Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Senin kim olduğunu lütfen ortaya çıkartsınlar lağım çukuru! Baya kuyruğuna basmışlar burda belli.
Hakaret üzerine hakaret ben lağım çukuru isem sen bokun kendisi kocaları becermez ağlarlar burda anaları surat aşar ağlar kızar söver dünkü boklar hangi ara kocanızi ananıza. Üstü. Tuttunuz kuyruklarından........ ............ .......

Konunu mahvetti ya !
Iyi yapmışsın bende senin gibiyim herhalde bende kafa göz dalardım. Hayvana ,çocuğa,kadına şiddete tahammulum yok .
Ama inşallah o kadıncağız kocamdır döver de sever de deyipte donmez
O kafin sikayetci olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat benim gordugum manzara bi kadin olarak beni ciddi derecede uzdu
Cocuguna cok uzuldum
Kimse cikip o cocugu bile cekip almadi o ortamdan
Insanlik oldu mu diye dusunmeye gerek bile yok bariz olmus cunku
Illaki denk geliyoruz boyle bor yerlerde esini doveni soveni
Bir cogumuz bize ogretileni dinleyerek kulaklarimizi tikiyoruz
Polis bile dalgaci bir eda takindi uslubuna
Siz dusunun

Senin ağzından sana konuşurdum ama anana yazık olur! Kadın taş doğuraymış keşke!

Daha gecen gun konu acmistin esine karsi sinirinden bahsetmistin troid sorunundan falan. Konuna yorum da yazmistim. Gayet guzel cevaplar vermistin. Bilmiyorum artik ne yasiyorsan.
Cinnet geçiriyorum şuan da o sorunlardan birindeyim anladın mı sizene yaaaa şuan hakikaten geldiler bana bu kknun ukala cevap veren bütün şahıslarına artık tahmul edemiyorum

Annemin evinde yakınlarda böyle bir olaya şahit olduk, alt kattam aşırı ses geliyor diye güvenliğe haber verdik.
Güvenlik gelip adamı zorla evden çıkardı.
Polislik bir durum oldu mu bilmiyorum ama o gece evine girmesine müsade edilmediğini biliyorum.
Sonra da taşındılar.
Artık o kadar kafayı yedi ki her yerde görmek, olayı herhalde benimsemeye sebep oluyor.
Yolda birne korna çalmaya korkar olduk çekip vurmasın diye.
İnsanlar da bu bilinçle ancak seyirci kalıyor.

Cinnet geçiriyorum şuan da o sorunlardan birindeyim anladın mı sizene yaaaa şuan hakikaten geldiler bana bu kknun ukala cevap veren bütün şahıslarına artık tahmul edemiyorum
Anana da tahammül ediyo musun? Anan anan anan anan da anan anana anan kocan kocana anan anan

Lan arkadas adam akilli polemige girmeyen tek uye benim soylediklerine bak :) git otede oyna o zaman

Polis bile iki saate yakin bir surede geldi
Halbu ki karakol cok yakin
Bu ciddiye almadiklarini gosteriyor
Ben gittim sonra adam yola dogru kostu kadin kendini iceri atti
Ben kapiyi caldim yarali diye ama korkup acmadi
Sonra adam yaninda genc bi adamla elinde sopayla tekrar geldi camlara kspilara vurdu tehditler savurarak
Iceridede cocuk var
Yasadigi korkuyu dusundukce gozlerim doluyor
Herkes perde arkasindan izledi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…