Peşini bırakmayın kargo şirketleriyle uğraşmak çok zor. Kendileri hasar verdiyse yenisinim ödemesni onlar yapmalı.Kızlar benim bekledigim bi kargo vardı normalde bugün teslim edilmesi gerekiyordu. Sürekli internetten takip ettim. Dağıtıma çıkmadı ama mesaj geldi bana dağıtıma çıkmış ama hasarlı kargo nedeniyle teslim edilmemistir diyor.
Benim sorum su: kargo sirketinin direk hasarli kargo bu diyip teslim etmeme yetkileri var mi. Çünkü ben kargoyu gormedim bile
Yarın subeye gitmem lazim bu durumda. Çok sinir oldum ya dagitima ciktigindan bile emin degilim. Ayni sirket kargomu kac kere yanlış adrese götürdüPeşini bırakmayın kargo şirketleriyle uğraşmak çok zor. Kendileri hasar verdiyse yenisinim ödemesni onlar yapmalı.
Mesaj yeni geldi. Zaten acmiyorlarmis. Telefonu. Bende surekli kavga ediyorum ama degismiyo bisey. Genel sirketlerini de aradim ama orada acmiyoSiz aradınız mı, arayın kargoyu kavga edin. Başka türlü laftan anlamazlar. Az uğraşmadım :))
Müşteri hizmetlerine de ulasamiyorum. Yarin direk kargoya gidip gözümle görmek istiyorum tabi esimle gitcegim icin esime aldığım suprizde bozulmus olacakKargo şirketinin müşteri hizmetlerini arasanız. İyi paketlenmedi demek ki.
Yok kazak vardı ki daha önce aldığım deterjanlarda akmış bi sekilde getirdiler ben hasar tutanağı tutturup gondermistimSıvı birşey miydi içindeki?
Kutunun dışına sızdıysa geri göndereceklerdir ve hasar tutanağı tutacaklardır.
Kazak varsa nesi hasarlı olacak acaba sonuçta kirilacak. Dokulecek birsey değil. En iyisi vakit kaybetmeden gidin.Müşteri hizmetlerine de ulasamiyorum. Yarin direk kargoya gidip gözümle görmek istiyorum tabi esimle gitcegim icin esime aldığım suprizde bozulmus olacak
Yok kazak vardı ki daha önce aldığım deterjanlarda akmış bi sekilde getirdiler ben hasar tutanağı tutturup gondermistim
Belki şubededir kargo takip numaranız varmı elinizdeKirilacak bi sey degildi zaten. Hasar derecesine bağlı eger sadece paket yirtilmissa alirdim. Ama ben gormeden onlar direk hasarli diyip dagitima cikarmama gibi durunlari var mi. Ki mesajda dagitima cikarilmis hasarli oldugu için teslim edilmemis yaziyor. Dagitima cikarildiysa bana ulasmadan geri mi goturduler kargoyu
Iste bende onu anlamıyorum çok sinir oldum mesaji gorunce ya.Kazak varsa nesi hasarlı olacak acaba sonuçta kirilacak. Dokulecek birsey değil. En iyisi vakit kaybetmeden gidin.
Evet ama bu yine onlarin hatasi dagitima cikarlasa da bana ulaşır zaten yarın mutlaka ugrayacamSabah erkenden kapida olun alip gene dagitima cikarlar.Baska bir urun sizin urune zarar vermis olabilir.
Evet kargo takip numarasindan takip ediyordum surekli zaten şubede gorunuyor şimdi yarın gidip sorcam tekrarBelki şubededir kargo takip numaranız varmı elinizde
Insallah dediginiz gibidir. Yarın gidip ogrencem. Aslinda hiç usenmeden gerekli yerlere sikayet etmemiz lazim ki bu kadsr rahat olamasinlar. Bu ayni kargoyla yasadigim kacinci sorunKargo sirketini tahmin edebiliyorum. Eger gun icinde teslim edilemezse oraya sebep girmek zorundalar. Genelde gelmemelerine ragmen gittik evde bulamadik gibi sebep giriyorlar. Size ulastiramayinca oyle sebep girmislerdir. Yarin kendiniz gidince alirsiniz endiselenmeyin.
Bende evlilik yildonumumuz icin aldim yarın teslim alamazsam sizin dediginiz gibi olacak.Kargo şirketlerinden nefret ediyorum artık.
Bir kitabı tam 12 gün sonra getirdiler.
Bir pantolon almıştım bayram için bayramdan 1 hafta sonra geldi elime. Ki bayramdan 8-9 gün önce istemiştim
Evet dogru tahminElbette yurtiçi kargo değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?