karga

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Kizlar annem gozleri capaktan kapanmis karga bulmus bana oksijenli su dokulurmu diye sordu olmaz dedim.dogru demismiyim ne yapmasi lazim gozlerine baska biryerinde biseyi yokmus hayvanin

ilik su ile islandirilmis pamuk ile capaklari temizleyin.. Ardindan onadron, genta, gentagut turevi damla ile birer damla damlatin goz icine.. 10 dk sonra da tobrex ya da tobrased merhemden goz icine sıkarak yedirin.. En fazla 3 gun sonunda enfeksiyon ortadan kalkar.. Kedi-kopeklerde bu islemi yapiyoruz biz..

karga bunların yapılmasına izin verir mi ki acaba?

kadıncağıza zarar vermesin

Tesekkurler hemen iletiyorum.

Anneniz ne kadar vicdanli bir insan. Tebrik ederim :*

Sağlık ocakları kapandı maalesef bu saatte. Anneniz ne tatlı ne özverili bir insan öyle. Tanımadan sevilenlerden. :)

Anneniz ne kadar vicdanli bir insan. Tebrik ederim :*
Annem dayanamaz boyle aci ceken hayvaanlara cok hasta hayvan bakmistir gecmiste.karganin pansumani yapilmis eczanede.simdi annemde kasar peynir ekmek yemis su Icmis bolbol.gozleri acilmamis bir iki gune acilir demis eczaci. Yarin tekrar gpturecek.uyuyomus simdiiiii sisssttttttttttttt :)))

Yan yana geldiğinizde annenizi benim yerime çok çok öpün o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…