• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari kiz duskunu esim

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Kizlar sinirimden patlamak uzereyim sorun esim soyle ozet geceyim esim ilk evlendigimizde daha bir iki aylikken beni kuafore goturdu bilmedigim bir sehirdi o sebepten bana eslik etti neyse kiz benim saclari boyamaya basladi esimde arkamizfa oturuyo aynadan ben onu goruyorum bir de baktim kuafor kizin kalcalarina bakiyo neyse gormezden geldim en basiti bu yillar yillar gecti evliligimizde ve biz cok tartistik ayrilmanin esigine geldik evi terkettim bile inkar herseyi inkar ediyor cildiracam dun de alisverise gitti orda benim arkadasima benzeyen birini gormus arkadas dediysem ben bile kizin suratini hatirlamiyorum ona artik nasil baktiysa kiza sen o musun demis kizda yok ben kardesiyim demis birlikte alisveris yapmislar geldi bunu bana anlatiyor bir akil verin kizlar ne yapmaliyim hep huzurzuzluk dun aksamdan beri konusmuyorum sabah kahvalti yapmadan defolmus gitmis adam resmen birini goeunce icine dusuyo zamanindada benim icime dusmustu bu adam

Yanlış anlama bi tanıdığın da eşi böyle. Doktora gittiler, kişilik bozukluğu demiş doktor.
Tedavi olması gerek eşinin :/

maşallah kaç yaşında eşiniz, sizin aranız devamlı kötü mü belki o yüzden dışarıya yöneliyordur.

Ooo sehre ben ilk defa yani evlenince gittim icerde bekliyeceni bende o anda gordum disarda bekle diye uyarmama ragmen geldi oturdu evet aramiz bozuk benim bunlar aklima geldikce birlijte olasim gelmiyo ada istiyo cikiyo bir tartisma daha

Herhalde en zor erkek tipi budur .. Sadakat her şeyden daha mühim sonuçta ...
Ne diyceğimi bilemiyorum.
Bence kesin bi dille düşündüklerinizi söyleyin.

baksin konussun ne var bunda hem sen uzerine gittikce daha cok hosuna gider ve hep yapar senin ozguvenin yok kendine sanirim.disari cikinca yada tv de yada tatilde ben sokarim esimin gozune guzellikleri o donup bakmaz benim bile donup donup bakasim var okadar hos giyimli kadinlara kaldiki onlar erkek ne bekliyosun.sen esinle her konuda ilgilensen o bakmaz diaariya.ayrica turk erkeklerinin gozu ac

yemeklerine şap katın :KK53::KK53: kesin çözüm ...şaka bi yana allah yardımcınız olsun ...yuvanızı kurtarmak peşineyseniz güzel günlerinizi düşünerek gönlünü hoş edin cinsel anlamda belki evde yorulunca dışarıya yönelmez

baksin konussun ne var bunda hem sen uzerine gittikce daha cok hosuna gider ve hep yapar senin ozguvenin yok kendine sanirim.disari cikinca yada tv de yada tatilde ben sokarim esimin gozune guzellikleri o donup bakmaz benim bile donup donup bakasim var okadar hos giyimli kadinlara kaldiki onlar erkek ne bekliyosun.sen esinle her konuda ilgilensen o bakmaz diaariya.ayrica turk erkeklerinin gozu ac
ihihih aynısını bende yapıyorum uff kadna bak ne güzel göğüsleri var falan diyorum yavrucuğum sen lezbiyenmisin diyor :D

valla bence herkez bakıyor bakmayan yokk kim benim kocam karıya kıza bakmıyor dese yalan söler
ama birde şu mesele var bakmak var bakmak var ben bile manken gibi kızları görünce anammm diyorum kocama bunlar insan sa ben neyim diyorum yaa sen benim meleğimsin diyor her aynı cevap bir yandan içimin yağları erisede bu lafına diğer yandan oda bakıyor eve güzellermiş diyip kafasını bana çeviriyor
sonuçta bakıp güzel olduklarına karar veriyor eger böyleyse bence sorun yok
ama otobüslerdeki sapıklar gibi gözüyle soyanlar varya hani insanıı işteee o fena ozaman kardeşş bu adamla ömür geçmez derim eger böyleyse
ancak bunun ayrımınada sen karar verirsin

bu adam goz capkini bence bundan bi cacik olmaz icini rahat tut ilk kocam oyle her yana canavar gibi bakardi bir iki uyardim bi baktiki artik ilgilenmiyorum g....uzerine oturdu sende hic ilgilenmiyomus gibi htta arada disarda gezerken sagina soluna bakiyomus gibi anlasin bakalim kisasa kisas

Onu denedim canim a dedimne yakusikliymis dedimde kiyamet koptu bu aksam konusacam ne olacaksa olsun artik tamam bende bakiyorum guzel giuimli kadinlara ne kadar hos olduklarini gorunce ama bununki bilmiyorum ya

Hala sen kocana gerektigi gibi davranirsan gozu disariya kaymaz diye dusunen kaldi mi.

Dunyanin en guzel kadinlari, en fedakar esleri eksik mi kaliyor yani.

Ona buna bakmayi huy edinmis bir adam esinde aradigini bulamadigi icin degil ergenlikten beri huy edindigi icin, toplumda erkeklerin kadinlara duskun olmasi gerekir algisi oldugu icin yapiyor bunu.

Maalesef bu konuda yuz goz olmussunuz esinizle.

Yani bu huyundan rahatsiz oldugunuz icin tartismalar yasanmis ama o orali olmamis.

Benim kocam yapmaz diyenlere bakmayin her erkegin gozu disariya kayar ama eslerine belli etmezler, ne guzel kadin degil mi dedigimizde sen daha guzelsin derler bize, fark bu.

Bu demek degil ki bizden daha guzel diye bizi bosayip kadini almak isterler ama bakarlar muhakkak guzele.

Bu huyundan vazgececegini sanmiyorum, iceride verdiginiz savas, disarida esinin yaninda baska kadinlara bakan bir adamla evli olma durumu cok zor gercekten.

Ama bunun tartismasi yapilmis, yuzsuzluge vurmus adam artik daha buyuk adimlar atmaniz gerekecek maalesef.

insanın bedeninde kurtçuk oluşur ya bazen
hah işte...bu erkekler onlardan
seni kemirir kemirir...eşinin senden önce görmuşlüğü geçirmişliği var mı
bu çok önemliymiş,ben geç de olsa anladım
az adamlık az da görmüş geçirmişlik = bir nebze daha düzgün erkek
aynısı başımda var...şahsen bu ilişki benim için bitti...şurda son demleri...
anladım ki salacaksın gitsin yaşasın neyi yaşıyorsa....ama benimki o kadar cesaretsiz ki tekmeyi bastığımda bile gidip bi halt yaşamaz...onlar bu gücü bizden alıyor...biz olmayınca da normale dönuyorlar..uğraşmaya kendini harap etmeyye değmez...

Back
X