kargocu bana saldırdı hakaret etti

Şikayet etseydin öyleyse? Her canın sıkılınca, her önüne gelene köpek mi diyorsun sen? Agzının ayarı pek yok demek ki tanımadıgın adamlara köpek diyebildigine göre... Kendi ayarsızlıgın yüzünden bi de kocanın başını belaya sokmuşsun o da cabası. Müşteri oldugu için kendini tanrı zannedenler çok komik.

Benim cok isim oluyor kargoyla, hep internetten yapiyorum alisveris, esim cok kiziyor ama magaza gezmekten daha iyi, bi tikla kapina geliyor:KK53:

Konu sahibi arkadasim sikayet etsen sen de kopek dedigin icin hakliyken haksiz duruma duseceksin. Bi daha sakin inmeyin, kargocunun vazifesi kapiya kadar getirmektir.
hak etti ama sıkayet etcem dıyorum
geçen bende kargocularla tartıştığım için tüm kargoculara gıcığım şu an:63:
siz neden tartıstınız?

Yukarı çıkmadı diye adama köpek denir mi ya. Karşındaki insanı tanımıyorsun bile. Silahı olan biri bile olabilir ne cesaret. Ayrıca köpek dediğiniz için haksız bile çıkarsınız.

Ayy yazınızda da ağzınızdan hep kötü söz çıkıyor. Bence bir sakinleşin, bu tarzla hiç bir işiniz rast gitmez.

bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım

ONEMLI bır gelısme var esım eve gelınce marketcı arkadası ıle konusuyordu aynı hareketlerı onada yapmış. :KK43: eşim sımdı gıttı adamı bulmaya
hangi kargo ve şubeyse öncelikle şubeye gidip durumu şikayet edin sonrada kargonun bölge müdürlüğüne ulaşıp şikayet edin

O değil de kargo şirketleri çok kötü. Özellikle de bi tanesi hepten fena. Kargo gelir dağıtıma çıkarırlar 3 gün getirmezler. Güya gidet gelir o. Eve gelmezler gelmiş de bulamamış gibi yaparlar. Not nerde desen kaybolmuştur. Ararsın teli açmazlar hem de hiç. Bunlara neden olarak da gerekçe yoğun olmalarıdır. O zaman eleman fazla al ya da iş az al ne bileyim. Yoğun olmak ne zamandır işini kötü yapmak için bahane oldu acaba. Ben de bu konulardam dertliyim

Belliki adamın psikolojik sorunları var. Gidip geliyor kafası. Endişelendirmek istemem ama dikkatli olun bu aralar.
Adam çok saygısızlık yapmış ancak sizinde tanımadığınız bir adama kopek demeniz hiç olmamış.

Hizmette kusur olduğu zaman görevliyle hiç muhatap olmadan şikayet etmek gerekir.
Hakaret ederek haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Çok geçmiş olasun. Bence daha fazla üstüne gitmeyin.

Elini öpmüş he sen de inandın mı? :KK70::KK70:
esım asla yalan soylemez benım elımı öptü dedı cunku esım onu dovecektı ay aman ınanmazsın tabı cunku kım senın ıcın boyle sey yapar esıme bı ke
Belliki adamın psikolojik sorunları var. Gidip geliyor kafası. Endişelendirmek istemem ama dikkatli olun bu aralar.
Adam çok saygısızlık yapmış ancak sizinde tanımadığınız bir adama kopek demeniz hiç olmamış.
ya adam benden oncede esımın arkadası ıle kavga etmıs... adam sinirli ve işini severek yapmıyor ılkvukaatı ben degılım

Back
X