Kari koca ilişkisi bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sana da zarar verir ona da madem iki yabancı olundu boşanmanın daha mantıklı diye düşünüyorum
Bosanmazki. Bak ben biliyorum hersey benim icin kolaylaştıginda dava acmaya gittiğimde bu okadar zorluk cikaracakki hepsinin farkindayim ben. Maddeye bagimli oldugu gibi banada bagimli agzina sicsam yarabbi şükür der. Yeterki terketmeyim onu. Ayrilma lafini duyunca kan beynine sicriyor. O ayni evin icinde yabanci gibi olmaya razi olur ama bosanmaya razi olmaz

Madde bağımlısı derken alkol mu yoksa uyuşturucu tarzı şeyler mi o tarz ise can güvenliğiniz yok.

Yol canim ya oyle tv gördüğün gibi degil 14 yaslarinda baslamis bugune kadar kimseye zarar vermedi.vermezde.aslinda bu maddeden olmasa 4.4luk insan ama bu nalet onuda benide bitirdi.ayrica madde kullaninca zaten paspas olur sana okadar pozitif. Kullanmazsa ve tedaviyle birakmazsa ozamn agresif oluyor ama ben sesimi etmesem oda etmez. Durgun genelde
Tvde görülen gibi değil mi?? Haberlerde görmüyor musunuz? Buna para yetistireyim derken ailesini öldüren var para vermediği için, köşe başlarında kriz geciren, para için birilerini bicaklayan var sırf madde parası için nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz. Sizi geçtim çocuk peki? Bu ortamda nasıl yetisecek hangi psikolojiyle

Madde bağımlısı derken alkol mu yoksa uyuşturucu tarzı şeyler mi o tarz ise can güvenliğiniz yok.
Uyuşturucu. Bugune kadar kimseye zarar vermedi banada oyle. Hep durgun. Zaten gucude kalmadı ki. Elinde kumanda olsun 1 yil yerinden kalkmaz konusmaz cok durgun. Sadecr kullansa neseli oluyor kullanmayinca yasayan bir ölü gibi. Baska carem kalmadi. Yoksa bir dk durmazdim sartlarim buna el vermiyor para birktiriyorumcocugum biraz buyusun. Cekip kurtaracm kndimizi insallah. Kim bilir blki ozamana kadar ölur kac arkadasi öldu bu yuzden

Tvde görülen gibi değil mi?? Haberlerde görmüyor musunuz? Buna para yetistireyim derken ailesini öldüren var para vermediği için, köşe başlarında kriz geciren, para için birilerini bicaklayan var sırf madde parası için nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz. Sizi geçtim çocuk peki? Bu ortamda nasıl yetisecek hangi psikolojiyle
Yapmaz oyle bisi. Kimseye zarar vermez sesini bile yukseltmez kolay kolay. takati bile kalmadi onun. Oda öluck digerleri gibi.

Anaokuluna. Ben bosanma davasi actigimda kres sormustum 2 bin ve kusur vardi net hatirlamiyorum. Ben zaten calissam asgari ucret olur. Onuda krese yatircaksam nasil bakicam cocuguma kendime
36 aylık veriliyor anaokuluna ben bu sene verdim. Aylık 50 TL aidatı var. Devletin. Bilginiz olsun

Onu artık sevmiyor musunuz? Bu bağımlılık harici sorunlar var mıydı? Daha iyi bir doktora goturseniz ya da hastaneye yatirsaniz
Oyle degisikki bi duygudayimki tedavi oldugunda yuzune gozune nur iniyor okadar iyiyizki seviyorum oni ozaman ama kullandiginda ölsun diye dua ettiğimi bilitim. Onu insan olarakmi seviyorum yoksa baska bisimi bilmiyorum

Bagimlilik harici sorunu yok cok iyi bi insan 4.4 ul diyebilirim bu madde olmasaydi
Sizi kırmak için söylemiyorum ama 14 yaşında başlamış demişsiniz. Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz ya da çocuğa hamile kalmadan önce kullanmıyormuydu?
Evet hayatta geri gidiş söz konusu değil ama merak ettim bile bile mi lades dediğinizi.
Polise ihbar et dediyse belki kullanmiyor mu acaba artık.
Bizim için bile hayat o kadar karmaşık ve duygu seli iken kullanan biri için bunun kaç misli duygu karışımı vardır tahmin edemiyorum. O yüzden bir şey yapmaz deyip kestirip atmayin. Aileniz madde olayını bildiği halde size destek olup ayrıl demiyor mu ?
Eğer oyleyse çok kötüler.

Bu adam bağımlı haliyle nasıl çalışabiliyor ?
Dediğiniz şekilde aynı evde yaşamak zor ve sabır gerektiren bir durum ama sizin sabrınız zaten tükenmiş ruh haliniz iyice yıpranır.

Ailenize yalvarin gerekiyorsa,evleri ayirin. Ayni evin icinde 2 sene küs kalamazsiniz,sonu kotu yerlere varir. Bu tarz cok kotu hikayeler duymuslugum var siginma evinden. Yapmayin. Ortam daha da geriliyor cunku. Ya hic bir sey olmamis gibi yasamalisiniz ya da ailenize gitmelisiniz. Kabul ettirene kadar kendinizi israr edin ailenize. Dovup sokaga atacak halleri yok.

Siz simdi saniyorsunuz ki cocuk 4 yasina gelecek rahatca krese verip el kol sallaya sallaya ise gideceksiniz ama oyle olmuyor iste. Babaya ihtiyac esas o zaman cikiyor ortaya. Hadi baba yok diyelim dede veya anneanne lazim oluyor. Tek siz yetmeyeceksiniz

Cok birakmak istedi defalarca hastaneye yatti cip takti hap kullandi. Ama iradesiz işte yapamıyor. Onun sonuda arkadasi gibi olacak kac arkadasi bu yuzden öldu. Kendi madem canini düşünmüyor napiyosa yapsin annesi babasi bile insallah ölur dedi. Ben dahane diyimki.o kullandiginda kimseye zarar vermiyor kullanmadigindada oyle ama tam bir maymuna döndüğü icin gicik oluyoz ona okadar hareketli okadar mutluki. Sonra sabah oluyor kafa yerine geliyor mutsuz durgun bıkmış bitik o halde oluyor. Bi gun kullanıyor iki gin kullanmıyor bu boyle surup gidiyor. Kullanmadiginda tedavi hapi kullanıyor o ona iyi geliyor bitek cani istemiyor. Ama ben ondan umudu kestiğim icin artik karismicam ne hali varsa görsün hayat onun hayati kendi bilir
Çokça dua edin. Çok üzüldüm ya:(

Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm,umarım bir an önce bir madde bağımlısı kocadan kurtulursunuz. Madde bağımlılığı,diğer hiçbir bağımlılığa benzemez diye düşünüyorum. Ayrıca ailenizin nasıl bir haklı sebebi var ki sizi tek başınıza bırakabiliyorlar? Yukarıdaki bir üyenin dediği gibi 14 yaşında başlamışsa muhtemelen,sizinle evlenirken de çocuk yaparken de siz kendisinin bir madde bağımlısı olduğunu biliyordunuz herhalde ? Umarım hem sizin hem de çocuğunuzun hakkında en ama en hayırlısı olur. Allah kurtarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X