Kardeşten başka herşeye benziyor

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Kizlar moralim cok bozuk kardesimle alakali kac konu actim inanin sayisini unuttum 😭 22 yasindayim kiz kardesim 18 .6 yildan beri devam eden bi iliskim var sevgilim suanda askerde. Gecen sene sevgilimle okulla istanbul gezisine gitmistik resimlerimizde telefonumun hafiza kartindaydi arefe gunu yeni telefonn aldim bayramin 3.gunu telefonum cekmiyordu salonda koltukta sim kartimi hafiza kartimi cikardim sim karti taktim hafiza kartim koltukta kalmis kapi caldi disari ciktim bayram ziyaretine gidecektik kardesim ben ciktiktan sonra eve geldi bende kartin orda kaldigini sonra hatirladim eve geldigimde ilk is karta bakmak ama yoktu eminim orada unuttguma kardesime sordum tabi ben gormedim eve geldim wc ye gidip ciktim dedi tabi beni iftiraciklikla sucladi adim gibi emindim aldigina bugun sabah yatagini topla ayakkabilarini kaldir filan dedim tartismaya basladik olay buyudu tabiki .sevgilinle istanbulada gitmissin filan diye bagirmaya basladi anneme soyluyo (annemin haberi var gittigimizden) gidip ne yapmisiz orda belkide yattilar filan diye bagirdi annem sinirlendi sehbayi firlatti duvara. Beni babama soylemekle tehtit ediyor annemde karti ver diyip durdu bende verme istersen uzerine filan otur umrumda degil sokaktaki insanlar bile senden duzgun davranirlar insan ablasini n acigini arar mi diye bagirdim agladim herkese hesap vermekten bunaldim artik kimseye hesap vermiyorum dedim annemde sen aptalsin filan hakaretler yagdirdi Simdi kimseyle konusmuyorum. bu olaylar beni cok kirdi kizlar haksiz miyim sizce bir insan neden ablasini acigini arayip onu uzmeye calisirki . Kendimce bir karar aldim artik kimseye hesap vermeyecegim bu dunyaya bir kere geldim yanlis birsey yapmadan dogru bildiklerimi yasayacagim. Telefondan yazdim hatalarim varsa simdiden ozur dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Kardeşinizin tavrı cok garip, acaba sizi kıskanıyor mu veya aranızda sorular mı var?? Cünkü bu sekilde davranması normal degil

öyle kardeşim olacak mum ederim onu mum
o ne şımarıklık öyle

Kardesin kiz mi erkek mi

İlginc ..saman altindan su yurutmus ama masum numarasi yapiyor bence onunda guzel bir derse ihtiyaci var.kucukse kucuklugunu bilmeli

Kardeşinizin tavrı cok garip, acaba sizi kıskanıyor mu veya aranızda sorular mı var?? Cünkü bu sekilde davranması normal degil

Evet hep bi sorun var ben ozel unv gidiyorum o devlet unv kazandi surekli asagilama durumunda bayramda babannemdeyiz yemek masasi hazirlaniyor herkes yardimlasiyor buda eline oje törpü almis tirnaklariyla ugrasiyor uyardim bi suru laf saydi psikologa gidiyor ilac kullaniyor hersey daha kotu oldu oraya gitmeye basladigindan beri bir kere gece 2 de disari giderken yakaladim kardeaim diye kimseye soylemedim ama yanlis yapmisim soylemeliymisim

Ilımlı yaklaşmaya çalışın, belli ki sorunları var
Eğer size bu şekilde davranmaya devam ederse ona olan desteğini keseceğinizi, ablalık yapmayacağınızı ve onun yaptıgı gibi sürekli açıcıgını arayacağınızı belirtin, biraz tehditkar olmak işe yarayabilir belki
Hiç de olmazsa biraz dişinizi gösterin siz onun ablasısınız size bu şekilde davranamaz bu ne terbiyesizlik canım.

Kuzumm Allah yardımcın olsun. Kardes bu ya düşman gibi davranmış resmen

Bugun soyledim zaten artik ne yaparsa yapsin sokakta herkes gorsun ama ben gormeyeyim dedim kullanicam artik ne duydum ne gorduysem dedim alttan alma devri kapandi artik destek yok herkesten cok ben kostek olucam karar verdim

Her şeyin bir sınırı var! Gösterin dişinizi. Gereken lafı da söyleyin uyarıyı da yapın. Haddini yerini bilsin.

