- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Vermezsen şerefsizsin ver bekliyorum. İstanbul Bağcılar 74893200274129 ip adresim mruret@gmail.com adresim buyurun bekliyorum vermezsen... Kocana yollarım
Hakaret üzerine hakaret ben lağım çukuru isem sen bokun kendisi kocaları becermez ağlarlar burda anaları surat aşar ağlar kızar söver dünkü boklar hangi ara kocanızi ananıza. Üstü. Tuttunuz kuyruklarından........ ............ .......Senin kim olduğunu lütfen ortaya çıkartsınlar lağım çukuru! Baya kuyruğuna basmışlar burda belli.
O kafin sikayetci olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat benim gordugum manzara bi kadin olarak beni ciddi derecede uzduKonunu mahvetti ya !
Iyi yapmışsın bende senin gibiyim herhalde bende kafa göz dalardım. Hayvana ,çocuğa,kadına şiddete tahammulum yok .
Ama inşallah o kadıncağız kocamdır döver de sever de deyipte donmez
Keslan sen at kafasıPolemige girmeyin diger konulardada uyelere salliyor.
Keslan sen at kafası
Ergen misin harekete gel ya[/QUOTE
Ergen ananlan senin yırtık dondan çıkar gibi zıplama............... Anladın
Senin ağzından sana konuşurdum ama anana yazık olur! Kadın taş doğuraymış keşke!Hakaret üzerine hakaret ben lağım çukuru isem sen bokun kendisi kocaları becermez ağlarlar burda anaları surat aşar ağlar kızar söver dünkü boklar hangi ara kocanızi ananıza. Üstü. Tuttunuz kuyruklarından........ ............ .......
Cinnet geçiriyorum şuan da o sorunlardan birindeyim anladın mı sizene yaaaa şuan hakikaten geldiler bana bu kknun ukala cevap veren bütün şahıslarına artık tahmul edemiyorumDaha gecen gun konu acmistin esine karsi sinirinden bahsetmistin troid sorunundan falan. Konuna yorum da yazmistim. Gayet guzel cevaplar vermistin. Bilmiyorum artik ne yasiyorsan.
Beni daha fazla kizdirmadan kaybolVermezsen şerefsizsin ver bekliyorum. İstanbul Bağcılar 74893200274129 ip adresim mruret@gmail.com adresim buyurun bekliyorum vermezsen... Kocana yollarım
Annemin evinde yakınlarda böyle bir olaya şahit olduk, alt kattam aşırı ses geliyor diye güvenliğe haber verdik.O kafin sikayetci olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat benim gordugum manzara bi kadin olarak beni ciddi derecede uzdu
Cocuguna cok uzuldum
Kimse cikip o cocugu bile cekip almadi o ortamdan
Insanlik oldu mu diye dusunmeye gerek bile yok bariz olmus cunku
Illaki denk geliyoruz boyle bor yerlerde esini doveni soveni
Bir cogumuz bize ogretileni dinleyerek kulaklarimizi tikiyoruz
Polis bile dalgaci bir eda takindi uslubuna
Siz dusunun
Anan taş diye seni doğurduğu için kahrından ölmemiş sen kendi anana konuş defol git zubut seniSenin ağzından sana konuşurdum ama anana yazık olur! Kadın taş doğuraymış keşke!
Anana da tahammül ediyo musun? Anan anan anan anan da anan anana anan kocan kocana anan ananCinnet geçiriyorum şuan da o sorunlardan birindeyim anladın mı sizene yaaaa şuan hakikaten geldiler bana bu kknun ukala cevap veren bütün şahıslarına artık tahmul edemiyorum
Cinnet geçiriyorum şuan da o sorunlardan birindeyim anladın mı sizene yaaaa şuan hakikaten geldiler bana bu kknun ukala cevap veren bütün şahıslarına artık tahmul edemiyorum
Laaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtukBeni daha fazla kizdirmadan kaybol
Gelir senide doverim bir guzel
Ananin götünde oynarım olmazmiii canimmmLan arkadas adam akilli polemige girmeyen tek uye benim soylediklerine bak :) git otede oyna o zaman
Ananin götünde oynarım olmazmiii canimmm
Senin ananla kocana tahammül edemiyorum siktir kendini rahatla hahhahahahahhahahahhaha m rvldhdbbdbdbbdndmsihagsAnana da tahammül ediyo musun? Anan anan anan anan da anan anana anan kocan kocana anan anan
Polis bile iki saate yakin bir surede geldiAnnemin evinde yakınlarda böyle bir olaya şahit olduk, alt kattam aşırı ses geliyor diye güvenliğe haber verdik.
Güvenlik gelip adamı zorla evden çıkardı.
Polislik bir durum oldu mu bilmiyorum ama o gece evine girmesine müsade edilmediğini biliyorum.
Sonra da taşındılar.
Artık o kadar kafayı yedi ki her yerde görmek, olayı herhalde benimsemeye sebep oluyor.
Yolda birne korna çalmaya korkar olduk çekip vurmasın diye.
İnsanlar da bu bilinçle ancak seyirci kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?