kardeşlerimden bıktım acil yardım!!!

yok o kadar sert çıkmmaya gerek yok annemi hatalı görmüyorum çünkü üsstüne biraz fazla gittim sanırım
annende bu mevzudan rahatsız da kötü olmamak için üstün körü söylüyorsa haklısın ben özür dilerim ama cidden bazı insanlar kullanılmayı sever ezilmeyi sever.onu düşününce sen kötü olursun.

İlerde çocuğunuz olunca bırakmanız gerektiğinde annenize bırakmayacak mısınız? Her yere çocukla gidilmez. Çocuk var diye aktiviteleri bırakmaya başladığınızda da depresyon kapıdadır.

Ohh ne ala memleket.

Ya bakamayan cocuk yapmasin.
Onalrida gotursun.
Ablamda bize surekli birakirdi. Cokta kizdigim seyler oldu annem yoruluyor diye ama ablam keyfi birakmiyordu ise gidiyordu.
Ama gerçek tatile gidecek diye zirt pirt cocuk birakmak ne demek? Madem ayak bagidi yapmasalardi.

Ya binde bir boyle bunalima girersin 2 gun birakir gidersin ama her seferinde olmaz.

zırt pırt dediğiniz ne akdar sıklıkta mesela? neticede insan her ay 3 gün tatile gidemiyor.
ayrıca başına yıkmak ne çirkin bir kelime..insan kendi çocuğunu başkasının " başına yıkmaz" enfazla anneannesine ve teyzesine emanet eder...

zırt pırt dediğiniz ne akdar sıklıkta mesela? neticede insan her ay 3 gün tatile gidemiyor.
ayrıca başına yıkmak ne çirkin bir kelime..insan kendi çocuğunu başkasının " başına yıkmaz" enfazla anneannesine ve teyzesine emanet eder...
ablam eczacı eşide ticaretle uğraşıyor o yüzden her tatil günlerinde bizdeler anlıyorum stres atmak iş yükünden kurtulmak istiyor olabilirler fakat evde olduklarında bile çocuklarını bize yolluyorlar bu sizcede emanetten çıkıp yıkmak olmuyor mu?bu arada 2 değil 3 çocukları var biri 2 diye yazmış sanırım

onlar geldiğinde siz hemen evden çıkın kütüphaneye gidin hem kendi işlerini kendileri yaparlar hemde belki anlamış olurlar bu ne bencillik

Back
X