Kardeşten başka herşeye benziyor

Üzme kendini kuzum sende dik dur karsısında belli ki problemleri var onun da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim ama herkesin problemleri var herkes onun gibi davransa dunyada yasayamazdik

Evet canim ama herkesin problemleri var herkes onun gibi davransa dunyada yasayamazdik

Haklısın canım düzelir İnsaallah

Haklısın canım düzelir İnsaallah

Insallah canim

kardeşinizin yaptığı şımarılklık herkes psikolojik sorunu var diye üzerine titriyor heralde, oda bunu kullanıyor, iki sopa yese kendine gelir, boşa dememişler " nush ile uslanmayanı etmeli tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir" doğrumu mu yazdım bilmiyorum :)))

Haha bilmem 😊dogru mu yazdin ama bencede cok dogru bi yorum valla agzinin ortasina bi patlayacagim gorecek dunya kac bucak yaa valla aptal

kardeşim yok ama ben abime bu şekilde davransaydım çoktan paralamıştı beni bence ağırlığını koymalısın. küçük oldgnu bilmeli..

kardeşim yok ama ben abime bu şekilde davransaydım çoktan paralamıştı beni bence ağırlığını koymalısın. küçük oldgnu bilmeli..

Bende paralicamda iste annem uzuluyor diye susuyordum ama artik bu son damlaydi agirlik koymak derken nasil davranmaliyim

Kardeşinize sinir oldum.
Tipik uyuz, kıskanç kardeş modeli ..
Hayır küçükte değil ki yaşına bağlayalım.
Annenizin onun gözünü korkutması gerekiyor başka türlü yola gelmez

Kardeşinize sinir oldum.
Tipik uyuz, kıskanç kardeş modeli ..
Hayır küçükte değil ki yaşına bağlayalım.
Annenizin onun gözünü korkutması gerekiyor başka türlü yola gelmez

Millet ergenlik dio ergenlik mi kaldi kazik kadar oldu artik annemde habire alttan alma modunda

Millet ergenlik dio ergenlik mi kaldi kazik kadar oldu artik annemde habire alttan alma modunda

Valla ergenliği geçeli en az 2 yıl olmuş.
Bence şımarıklığından yapıyor

Valla ergenliği geçeli en az 2 yıl olmuş.
Bence şımarıklığından yapıyor

Yani bencede bu ergenlik omur boyu devam edecek degil ya sizce nasil davranmaliyim

Erkek mi kardeşiniz?

Haha bilmem 😊dogru mu yazdin ama bencede cok dogru bi yorum valla agzinin ortasina bi patlayacagim gorecek dunya kac bucak yaa valla aptal

ilgiyi kesin üzerinden kesin ilgilenme hatta bir müddet muhatap olma hiç, anlasın yani :)))

ilgiyi kesin üzerinden kesin ilgilenme hatta bir müddet muhatap olma hiç, anlasın yani :)))

Konusmuyorum zaten ne hali varsa gorsun dedim biraktim 😌

Yani bencede bu ergenlik omur boyu devam edecek degil ya sizce nasil davranmaliyim

Onu görmezden gelin.
Mümkün olduğunca muhattap olmayın.
Aynı evde 2 yabancı gibi.
Ve eline koz vermemeye özen gösterin.
Bu arada ne psikolojik sorunu var?
Yukarıda yorulardan birinde öyle bir yazı gördüm ama :26:

Genel konusayim.Valla ben ne ergenlik ne bulug cagi yok sinirlilik saygizsizlik anne babaya kardese bilmem neye hic yasamadik ya bu neslin genclerini anlamiyorum yaa.konusurken olsun ortam olsun dikkat ederdik herseye.biraz buyudukten sonra annemdn su bile istemezdim ya kendim yapardim herseyi bu nesilde tabiki istisna vardir,ne saygisi ne laf dinlemesi..agizlarda kufurler cok goruyoruz disarlarda kizlar.hic yakismiyor hiiiic...

Belli birsey yok canim unv sinavina girecekti agrasif davraniyordu annem doktora goturdu sinav yuzunden diye doktor aptal aptal akillar veriyomus kuzenimde gidiyordu ayni doktora adam buyuklerinizi takmayin filan diye manyak manyak akillar veriyor

Doktora bak ya

Aynen canim cok haklisin yaa saygisiz bayramda babamin kuzeni gelmus oturuyo bu aptal iceri giriyorda hosgeldiniz iyi bayramlar filan demiyor rezil ediyor bizii her ortamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…