kargocu bana saldırdı hakaret etti

Evet ya eşim benim için kimseyi dövmez nasıl üzüldüm şimdi ne kadar değersizmişim meğer:KK61:
Şaka lan şaka hemen heyecanlanma:KK70:
esım asla yalan soylemez benım elımı öptü dedı cunku esım onu dovecektı ay aman ınanmazsın tabı cunku kım senın ıcın boyle sey yapar esıme bı ke

ya adam benden oncede esımın arkadası ıle kavga etmıs... adam sinirli ve işini severek yapmıyor ılkvukaatı ben degılım

aslında hepimizin gayet klasik ve sıradan bır hayatı varda hepımızmı yalan soyluyoruz arkadas

valla bir adama köpek demek saygısızlık onu da geçtim ya adam psikopat olsa da o laftan sonra boğazınıza sarılsa çocuğunuza bişey yapsa ,kimin ne olduğu belli mi nedir bu fevri davranmalar ya

bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım

DUN ESIM KAPANMASINA 10 DK KALA ADAMI BULMUS. SEN KIME SALDRIRIOSUN DEMİŞ ADAM ELINİ ÖPMÜŞ ESIMIN AFFEDIN COCUGUM VAR HATA YAPTIM DEMİŞ. CIDDI CIDDI ELINI OPMUS YENGEYI ARAYIM DEMIS ESIM ARATMAMIŞ BENDE IYIKI ARATMADIN DEDIM SESINI BILE DUYMAK ISTEMIYORUM...
hemen şikayetvar.com sitesine olayı ayrıntısıyla anlatan,şirketi ve saati günü bildiren bir şikayet yazıp kendi cep numaranızı verin. madem insanlıktan anlamıyor,işinin kıymetini bilmiyor o zaman cezasını çeksin. hemen sizi arayacaklardır. aradıklarında da duruşunuzu değiştirmeyin. bir daha bu kargo şirketini kullanmayacağım deyin. eğer arayı yapmaya çalışırlarsa yüksek miktarda bir indirim çeki isteyin örneğin 1 yıllık geçerli. ben hayatım boyunca böyle tiplerle uğraştım. kurumsallık bunu gerektirir. istediklerinizi vereceklerdir.

hemen şikayetvar.com sitesine olayı ayrıntısıyla anlatan,şirketi ve saati günü bildiren bir şikayet yazıp kendi cep numaranızı verin. madem insanlıktan anlamıyor,işinin kıymetini bilmiyor o zaman cezasını çeksin. hemen sizi arayacaklardır. aradıklarında da duruşunuzu değiştirmeyin. bir daha bu kargo şirketini kullanmayacağım deyin. eğer arayı yapmaya çalışırlarsa yüksek miktarda bir indirim çeki isteyin örneğin 1 yıllık geçerli. ben hayatım boyunca böyle tiplerle uğraştım. kurumsallık bunu gerektirir. istediklerinizi vereceklerdir.
rüşvetin değişik bir şekli . :)

kargoya güvenılmez verılen mallarıda ınsan gıbı yuklemıyorlar arabaya kırılan dökulen oldumuda zararı karşılamıyorlar

rüşvetin değişik bir şekli . :)
rüşvet değil bu. sonuçta haksız yere bir tavra maruz kalmış bir insan var ve bunun bedelinin ödenmesi gerekiyor. kurumsal firmaların en büyük korkusu negatif reklamlarının yapılmasıdır. bunun olmaması için her şeyi yapacaklardır. bundan faydalanmak akıllıca olacaktır

rüşvet değil bu. sonuçta haksız yere bir tavra maruz kalmış bir insan var ve bunun bedelinin ödenmesi gerekiyor. kurumsal firmaların en büyük korkusu negatif reklamlarının yapılmasıdır. bunun olmaması için her şeyi yapacaklardır. bundan faydalanmak akıllıca olacaktır

fiyat vs gibi konularda haksızlık yapıldı ise tamam ama bu tarz bir konunun affı olmaz sanırım. Her ne kadar tahrik unsuru da olsa bu tarz şiddet içeren davranışta kişinin işine son verilmeli ve resmi makamlara iletilmeli derim

O kargo buraya gelecek derdim... hayır sen kapıyı kapatmasaydın resmen düvelecektin o zamanda özürmü dileyecekti arkasını bırakmayın karakolada şikayette bulunun

Back
X