- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Bir arkadaşım bunun bana ekstra kargo ücreti olarak yansıyacağını söylüyor peki böyle bir şey var mıdır?İade isteyip kendi yaşadığın şehre isteyeceksin.
Bir arkadaşım bunun bana ekstra kargo ücreti olarak yansıyacağını söylüyor peki böyle bir şey var mıdır?
Yansıyacaktır muhtemelen çünkü benimde başıma geldi.Ancak kargo şirketinin hatası olduğu için ben ödemeyeceğimi söyledim kabul ettiler.Şimdi burda hata sizde ödemek durumunda kalır mısınız bilemiyorumBir arkadaşım bunun bana ekstra kargo ücreti olarak yansıyacağını söylüyor peki böyle bir şey var mıdır?
O şehirde kimsem yok bir de ödemesi var zatenKomşunuz ya da arkadaşınıza rica etseniz kargoyu alması için
Kapıda ödemeli kargoda bana ait olacak şekildeydiAlışverişi yaparken kargo ücreti var mıydı yok muydu ?
Bende alışveriş sitesindeki firmadan yetkili birisiyle görüştüm adresi güncelleyeceklerini söyledilerBen kargo firmasını arayım düzelttirmiştim ama cok ugraştım
Yetkili birisi dönüş yaptı bakalım nasıl olacakBoyle bir durum yaşadim ama başka sehirde degil ayni sehir icinde farkli adresti. Arayip durumu anlatip adresi yeniledim biraz ugrastirmişlardi o ayri.
Ders oldu bana öderim napayımYansıyacaktır muhtemelen çünkü benimde başıma geldi.Ancak kargo şirketinin hatası olduğu için ben ödemeyeceğimi söyledim kabul ettiler.Şimdi burda hata sizde ödemek durumunda kalır mısınız bilemiyorum
Kargo firmasını arayıp gönderiyi kendi bulundugunuz şehre gelmesini sağlamaktan başka seçenek kalmıyor.Once çağrı merkezini arayın eğer cevap alamazsaniz, kargonun bulunduğu ilin numarasını arayın .çoğu zaman acmiyorlar ama şansınızı deneyin.Ben genelde Trendyol dan alisveris yaparım.eger kargo ile sıkıntı yaşarsam trendyolu arıyorum onlar gereğini yapıyor.bir de ürünü aldığınız yeri bir arayın olmazsaO şehirde kimsem yok bir de ödemesi var zaten
Ürünü aldığım yer Whatsapp üzerinden dönüş yaptı bana,adresi güncelleyeceklerini söyledilerKargo firmasını arayıp gönderiyi kendi bulundugunuz şehre gelmesini sağlamaktan başka seçenek kalmıyor.Once çağrı merkezini arayın eğer cevap alamazsaniz, kargonun bulunduğu ilin numarasını arayın .çoğu zaman acmiyorlar ama şansınızı deneyin.Ben genelde Trendyol dan alisveris yaparım.eger kargo ile sıkıntı yaşarsam trendyolu arıyorum onlar gereğini yapıyor.bir de ürünü aldığınız yeri bir arayın olmazsa
İnsallah sorun yaşamadan kargo elinizde olurÜrünü aldığım yer Whatsapp üzerinden dönüş yaptı bana,adresi güncelleyeceklerini söylediler
Çok teşekkür ederimİnsallah sorun yaşamadan kargo elinizde olur
Kapıda ödemeli kargoda bana ait olacak şekildeydi
Napalım öderim artıkArayıp iade isteyeceksin sonra da kendi yaşadığın yere yönlendirmelerini isteyeceksin.
Tabi kargo ücreti x2 olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?