kargalarla başım dertte...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su67

aŞKıN aDı '' E♥Ş'im ''
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
122
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar… Saçma bir konu ama sinirden ve korkudan delirecem…:18: Bizim oturduğumuz yerde çok karga var, kombi içinmidir bilemedim bir delik var camda ve sürekli o deliğe karga gelip ötüyor… İçeriye girmesinden korkuyorum. Sabahlarıda uyandırıyor bizi… Hafta sonundan beri böyle, yuva arıyor sanırım… Ne yapmam gerekiyor? O deliği kapatsam bir sorun olurmu? Kombi takıntımda fobi haline geldi biraz, gaz sızarsa ordan çıkar sanıyorum… O delik onun içinmi bilmiyorum, öyledir diye hiç kapatmadık… Bugün 5-6 kez karga kovmaya gittim mutfaktaki cama... :50:Fikrinize ihtiyacım var, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…

o delik büyük ihtimalle menfez içindir.O deliklere uygun plastik menfezler var onlardan alıp takmanız gerekiyor.Böylelikle karga da girmez,kombinin havası da dışarı gider.

eşime aldırayım o zaman.. şimdilik birşey takardım ama elim alçılı çıkmak mesele cama. akşama kadar mutfağa sefer yapacam malesef. inşalllah içeriye girmezler :(

bende boş cd veya boş siyah poşet asmanızı tavsiye ederim. poşet ses çıkaracağı için sizi de rahatsız edebilir. cd daha ii gibi :) aynı dertten bnde muzdaribim :(

bende boş cd veya boş siyah poşet asmanızı tavsiye ederim. poşet ses çıkaracağı için sizi de rahatsız edebilir. cd daha ii gibi :) aynı dertten bnde muzdaribim :(

zor bela cdyi ipe bağladım saldım deliğe bakalım daha ses yok gelirlerse poşette koyarım mecburen. ses çıkmasına razıyım valla kargaların sesinden iyidir.. :1:

Son düzenleme:
zor bela cdyi ipe bapladım saldım deliğe bakalım daha ses yok gelirlerse poşette koyarım mecburen. ses çıkmasına razıyım valla kargaların sesinden iyidir.. :1:

kargaların sesi o kadar rahatsız edici ki... ben o sesi duyduğumda tiksiniyorum, ürperiyorum. :20:

kargaların sesi o kadar rahatsız edici ki... ben o sesi duyduğumda tiksiniyorum, ürperiyorum. :20:

güzel uykumu bölüyorlar valla. her ötüşünde eve girdi sanıyorum buz gibi oluyor bedenim korkudan. insan ağlamasına benzer bir ses o yaa normal ''gakk'' seside değil. Atalarımız ''Besle kargayı oysun gözünü'' diye boşa dememiş...:55:

Karga,yemek kokusuna geliyordur.
İçeri girebilse girer çünkü yemek çalmayı çok severler.
En iyisi deliği kapatmak.

Karga,yemek kokusuna geliyordur.
İçeri girebilse girer çünkü yemek çalmayı çok severler.
En iyisi deliği kapatmak.

sabahın 06.30'unda başlıyor gelmeye yemekte olmuyor ocakta.. az önce yere baktım bir sürü çalı çırpı ot falan vardı. yuva arayışında olmalı diye düşünüyorum. yemekte var şuan ocakta onunda etkisiylede coştular bugün. ne güzel güvercinlerde var etrafta ama gelmiyorlar, onları tercih ederdim bu durumda:17:

yok anam poset pek fayda etmiyor benim balkon siyah poşet boş cd dolu gene kuşlar balkonda

Bizim ev civarında da çok vardır karga. Pek rahatsız olmuyorum nedense seslerinden filan. Kediler köpekler değişik kuş sesleri. Kargalarla ilgili bir belgesel izlemiştim o belgeselden sonra o hayvanlara resmen hayran oldum. Deney yapıyordu bir profesör üniversitenin bahçesinde bir sürü karga sürüleri var. Profesör ve asistanı maske takıyor yüz şeklinde ve bahçedeki kargalardan bi kaçını yakalıyor bağlıyor. Sonra aradan bi kaç yıl geçtikten sonra tekrar aynı maskeyi takıp çıkıyor bahceye ve bahcedeki kargalar ilginç bi şekilde bağrışmaya uçuşmaya başlıyor. Yani aralarında inanılmaz bir iletişim sosyal güç var. Karga deyip geçeriz ama işte nasıl hayvanlar.

bu güne kadar bende rahatsız olmadım. Allahın her yarattığı güzeldir tabiki, fakat eve girmesi ve içeride sesini duymak bizi son derece rahatsız ediyor ve korkuyorum gagalar diye... evin içine giremedi ama camdaki deliğe konup ağıt yakıyor çok ürperiyorum.. kendi hallerinde oynasalar dışarıda sorun olmaz zaten...:44:

Back
X