Kargo kayıp

o kargoyu düşüren kargo firması değil , bir insan. Hata yapılabilir günde kaç tane kargo teslim ediyorlar Allah bilir. Biraz empati ve hoşgörü…

Sonuç olarak kargo kaybolsaydı size teslim edilmediği için satıcı yenisini gönderirdi.

Cimere yazın vs diyenler bu yetmez AİHM’e gidin bari hey Allahım
Allah allah kargo müşteriyle empati kuruyor mu peki… paketi düşüren insan bir meslekle iştigal ediyor orada ve işini doğru yapmak zorunda.

Siz işini harika mükemmel hiç eksiksiz zamanında yapan insanlar olarak tabii ki de kargocudan harika bir performans beklemeye hakkınız var 😂

Allah aşkına ne empatisi ya?
İnsanlar bir ay çalışıp para ayırıp bir şey alıyor ve sonucuna katlanmalı mı?
Kargo firmasını temsil ediyor o insan. Bir işletmeyi temsil ediyor. Tabii ki dikkat edecek. Bu işe girerken bunu bilerek giriyorsa o sorumluluğa evet diyor.
Bunun da duyarını kasmayın artık.
Amacı başka olan bir kurum olsa okey ama adamların amacı bir ürünü sağsalim teslim etmek. Bunu da yapsınlar bir zahmet.

Allah allah kargo müşteriyle empati kuruyor mu peki… paketi düşüren insan bir meslekle iştigal ediyor orada ve işini doğru yapmak zorunda.

o paketler bildigim kadariyla personel üzerine zimmetleniyor, ben insanlik hali der söylerdim.
çunku urun size ulasamadigi takdirde aldiginiz firma geri para iadesi yapiyor sizin bir kaybiniz olmuyor yani.

Acaba paketin kaybolduğundan sizi hiç haberdar etmeyip kargo şirketi direk satıcıdan yeni ürün talep etmiş veya edecek olabilir mi? Satıcı ile kargo şirketi arasındaki bir sorun ne de olsa bu. Aralarında paslaşıp sizi mağdur etmezlerdi diye düşünüyorum kayıp olsaydı kargo. Çok optimistik baktım sanırım ama daha önce hiç kargom kaybolmadığından bilemiyorum 😊

Siz işini harika mükemmel hiç eksiksiz zamanında yapan insanlar olarak tabii ki de kargocudan harika bir performans beklemeye hakkınız var 😂
Yaptığım her işi en iyi şekilde yaptım. Bakın orada başak kadını yazıyor. Bugüne kadar tek bir şikayet almadım çalıştığım her birimde.

Yapmadığımız zaman sonucuna katlanacak ferasete sahibiz en azından. Siz çalışmıyorsunuz galiba

Ahaha avukatım ben, ayrıca Hukuk Masterı yaptım Almanya’da. Kargocu arkadaş bir gün süre kazanmak istemiş sadece kafasınca :)

o paketler bildigim kadariyla personel üzerine zimmetleniyor, ben insanlik hali der söylerdim.
çunku urun size ulasamadigi takdirde aldiginiz firma geri para iadesi yapiyor sizin bir kaybiniz olmuyor yani.

Hımm, bir üye de bunu demek istemisti sanırım. Şimdi siz yazınca daha iyi anladım.
Yarın inş ulaşabilirim firmaya.

Acaba paketin kaybolduğundan sizi hiç haberdar etmeyip kargo şirketi direk satıcıdan yeni ürün talep etmiş veya edecek olabilir mi? Satıcı ile kargo şirketi arasındaki bir sorun ne de olsa bu. Aralarında paslaşıp sizi mağdur etmezlerdi diye düşünüyorum kayıp olsaydı kargo. Çok optimistik baktım sanırım ama daha önce hiç kargom kaybolmadığından bilemiyorum 😊
Inşallah hiç başınıza gelmesin de 🥰Benim de ilk defa başıma geliyor, beni bulamasalar da, güvenliğe bırakıyorlar her zaman sağ olsunlar.

