Kargo şirketi kargomu başka birine teslim etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Firmaya göre değişiyordur belki, çok kargolu işim olmaz. Yılda 5-6'yı aşmaz. Kapıda X Y? diye isim soy isim soruyorlar. Evet derseniz direkt bırakıp gidiyorlar bu ara. Ben de kimliğimi alıp gidiyordum kapıya geçen yıla kadar. İmzalatma da yok. Sadece bir kere bir firma tc no istedi. Sonra aynısı kargo getirdiğinde tc de istemedi.
Neredeyse her ay kargom geliyor.
Hep dediğiniz gibi X Y? diyorlar bende buyrun benim diyorum. Ve kargomu alıyorum. Bilemiyorum yani şuan kargonun akıbeti ne oldu nerde bi bilgim yok. Yarın sabah arayacağım mutlaka.

Ben ayakkabı ya da kozmetik siparişi vermedim.
Küçük kardeşime gerekli olan şeyleri sipariş ettim. Bu kadar yakınılıyorsa kapatılsın kargo şirketleri yani. E ne yapabiliriz ki dışarı çıkamıyoruz çıkıp 30 km ötedeki mağazadan mı alayım ne yapayım? :/
Haklısın dışarı çıkamıyoruz indirimler başladı almazsak ne yapacağız ki ? güzel indirimlerde var herkese cazip geliyor baktım ürünlerin hepsi tükenmiş sepetimdeki

Yetiştiremedilerse teslim etmiş gösterip ertesi gün getiriyorlar. Şirketi arayın. Bazen başkası teslim alsa da alıcının adı görünebiliyor. Bu iki durumu da sıklıkla yaşıyorum.

Oğlum için lcw’nın kendi sitesinden Yüklü miktarda alışveriş yaptım. İçinden oturduğum yere yakın birinin se....ve sitesinden alınma kargo paketli (kargo egiketi vs var) bir şey çıktı. Ya facebooktan yazdım ya da öyle bir şey, ertesi gün kız gelip aldı😅😅 bu kadar saçmasını yaşadım yani 🤷🏼‍♀️
Keşke öyle olsa gider alırım ama kargonun nerede olduğunu bilmemek geriyor beni. Bilemiyorum yani ne olacak. Bakalım :)

Koronadan önce gelen paketlerimde benim adıma başkası teslim aldığı olmuştu teslim alan benim adım soyadım olarak yazıyordu. Sormuyorlar isim çoğunlukla teslim alan kişi başkası da olsa. Kargo kiminse o ismi yazıp geçiyorlar. Kim sizin adınızı versin ki?
O durumu bilmiyordum.
Belki de dediğiniz gibi birinin kapısına bırakıp gittiler. Yarın arayıp öğreneceğim mutlaka.

Haklısın dışarı çıkamıyoruz indirimler başladı almazsak ne yapacağız ki ? güzel indirimlerde var herkese cazip geliyor baktım ürünlerin hepsi tükenmiş sepetimdeki
Bende aldım yani nasıl almiyim, ihtiyacım oluyor alıyorum mecburen. Çok şikayetçilerse kargo şirketlerine de bir kısıtlama getirmeliler.

Sisteme oyle girmislerdir yarin gelir belki kargonuz. Aras kargo bazen benim kargomu teslim edilemedi alici kabul etmedi yaziyordu daha gelmeden. Gelen gorevliye niye oyle yaziyor demistim. Sisteme oyle giriyoruz bazen ama mutlaka getiriyoruz demisti.

Bence kargonuzu kimseye teslim etmediler ama sisteme teslim edilmiş gibi girdiler.Ki dağıtımın bir sonraki güne kaldığı belli olmasın,zamanında teslim olmuş gibi gözüksün diye. Bi kere başıma gelmişti.Yarın gelir kargonuz.Siz yine arayın tabi ama stres yapmayın lütfen,eminim çıkacak bi yerden.