İlginc ..saman altindan su yurutmus ama masum numarasi yapiyor bence onunda guzel bir derse ihtiyaci var.kucukse kucuklugunu bilmeli

Evet aynen oyle yemin ediyo guya bir hafta once masamin altinda bulmus ben israrla sorunca bu kartin icinde birsey var diyip bakmis vermeyecekmis iyi verme dedim ama ona iyi bi ders vericem ben

Kuzumm Allah yardımcın olsun. Kardes bu ya düşman gibi davranmış resmen

Aynen canim ya benim derdim bana yetiyo bide bununla ugrasiyorum

Her şeyin bir sınırı var! Gösterin dişinizi. Gereken lafı da söyleyin uyarıyı da yapın. Haddini yerini bilsin.

Isin garibi annemde resmen yalakalik yapiyor konusuyo karti versin diye banada iste sakin olda soylede boylede dio lanet olsun vermesin karti dedim

Tucecim, alttan alma Alırsan daha çok üsteler. Bir açığı olduğunda sende söyle ki, bir daha cesaret edemesin

Psikolga gidiyor ise bu iyi bir şey demek ki bir sıkıntısı var ve atlatmaya çalışıyor.
Siz de sürekli yatagını topla, şyle yap, böyle yapma diyeceğinize kardeşinizi kendi haline bırakmayı deneyebilirsiniz.
Siz hayatınıza müdahale edilsin istemiyorsunuz ama kardeşinizin nasıl davranacağına kadar her şeye müdahale ediyor gibi bir tavır içerisindesiniz.
Zor zamanlar geçiren kardeşinize desek olmalı ne olursa olsun yanında olmalısınız ki 18 yasında ergenlik vs de etkildiir.
17 yasımda ben de çok fazla huzursuz ve kendime küskündüm. Benim de üc yas büyük abim var ve sürekli kavga ediyorduk her şeyden.
Bir gün o kadar sinirlendim ki sen benim abim değilsin artık senden nefret ediyorum diye söylendiğimi hatırlıyorum.
Abim bana gayet sakin cevap verdi ve dedi ki sen beni böyle hemen abilikten silersin ama ben seni kardeşlikten silmem.
Ben de senin geçtiğin yollardan geçtim aynı hataları yapmaman pişmanlık yaşamaman için söylüyorum bunları sana kötülük olsun diye dedğil demişti.
Pekala o da bana bağırabilir hatta daha kötü seylerde yapabilirdi.
Ama onun yerine bana karşı anlayışlı olmayı seçti. Kardeşinizin davranışlarını eleştirmeyi ona müdahale etmeyi bırakın.
Siz ona genelde nasıl davranıyorsunuz buna da bir bakın.
Kendi davranışlarınızı kardeşinizin yerine koyup kendinizi öyle inceleyin.
Size karşı elinde koz bulundurmaya kadar vardırdı ise işi demek ki kendini size karşı güvence altına almak istiyor.
Onu baskıladığınız için rahat bırakmanız sebebi ile size karşı elinde koz tutuyor.
Kendi hayatınıza müdahale ettirmemek yerine kardeşinize müdahale etmeyi bırakabilirsiniz.
Bir müddet böyle davranın muhakkak değişim olacaktır.
En azından size bilenmeyecek ve böylece ikili tartışmalardan uzak olacaksınız diye düşünüyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi geceler.

Aynen canim ya benim derdim bana yetiyo bide bununla ugrasiyorum

Üzme kendini kuzum sende dik dur karsısında belli ki problemleri var onun da

Oncelikle tesekkur ederim yorumun icin sana soyle anlatiyim biz suanda ayni odayi paylasiyoruz ve herseyi her yerde camasirini cikarip masaya birakiyor odada 1 aydir yatagi kapanmadi ortak bi alanda yasiyoruz rahatsiz oluyorum dogal olarak hepimiz ergen olduk birseyler yasadik anliyorum ama bu kadari inan cok fazla canim 1 yildir doktora gidiyor ama ilaclarin dozu yukseliyor baska birsey olmuyor bazi seyleri insan kafasinda bitirmeli kendi kendini iyilestirmeye gayret etmeli koz bulundurma konusuna gelirsem babam sevgili konusunda cok kati benim eksilerimi topluyorki onun sevgilisi ortaya cikarsa babama ablaminda var diyebilsin

Tucecim, alttan alma Alırsan daha çok üsteler. Bir açığı olduğunda sende söyle ki, bir daha cesaret edemesin

Evet canim haklisin onun aciklarini gordugum zaman hep kapatmistim kardesim oldugu icin ama cok buyuk hata etmisim bir kere daha anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…