum soylenemez.

Bizde esim diyor annene bunu alalim baldiza sunu alalim begenir diye :)
Sizde kendinizi sıkmayın. Ailenize hediye alin.

Eşin kendi alıp sen aldığında sorun yapıyor olsaydı başka belli ki sen ince düşünüyorsun bu konuda sende al ortada sorun falan kalmaz hediyeleşmek güzeldir

Ailelerin durumuna bağlı.
Ailem alamıyorsa ihtiyacını ben alırım tabii ki.
Onun dışında içimden geliyorsa ihtiyacı olmasa da alırım.
Siz çalışmıyor musunuz? Çekinme nedeniniz bu mu?

Şimdi hediye var hediye var

Annene bir bluz alırsan söylenen gerekmeyebilir de pırlanta gerdanlık alınmaz eşten habersiz

Kardeşine ne almış doğumgünü hediyesi mesela size de alır mı öyle hediyeler

Ailelerin durumuna bağlı.
Ailem alamıyorsa ihtiyacını ben alırım tabii ki.
Onun dışında içimden geliyorsa ihtiyacı olmasa da alırım.
Siz çalışmıyor musunuz? Çekinme nedeniniz bu mu?
Evet sanırım altında yatan sebep bu. Şu an çalışmıyorum

Benim eşimde kv telefonunu ve evdeki digitüek faturasını ödüyordu. Bende eşimin borçlarını bir an önce bitirmek için sıkıyordum kendimi . Ailesinin hiç ihtiyacı tok tabi . En sonunda patladım. . . Sende al ailene en iyilerinden hediye. Asla bu eşlere yaranılmaz . Harca gitsin

Benim eşimde kv telefonunu ve evdeki digitüek faturasını ödüyordu. Bende eşimin borçlarını bir an önce bitirmek için sıkıyordum kendimi . Ailesinin hiç ihtiyacı tok tabi . En sonunda patladım. . . Sende al ailene en iyilerinden hediye. Asla bu eşlere yaranılmaz . Harca gitsin
Bizimkilerin de ihtiyacı yok. Ben de dediğiniz gibi bir şey alırken kendime bile 3 kere düşünüyorum

İçinizden almak geliosa alın
Gelmiyosa almayın
Kocanız alıyo die almak zorunda deilsinix
Dert ettiğiniz şeyi anlamadım valla

Fazla mı abartıyorum acaba diyorum? Evlendim evlenelim bir şeyi alırken en az 3 kez düşünüyorum

Telefon faturasi isterse 10lira olsun yine de onu anne, babasi odemek zorunda, durduk yere bu tarz seylerin ödemelerini ustlenmesini istemezdim esimin. Sene de 2-3 hediyeden batmazsiniz heralde konu sahibi. Abartmayin, siz de alin kardesinize.
Esiniz cok mu maliyetli bir hediye aldi?

Fazla mı abartıyorum acaba diyorum? Evlendim evlenelim bir şeyi alırken en az 3 kez düşünüyorum

Evlenmeden once de ayni olsaniz cimri diyecektim de evlenince olmuş. Bence esiniz sizi ev butcesinden uzak tutuyor, gelir giderden pek haberiniz yok heralde o yuzden mi harcarken biterse diye dusunuyorsunuz 3 kere? . :D sacma gibi ama aklima bu geldi.

Evlenmeden once de ayni olsaniz cimri diyecektim de evlenince olmuş. Bence esiniz sizi ev butcesinden uzak tutuyor, gelir giderden pek haberiniz yok heralde o yuzden mi harcarken biterse diye dusunuyorsunuz 3 kere? . :KK70: sacma gibi ama aklima bu geldi.
alakası yok asıl bütçe ben de ben ayarlıyorum

:işsiz:Bence abartma konu sahibi,sen de al,al tabiki o alıyorsa dogumgunu hediyesi almak gayet normal kardesi yani sonucta
Benim esim boyle seyleri hic akil etmez mesela,kaynanamin doğumgününu ben ayarladim pasta hediye vs,kizkardesinin doğumgününe de ben dedim hediye alalım diye. Ben ayni sekilde kendi ailemede alıyorum karışmaz eşim oyle seylere
Kendi ailemde babam hak etmiyor ama alma sebebim arkamdan konuşmasın diye. Konusur çünkü babam,sallar yani dogumgunumu bile kutlamadı vs diye. :KK70: :işsiz:Kucuk pasta aldim bidr tshirt gittim kutladim.Bence sende al

Bizimkilerin de ihtiyacı yok. Ben de dediğiniz gibi bir şey alırken kendime bile 3 kere düşünüyorum
Hayır düşünme al bence kendine de ne alabilirsin kendine en fazla ayakkabi bluz canta ... ben gecen cok guzel bir ayakkabi gördüm internette bide ona uygun canta buldum ihtiyacim da yok aldım esime fotosunu gosterdim soylettim bunu diye bisey demedi ama ben cok musrifim ve savurgan:işsiz: boyle olmak istemiyorum üzülüyorum. Tabi 3 kere dusunme abartma ben market reyonlarinda 3 kez düşünüyorum arada markalarin farki oluyor ya seker tuz vs onlarda ucuz alıyorum :halay:

Back
X