Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Saat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun

Allah belasini versin siddet uygulayanin da, bunu savunanin da. Böyle durumlarda polisi aramaktan başka çare yok gibi. Allah korusun o pislik size zarar da vere bilirdi.
Polisi aradim
Bir saat sonra geldiler
Kadin yiyecegi dayagi yedi zaten
Omzunu parcalamis
Simdi bunu birakirlar
Poliste dalga gecer gini sorular sorup he he diye gecistirdi
Adalet sistemi bu mu gercekten

Beğenmiyorsan defol git. Ne terbiyesiz kadınsın
Kadin oldugundan supheliyim
Zira bu platformun kurallarini bilse anamla vakit eyleyecek agizda ve uslupta olmamayi ogrenirdi
Takmadim
Profilinde de nasil bir kadin oldugunun gostergesi var verdigi cevaplardan

Polisi aradim
Bir saat sonra geldiler
Kadin yiyecegi dayagi yedi zaten
Omzunu parcalamis
Simdi bunu birakirlar
Poliste dalga gecer gini sorular sorup he he diye gecistirdi
Adalet sistemi bu mu gercekten
Polisler alışmış artık. Uzaklaştırma veriller yaklaşamaz kadına. Yaklaşırsa hapse çevriliyor. Yanlış bilmiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…