• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kareleri vb. şeyleri saymak ..

merhaba arkadaşlar benim kendimi bildim bileli bi takıntım var mesela pencerenin karelerini dolabın kaç çekmecesi var hep sayıyorum
televizyondaki ve odadaki insanları sayıyorum hep çift rakam olsun diye bi kişi daha ekliyorum falan bunları yaparken o kadar çok kafam agrıyo ki ama durduramıyorum kendimi
odadaki insanları sayıyorum örneğin 11 kişi var diyelim 4-3-4 diye gruplandırıyorum ama illa ki tek rakam ortada olacak
uyuyacağım zamanda odada kaç tane kare bişey varsa sayıyorum yani ezbere sayıyorum bide ezberledim 28 tane kare var o derece :26:
bide mesela kareler sağ taraftaysa sağ dişimi bastırıyorum soldaysa sol dişimi bastırıyorum sonradan dişerimde ağrımaya başlıyo
kafayı yicem yakında sizdede böyle birşey var mı yada nasıl bırakabilirim çünkü artık fazlasıyla kafamı ağrıtıyor :50:

Aynı ben. Bu neden oluyor bilen var mı?

Ayyyy tovbe yarabbim ne bicim takintilariniz var. Simdi durduk yere biseyleri saymaya baslamam insallah bende.
Bildigim kadariyla boyle takintilari olan insanlar cok da caliskan oluyorlar. Burda bi arkadas konu acmis tembellik yapiyorum diye. Sizde tembel olsaydiniz eminim boyle bir rahatsizliginiz olmazdi. Usenirdiniz saymaya heralde :) Ama tembellik mi daha kotu, tzkintilar mi bilemedim simdi

bende de nesnelerdeki geometrik şekilleri saymahastalığı var. obsesif kompulsif bozukluk diyolar. yanı takıntı hastalığı:1:

Back
X