Ben de ayakkabı almıştım baya bilindik bir yerden 3 al 2 öde şeklinde ve acayip uyguna almıştım 3 ay kadar oluyor. Hatta yok artık nasıl alabildim bu markaları demiştim.
Sonra yola çıktı işte şurda,burda diye görebiliyorsun arada baktım falan.
Ben akşama doğru gelir derken bir numara aradı kargo firması imiş.
Ee işte kargoyu taşırken benim kargoların başına kötü bir şey gelmiş teslim edemeyeceklermiş geri gönderiyorlarmış. Çok kötü şeyler gelmiş başına üçünün birden kötü yola düştüyse demek.
Beş gün içinde paramı da yatırdılar.Ben takip etmek zorunda kalmadım neyse ki.
Ama hala yolculuğa bile çıkmadığını düşünüyorum aldığım şeylerin.
Çok garip şeyler olabiliyor yani.
Bence bekleyin ne olacak.
Normalde bekleyin demem ama resmen yalan söyleyerek müşteriyi oyalama taktikleri hiç hoşuma gitmedi

Ben de ayakkabı almıştım baya bilindik bir yerden 3 al 2 öde şeklinde ve acayip uyguna almıştım 3 ay kadar oluyor. Hatta yok artık nasıl alabildim bu markaları demiştim.
Sonra yola çıktı işte şurda,burda diye görebiliyorsun arada baktım falan.
Ben akşama doğru gelir derken bir numara aradı kargo firması imiş.
Ee işte kargoyu taşırken benim kargoların başına kötü bir şey gelmiş teslim edemeyeceklermiş geri gönderiyorlarmış. Çok kötü şeyler gelmiş başına üçünün birden kötü yola düştüyse demek.
Beş gün içinde paramı da yatırdılar.Ben takip etmek zorunda kalmadım neyse ki.
Ama hala yolculuğa bile çıkmadığını düşünüyorum aldığım şeylerin.
Çok garip şeyler olabiliyor yani.
Bence bekleyin ne olacak.
Normalde bekleyin demem ama resmen yalan söyleyerek müşteriyi oyalama taktikleri hiç hoşuma gitmedi
"Çok kötü şeyler gelmiş başına üçünün birden kötü yola düştüyse demek."
Kusura bakmayın ama şu cümlenizde koptum ben🤣🤣
Valla ben çok garip şekilde de olsa, paketime ulaştım. Arayan amca iyiki paketin üzerindeki noyu aramayı akıl edebilmiş, konum atar mısın diyorum, ay kızım ben bilmiyorum, oğlum gelsin o yapar falan demişti.🙈
Yenisini gönderir demiş bazı üyeler de sizin gibi, öyle bir şey olursa iade ederim. Rahat edemem.

"Çok kötü şeyler gelmiş başına üçünün birden kötü yola düştüyse demek."
Kusura bakmayın ama şu cümlenizde koptum ben🤣🤣
Valla ben çok garip şekilde de olsa, paketime ulaştım. Arayan amca iyiki paketin üzerindeki noyu aramayı akıl edebilmiş, konum atar mısın diyorum, ay kızım ben bilmiyorum, oğlum gelsin o yapar falan demişti.🙈
Yenisini gönderir demiş bazı üyeler de sizin gibi, öyle bir şey olursa iade ederim. Rahat edemem.
😅
Aslında amca normal olanı yapmış ama kimseye güvenemediğimiz şu dünyada teşekkür edip çok incesiniz uğraştırdık sizi de diyip geçeceğimiz durumlar büyük iyilikmiş gibi geliyor.
Çok acı:(
Kargonuza ulaşmanıza sevindim. Direkt üstüne zimmetleyecek bir sürü insanın eline de geçebilirdi.
Ben hala yenisini gönderir diyemiyorum. Aldığınız taraf da ee bana gönder teslim edilmeyen ürünü der salak mı?
Ama ürün yok be göndersin.
Size de yazmış zaten bulamadık veremedik diye.
Tek suçlu kargo firması burda.
Ben yine diyorum sessiz kalıp ne yapacağını görürdüm.
Asla aldığınız yere bir şey yazamaz belli elinde geri göndereceği ürün yok çünkü.
Ama derseniz ki kargo çalışanı da mağdur olmasın emekçi sonuçta yazın yine de siz.
Size kalmış bir şey.
Artık emekçisi ayrı işvereni ayrı hep bizi mağdur ettiği için kimseyi düşünecek hal kalmadı bende.
Beni uğraştırmasınlar yeter dşye bakıyorum

