- 27 Nisan 2012
- 15.760
- 18.953
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu ciddi olsaydı buraya yazmak yerine direkt kargo şirketini arardı di mi?
hak etti ama sıkayet etcem dıyorumBenim cok isim oluyor kargoyla, hep internetten yapiyorum alisveris, esim cok kiziyor ama magaza gezmekten daha iyi, bi tikla kapina geliyor
Konu sahibi arkadasim sikayet etsen sen de kopek dedigin icin hakliyken haksiz duruma duseceksin. Bi daha sakin inmeyin, kargocunun vazifesi kapiya kadar getirmektir.
siz neden tartıstınız?geçen bende kargocularla tartıştığım için tüm kargoculara gıcığım şu an![]()
basina da koymus mudun gıttı buldu adamı adam elini öpmüş benı affetsın arayım yengeyı demıs esım aratmadı tabı bende ıyıkı aratmadın seytan gorsun yuzunu bı daha gelmesın dedık cunku hergun kargo gelıyo bana
hangi kargo ve şubeyse öncelikle şubeye gidip durumu şikayet edin sonrada kargonun bölge müdürlüğüne ulaşıp şikayet edinbugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım
ONEMLI bır gelısme var esım eve gelınce marketcı arkadası ıle konusuyordu aynı hareketlerı onada yapmış.eşim sımdı gıttı adamı bulmaya
Elini öpmüş he sen de inandın mı?dun gıttı buldu adamı adam elini öpmüş benı affetsın arayım yengeyı demıs esım aratmadı tabı bende ıyıkı aratmadın seytan gorsun yuzunu bı daha gelmesın dedık cunku hergun kargo gelıyo bana
Bu uye gecen konu acmis. Kocami baskasiyla yakaladim demis. Sonra şaka lan şaka yazmis. Bu da şaka heralde. Yok kargocu kocasinin elini öpmüş filan.
Bu uye gecen konu acmis. Kocami baskasiyla yakaladim demis. Sonra şaka lan şaka yazmis. Bu da şaka heralde. Yok kargocu kocasinin elini öpmüş filan.
kocasının elini mi öpmüş?![]()
esım asla yalan soylemez benım elımı öptü dedı cunku esım onu dovecektı ay aman ınanmazsın tabı cunku kım senın ıcın boyle sey yapar esıme bı keElini öpmüş he sen de inandın mı?![]()
ya adam benden oncede esımın arkadası ıle kavga etmıs... adam sinirli ve işini severek yapmıyor ılkvukaatı ben degılımBelliki adamın psikolojik sorunları var. Gidip geliyor kafası. Endişelendirmek istemem ama dikkatli olun bu aralar.
Adam çok saygısızlık yapmış ancak sizinde tanımadığınız bir adama kopek demeniz hiç olmamış.