Kargo şirketi kargomu başka birine teslim etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçenlerde kargom geldi, gelmeden kargo firmasından mesaj gelmişti şu kodla kargonuzu teslim alın diye. malum imza vs temas olmaması için. o firmanın böyle bir uygulaması yok mu ? adam ben kodu söylemeden bırakmadı paketi

geçenlerde kargom geldi, gelmeden kargo firmasından mesaj gelmişti şu kodla kargonuzu teslim alın diye. malum imza vs temas olmaması için. o firmanın böyle bir uygulaması yok mu ? adam ben kodu söylemeden bırakmadı paketi
Hayır.
Direkt teslim etmişler.

Benim de başıma gelmişti o dönem kargo bekleyen bambaşka mahalleden birine teslim etmişler ertesi gün de bana ait olmayan bir kargoyu getirip kapıma bırakıp gitmişlerdi neyse işin peşini bırakmayıp o bana ait olmayan paketin sahibini de arayınca anlaşılmıştı kargoları karıştırmışlar. Umarım siz de kaybolmadan bulursunuz

Benim de başıma gelmişti o dönem kargo bekleyen bambaşka mahalleden birine teslim etmişler ertesi gün de bana ait olmayan bir kargoyu getirip kapıma bırakıp gitmişlerdi neyse işin peşini bırakmayıp o bana ait olmayan paketin sahibini de arayınca anlaşılmıştı kargoları karıştırmışlardı. Umarım diz de kaybolmadan bulursunuz
Umarım.
Belki de öyle olmuştur olumlu düşünmeye çalışıyorum.

yoğunluktan yetişemedikleri zaman teslim edildi görünüp ertesi gün getirdikleri oldu bana.benden imza isteyen bi ptt bi yurtiçi var, diğerleri adımı bile sormadan kucağıma paketi bırakıp kaçıyo normalde :dondurma: bu aralar hiç biri imza falan almıyo korona meselesinden.alan kişi de kargo beliyo olabilir , kapıyı x kargo diye çalıp kime geldi söylemeden buyrun deyip halihazırda kargo bekleyen yanlış adrese vermiş olabilirler.trendyoldan geçen gelen kargomda öyle oldu.kapı çaldı, kargooo dedi sadece paketi koydu önüme gitti, kelime etmeden.
yarın ara ama kibar kibar konuşma oyalıyolar geçiştiriyolar.yık telefonu ciddiyim.

Kargocularda korona çok fazla.dr arkadaşım söyledi .onlar da iyice saldı demek.benim de ihtiyaçlarım var ama bu dönemde güvenemediğim için almıyorum.

yoğunluktan yetişemedikleri zaman teslim edildi görünüp ertesi gün getirdikleri oldu bana.benden imza isteyen bi ptt bi yurtiçi var, diğerleri adımı bile sormadan kucağıma paketi bırakıp kaçıyo normalde :dondurma: bu aralar hiç biri imza falan almıyo korona meselesinden.alan kişi de kargo beliyo olabilir , kapıyı x kargo diye çalıp kime geldi söylemeden buyrun deyip halihazırda kargo bekleyen yanlış adrese vermiş olabilirler.trendyoldan geçen gelen kargomda öyle oldu.kapı çaldı, kargooo dedi sadece paketi koydu önüme gitti, kelime etmeden.
yarın ara ama kibar kibar konuşma oyalıyolar geçiştiriyolar.yık telefonu ciddiyim.
Çirkefleşeceğime eminim, orası su götürmez bir gerçek. :D
Bakalım, benimki teslim edildi gözüküyor saatte yazmışlar ama kime teslim edildi şuan bilinmiyor. Belki de dediğin gibi teslim etmemiş olabilirler. Yarın belli olacak herşey.

Normal şartlarda kargoculara her türlü şeyi söylerim, kızarım söylenirim ama bu şartlarda hayır. Sağlık çalışanlarından sonra şu dönemde hakkı ödenemeyecek çalışan grubu kargocular ve kuryeler.

iş yükleri çok fazla, karışıklık olmuştur. Şubeyle görüşün bir şekilde telafi edilir.

Ayrıca teslim ettiklerine dair belge imzalatmaları gerekiyor. Sorumlulukları o kadar basit degil
su ara kimse belge imzalatmiyo.
kizima lazim olan bir kac seyi gecen hafta netten getirttim hepsi ayri gunler farkli kargoyla geldi.
hepsini aksamlari esim isten gelirken kapiyi actigimda gordum geldigini.
kapiya atip gidiyolar zile bile basmadan

Arkadaşlar nasıl oluyor bu?
Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar?
İsim benzerliği desem değil, binada benim adımda kimse yok.
Adam gitmiş benim kargomu birine teslim etmiş ya şaka gibi.
Önemli bir kargoyu ne yapacağım şimdi?

Aynısı benim de başıma gelmişti. Aldığım bir elektronik eşya iş yerime yakın başka bir işyerinde hiç tanımadığım birine, muhtemelen danışmadaki görevliye, teslim edilmişti.

Fark eder etmez aradım, hemen alıp bana teslim ettiler.

Cok gecmıs olsun canım😥
Şöyle olmustur, bugun dezenfektan almistim o geldi
İsmimi soyısmımı soyledi evet dedim kimlik nomu soyleyecektım ki yere bıraktı bıdonu dondu arkasını gıttı.
Ne imza aldı, ne kimlik no sordu.
Kargoyu alanlar art niyetliydi demek ki, ısım mutlaka söylendi onlara da.burası degıl demediler.
Kargo sirketi halletmek düzeltmek zorunda bunu.
Halledeceğiz dediler mi?

Kargoyu yetiştiremedikleri için teslim edildi göstermişlerdir. Yarın getirirler bence 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X