Ne saçma ya... Her zaman başlarına buyruk bunlar. Canın teslim etmek istemiyor mu? Evde bulamadık de. Dağıtıma çıkmadan şubede mi bekliyor,2 gün içinde alınmazsa iade olacak mesajı gelsin cebine. Bunlar insanı katil ederler. Hep böyleydiler. Çok sinir bozucu.

Son düzenleme:
Gereksiz buluyolaemış dışarı çıkmıyorlar süsü püsü biz getirmek zorunda kalıyoruz temel ihtiyaç dışında bişey taşıyıp virüs kapmak istemiyorlarlarmış dediler
Adam icinde ne olduğunu nerden biliyormus yaa belki ben sampuan dis macunu falan aldim bunlar da temel ihtiyac neticede :)

Sisteme oyle girmislerdir yarin gelir belki kargonuz. Aras kargo bazen benim kargomu teslim edilemedi alici kabul etmedi yaziyordu daha gelmeden. Gelen gorevliye niye oyle yaziyor demistim. Sisteme oyle giriyoruz bazen ama mutlaka getiriyoruz demisti.
Bakalım inşallah öyle olur benimde. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bence kargonuzu kimseye teslim etmediler ama sisteme teslim edilmiş gibi girdiler.Ki dağıtımın bir sonraki güne kaldığı belli olmasın,zamanında teslim olmuş gibi gözüksün diye. Bi kere başıma gelmişti.Yarın gelir kargonuz.Siz yine arayın tabi ama stres yapmayın lütfen,eminim çıkacak bi yerden.
İnşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. 🙏

Ben de geçen evde yoktum(!) denebunu kutum gelmiş. Şubeye almaya gittim. Görevli ne var bunun içinde kıyafet,temizlik malzemesi,kitap,oyuncak vs diye sordu😂
Adam sipariş ettim parca parca geliyor bugun kolu geldi yarin kellesi gelecek mesela aafaghaja tovbe tovbe sana ne yahuu :D

Ne saçma ya... Her zaman başlarına buyruk bunlar. Canın teslim etmek istemiyor mu? Evde bulamadık de. Dağıtıma çıkmadan şubede mi bekliyor. 2 gün içinde alınmazsa iade olacak mesajı gelsin cebine. Bunlar insanı katil ederler. Hep böyleydiler. Çok sinir bozucu.
Hayır de ki evde bulamadık, gel kargonu al. Ona da okeyim ama yok arkadaşım niye teslim edildi yazıp bizim psikolojimiz oynuyorsun anlamış değilim :/

Hayır de ki evde bulamadık, gel kargonu al. Ona da okeyim ama yok arkadaşım niye teslim edildi yazıp bizim psikolojimiz oynuyorsun anlamış değilim :/
Ben de anlamıyorum elimde olsa kendim gidip alcam istediğim ürünü hangi şehirde satılıyorsa artık. O derece bıktım😡 hayır yaani sizinkini de başkasına teslim etmeleri bi tuhaf...... Sinirimden yorum yapamadım. Aynı şey başıma gelmiş gibi oldu.

Ben de anlamıyorum elimde olsa kendim gidip alcam istediğim ürünü hangi şehirde satılıyorsa artık. O derece bıktım😡 hayır yaani sizinkini de başkasına teslim etmeleri bi tuhaf...... Sinirimden yorum yapamadım. Aynı şey başıma gelmiş gibi oldu.
Evet çok sinir bozucu bir durum ya. Dışarı çıkmamak istersem zaten gidip alırım demek ki ulaşabileceğim bir yerde değil ki sipariş ediyorum. Bakalım yarın bir olsun. Sabah arayıp soracağım kargonun akıbetini.

Mesela biri bi tane ruj biri iki tane oje sipariş veriyormuş bunun gibi şeyler
Yani ne olmuş ki onu anlamadım sanki gün içinde bizim mahalleye gelmiyorlar da siparişimi mi getirmek istemiyorlar bi mahallede kaç tane sipariş oluyor saçma bide kime göre gereksiz sanki bi dünya çalısan yok dışarda da kargocular çalışiyor bir tek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X