Üzme kendini kuzum sende dik dur karsısında belli ki problemleri var onun da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim ama herkesin problemleri var herkes onun gibi davransa dunyada yasayamazdik
Haklısın canım düzelir İnsaallah
Evet hep bi sorun var ben ozel unv gidiyorum o devlet unv kazandi surekli asagilama durumunda bayramda babannemdeyiz yemek masasi hazirlaniyor herkes yardimlasiyor buda eline oje törpü almis tirnaklariyla ugrasiyor uyardim bi suru laf saydi psikologa gidiyor ilac kullaniyor hersey daha kotu oldu oraya gitmeye basladigindan beri bir kere gece 2 de disari giderken yakaladim kardeaim diye kimseye soylemedim ama yanlis yapmisim soylemeliymisim
kardeşinizin yaptığı şımarılklık herkes psikolojik sorunu var diye üzerine titriyor heralde, oda bunu kullanıyor, iki sopa yese kendine gelir, boşa dememişler " nush ile uslanmayanı etmeli tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir" doğrumu mu yazdım bilmiyorum :)))
kardeşim yok ama ben abime bu şekilde davransaydım çoktan paralamıştı benibence ağırlığını koymalısın. küçük oldgnu bilmeli..
Kizlar moralim cok bozuk kardesimle alakali kac konu actim inanin sayisini unuttum 😭 22 yasindayim kiz kardesim 18 .6 yildan beri devam eden bi iliskim var sevgilim suanda askerde. Gecen sene sevgilimle okulla istanbul gezisine gitmistik resimlerimizde telefonumun hafiza kartindaydi arefe gunu yeni telefonn aldim bayramin 3.gunu telefonum cekmiyordu salonda koltukta sim kartimi hafiza kartimi cikardim sim karti taktim hafiza kartim koltukta kalmis kapi caldi disari ciktim bayram ziyaretine gidecektik kardesim ben ciktiktan sonra eve geldi bende kartin orda kaldigini sonra hatirladim eve geldigimde ilk is karta bakmak ama yoktu eminim orada unuttguma kardesime sordum tabi ben gormedim eve geldim wc ye gidip ciktim dedi tabi beni iftiraciklikla sucladi adim gibi emindim aldigina bugun sabah yatagini topla ayakkabilarini kaldir filan dedim tartismaya basladik olay buyudu tabiki .sevgilinle istanbulada gitmissin filan diye bagirmaya basladi anneme soyluyo (annemin haberi var gittigimizden) gidip ne yapmisiz orda belkide yattilar filan diye bagirdi annem sinirlendi sehbayi firlatti duvara. Beni babama soylemekle tehtit ediyor annemde karti ver diyip durdu bende verme istersen uzerine filan otur umrumda degil sokaktaki insanlar bile senden duzgun davranirlar insan ablasini n acigini arar mi diye bagirdim agladim herkese hesap vermekten bunaldim artik kimseye hesap vermiyorum dedim annemde sen aptalsin filan hakaretler yagdirdi Simdi kimseyle konusmuyorum. bu olaylar beni cok kirdi kizlar haksiz miyim sizce bir insan neden ablasini acigini arayip onu uzmeye calisirki . Kendimce bir karar aldim artik kimseye hesap vermeyecegim bu dunyaya bir kere geldim yanlis birsey yapmadan dogru bildiklerimi yasayacagim. Telefondan yazdim hatalarim varsa simdiden ozur dilerim.
Kardeşinize sinir oldum.
Tipik uyuz, kıskanç kardeş modeli ..
Hayır küçükte değil ki yaşına bağlayalım.
Annenizin onun gözünü korkutması gerekiyor başka türlü yola gelmez
Millet ergenlik dio ergenlik mi kaldi kazik kadar oldu artik annemde habire alttan alma modunda
Valla ergenliği geçeli en az 2 yıl olmuş.
Bence şımarıklığından yapıyor
Kizlar moralim cok bozuk kardesimle alakali kac konu actim inanin sayisini unuttum 😭 22 yasindayim kiz kardesim 18 .6 yildan beri devam eden bi iliskim var sevgilim suanda askerde. Gecen sene sevgilimle okulla istanbul gezisine gitmistik resimlerimizde telefonumun hafiza kartindaydi arefe gunu yeni telefonn aldim bayramin 3.gunu telefonum cekmiyordu salonda koltukta sim kartimi hafiza kartimi cikardim sim karti taktim hafiza kartim koltukta kalmis kapi caldi disari ciktim bayram ziyaretine gidecektik kardesim ben ciktiktan sonra eve geldi bende kartin orda kaldigini sonra hatirladim eve geldigimde ilk is karta bakmak ama yoktu eminim orada unuttguma kardesime sordum tabi ben gormedim eve geldim wc ye gidip ciktim dedi tabi beni iftiraciklikla sucladi adim gibi emindim aldigina bugun sabah yatagini topla ayakkabilarini kaldir filan dedim tartismaya basladik olay buyudu tabiki .sevgilinle istanbulada gitmissin filan diye bagirmaya basladi anneme soyluyo (annemin haberi var gittigimizden) gidip ne yapmisiz orda belkide yattilar filan diye bagirdi annem sinirlendi sehbayi firlatti duvara. Beni babama soylemekle tehtit ediyor annemde karti ver diyip durdu bende verme istersen uzerine filan otur umrumda degil sokaktaki insanlar bile senden duzgun davranirlar insan ablasini n acigini arar mi diye bagirdim agladim herkese hesap vermekten bunaldim artik kimseye hesap vermiyorum dedim annemde sen aptalsin filan hakaretler yagdirdi Simdi kimseyle konusmuyorum. bu olaylar beni cok kirdi kizlar haksiz miyim sizce bir insan neden ablasini acigini arayip onu uzmeye calisirki . Kendimce bir karar aldim artik kimseye hesap vermeyecegim bu dunyaya bir kere geldim yanlis birsey yapmadan dogru bildiklerimi yasayacagim. Telefondan yazdim hatalarim varsa simdiden ozur dilerim.
Erkek mi kardeşiniz?
Haha bilmem 😊dogru mu yazdin ama bencede cok dogru bi yorum valla agzinin ortasina bi patlayacagim gorecek dunya kac bucak yaa valla aptal
ilgiyi kesin üzerinden kesin ilgilenme hatta bir müddet muhatap olma hiç, anlasın yani :)))
Yani bencede bu ergenlik omur boyu devam edecek degil ya sizce nasil davranmaliyim
Onu görmezden gelin.
Mümkün olduğunca muhattap olmayın.
Aynı evde 2 yabancı gibi.
Ve eline koz vermemeye özen gösterin.
Bu arada ne psikolojik sorunu var?
Yukarıda yorulardan birinde öyle bir yazı gördüm ama :26:
Belli birsey yok canim unv sinavina girecekti agrasif davraniyordu annem doktora goturdu sinav yuzunden diye doktor aptal aptal akillar veriyomus kuzenimde gidiyordu ayni doktora adam buyuklerinizi takmayin filan diye manyak manyak akillar veriyor
Genel konusayim.Valla ben ne ergenlik ne bulug cagi yok sinirlilik saygizsizlik anne babaya kardese bilmem neye hic yasamadik ya bu neslin genclerini anlamiyorum yaa.konusurken olsun ortam olsun dikkat ederdik herseye.biraz buyudukten sonra annemdn su bile istemezdim ya kendim yapardim herseyi bu nesilde tabiki istisna vardir,ne saygisi ne laf dinlemesi..agizlarda kufurler cok goruyoruz disarlarda kizlar.hic yakismiyor hiiiic...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?