Sağdan soldan sorunlar

konuyu hortlatmak gibi olacak, ama dün aradım işim var vs dedi konuşmadık kapattık. 2 saat sonra aradım duymadı heralde açmadı, 1 saat sonra mesaj attım işin bitti mi diye onun üstüne baya zaman gecti aradı çok az konuştuk, araba yüzünden siniri bozulmuş yine konuşmadık. akşam 9-10 gibi mesaj attım aklım ondaydo zaten. annesiyle film izliyormuş rahatsız etmek istemedim. hep kısa kısa soğuk konuştu. gün içinde konuşamıyoruz diye sabah işe giderken konuşuyoruz hep. sabah otobuse bindim o an musaıt değildim en fazla 6-7 dk geçti neden artık aramıyorsun diye mesaj attı. sonrasında konuştuk sesi kötüydü. akşam neden öyle konuştun diyor, ama akşam çok soğuk konuşunca konuşmak istemiyor sandım. nasıl davranacağımı şaşırdım
Biraz fazla bağlanmış size,görünüşe göre kaçan kovalanıyor her ne kadar kaçmasanız da o size göre daha düşkün.

Biraz fazla bağlanmış size,görünüşe göre kaçan kovalanıyor her ne kadar kaçmasanız da o size göre daha düşkün.

Aslında birkaç ay öncesine kadar tam tersiydi. Konuşmasa duramazdim ya da tartışınca konuşmamak için zor tutardım kendimi ama çok bogdugu için sanırım geri çekildim farkında olmadan. Şimdi böyle olsun da istemiyorum üzüldüğünü görünce canım sıkılıyor :)

Aslında birkaç ay öncesine kadar tam tersiydi. Konuşmasa duramazdim ya da tartışınca konuşmamak için zor tutardım kendimi ama çok bogdugu için sanırım geri çekildim farkında olmadan. Şimdi böyle olsun da istemiyorum üzüldüğünü görünce canım sıkılıyor :)
Evliliği erken buluşunuz acaba dedirtmiştir, birde biraz uzaklaştıysanız tamam işte hemen karşı taraf korkmaya başlıyor panikliyor.

Evliliği erken buluşunuz acaba dedirtmiştir, birde biraz uzaklaştıysanız tamam işte hemen karşı taraf korkmaya başlıyor panikliyor.

Evet sanırım. Ama ne acelesi var ki? Daha dün okul bitmiş acele acele bu tarz şeyleri düşünmek için erken geliyor. Birlikte yaşamak için aşırı hevesliyim ama o süreç gözümü korkutuyor :))))))

Evet sanırım. Ama ne acelesi var ki? Daha dün okul bitmiş acele acele bu tarz şeyleri düşünmek için erken geliyor. Birlikte yaşamak için aşırı hevesliyim ama o süreç gözümü korkutuyor :))))))
Korkutsun zaten her şey laylaylom olmuyor evlenince,hazır hissettiğinizde olsun:)

Back
X