zaten kayınvalidenler anlayışlı birileri ise kardeşlerin geldiği zaman sizi rahatsız etmezler uzun bir zaman değil zaten 2 gün de sizi görmeyiversinler onlar hep yanınızda zaten.Ama eğer gelmek isterlerse misafirlerim var onlar gitsin zaten kardeşlerimi çok özlüyorum diye açık açık söyleyin kesinlikle kabul etmeyin derim bu sizin en doğal hakkınız eşinizin de bir şey söylemeye hakkı yok
Bana kalirsa gelmemeleri ayip olur asil..hosgeldine gelinmesi gerekir bana kalirsa ama oyle saatlerce oturmalari gerekmez yarim saat en fazla 1 saatte kalkip giderlerse en uygunu olur
Bana kalirsa gelmemeleri ayip olur asil..hosgeldine gelinmesi gerekir bana kalirsa ama oyle saatlerce oturmalari gerekmez yarim saat en fazla 1 saatte kalkip giderlerse en uygunu olur
Haklısınız galiba bizim kültürümüzde bu şekildedir aslında annem babam gelmiş olsaydı dünürlerin hoşgeldine gelmesinden ya da davet etmesinden memnun olurlardı. Hatta bunu yapmazlarsa üzülürlerdi kızarlardı belki de.
Ama ablam kardeşim genç insanlar onlarla rahat edemezler mi ki diye düşündüm. Bir de kısıtlı zaman oldugu için başbaşa daha güzel vakit geçiririz diye düşündüm.
İki düşünce arasında ben de emin olamadım en iyisi oluruna bırakmak.
Bana kalirsa gelmemeleri ayip olur asil..hosgeldine gelinmesi gerekir bana kalirsa…ama oyle saatlerce oturmalari gerekmez yarim saat en fazla 1 saatte kalkip giderlerse en uygunu olur…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?