Benim başıma 1 kez geldi, kargoda hasar almış geri gönderildi ama iade yapıldı bende hediye çeki almıştım. Çünkü fiyat değişmişti biraz carlayınca verdiler.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum bakalım yarın ne olacak
Normal şartlarda hoşgörü ile bakıp para iadesini belki hediye çekini olumlu bulmak lazım ama kimse samimi çalışmıyor şikayet edip açıklama isteyin.

CV nize de yazın bence burcunuzu, referans olur :)
Bir doktor ameliyatta hastanın içinde makas unutsa aynı yorumu yapar mıydınız? Bir öğretmen öğrencisine yanlış not girse ve karnede öyle kalsa? Kargocunun yapması gereken tek şey ürünleri düzgün bir şekilde ulaştırmak ve temel görevi bu. Yapamadıysa da tabii ki gereken yerlere şikayet edilir, bildirilir. Kimse şikayetçi olmayınca, neyse deyip geçince ah ne iyi insanlar işimizi daha da özenle yapalım demiyorlar aksine iyice salıyorlar.

Ya doğru bir bakış açısı olmayabilir ancak muhtemelen dağıtıcı düşürdüğünü fark etti zaten. Bundan sonra dikkat edecektir, siz de kargonuzu teslim almışsınız. Şikayet ederseniz işinden falan olmasından korktum adamın bir ufak dalgınlığı ve belki korkusundan veya yönlendirmeyle olayı kapatmaya çalışmasından dolayı. Sonuçta ülkenin durumu belli, çok üstelemezdim ben sanırım paketi teslim aldığım için… tabi kimse bana katılmayacak ama bir bakış açısı olsun🙏🏻

Lütfen kargo firmasını arayıp kargonun size teslim olduğu bilgisini verin düşüren insan o an farketmemiş olabilir belki maaşından kesilecek belki de işten atılacak. Burada sırf merak ettikleri için söylemeyin bekleyin diyenlerin amacı ne acaba herkes hata yapabilir hoşgörülü olun lütfen. Aynı şeyi sizde yaşayabilirdiniz.

Bir parfüm almıştık dağıtıma çıktı bilgisi geldi ama ürün gelmedi. Para iadesi yaptılar ama ürünün fiyatı artmıştı aradaki farkı da yatırdılar. Bir kez de gelen paketlerin içinde isim aynı ama diğer herşey farklı birisinin paketi vardı. Haber vermesem ne olurdu bilmiyorum ben direkt aradım dedim yanlışlıkla bana vermişsiniz isim benzerliginden dolayı sanırım diye adam geldi teşekkür etti bir sürü öyle gitti. Muhtemelen onlara zimmetli oluyor yoksa o kadar sevinmezdi bence.

ben de anneler günü için velilerime anahtarlık yaptırdım ve bayram öncesi dağıtıma çıktı. tüm İstanbul'u dolaştı ama bizim eve gelmedi bir türlü :) 20 gün sonra umudumu kestiğimde geldi. ama anneler günü geçtiği için vermedim velilere. sene sonu hediyesi diye haftaya vereceğim artık. Sürat kargo pişmanlıktır....

Back
X