- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Çok haklısın canım şimdi öyle öküzün trene baktığı gibi bakıyor millet umursamıyor bile senin kadar yüreği olmayan şerefsiz çok seni kadın halinle tebrik ederim en doğrusunu yapmışsın ben olsam bende aynısını yapardım ...Saat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun
O da birşey mi eşinden şiddet gören en yakın arkadaşımın ailesine şiddet uyguladığını söylediğim için suçlu ben oldum . Büyütecek bişi yokmuş o bişi yapmamış güya . Yüzüne sigara basması çok doğaldı zaten .. Görüşmüyorum şimdi hala sahte mutluluk pozları vermeye devam ediyorlarmış duyduğuma göre.Temmuz ayında karşı apartmanda bir kadın sabahın köründe dayak yiyordu. Balkona çıkmış çığlık çığlık bagriyordu dudagi patlamış burnundan kan akarken. Polisi aradık geldiler adam çıkmıştı o an evden. Ne mi oldu? Kadın polis gittikten sonra polisi arayan serefsizler Allah belanızi versin pislikler diye bağırdı durdu. Ertesi gün kocasıyla el ele gördüm kapının önünde. Ve patlamış dudagi yla o halde mutluluk pozları veriyordu.
Beter ol dedim içimden işte bu yüzden bu olaylara karisilmiyor.
Helal olsunSaat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun
Kardeş sakin ol, belki kötü bir zaman yaşıyorsun o yüzden kendini böyle dışa vuruyorsun ama yapma üzmeye de üzülmeye de değmez.. her şey geçer.Cinnet geçiriyorum şuan da o sorunlardan birindeyim anladın mı sizene yaaaa şuan hakikaten geldiler bana bu kknun ukala cevap veren bütün şahıslarına artık tahmul edemiyorum
Bence bu konuda doğru söylediniz. Gerçekten kadınlarımızın kafa yorduğu tek şeylerin bunlar olması üzücü. Sizin üslubunuzun bunlara bir tepki olduğunu ve özellikle yaptığınızı düşünüyorum. Belki konuların tekdüzeliğine dikkat çekmek için. Çıldırttınız milleti ama yeter :)Çok seviye var yaaaaaa şuan hahahhahahhaha yok kv, yok görümcem yok anam babam doğru hepiniz atom parçalamayi tartışıyorsunuz hshahah
KesinlikleKuzenim eşini dövüyor. Biz müdahale ettik, gelinimize adalete gitmesi için yol gösterdik gitmedi. Eşini affetti sonrasında bizim aşkımız çok büyük bilmemne diye paylaşımlar yaptı. Üzerine çocuk yaptı. Hamileyken dayak yemeye devam etti, yine yol gösterdik, gitmedi. Yine bizi ayıramazsınız vs paylaşımlar... Artık o süreçten sonra başka sebeplerden dolayı kendisiyle görüşmeyi kestik. Arada bir haberi geliyordu yine dövüyormuş. Hatta 3. Çocuğu yaptı. Öğrendik ki daha evlenmeden önce dayak yemeye başlamış hatta çocuğunu dayaktan düşürmüş. Bu olaya rağmen evlenmiş. Şimdi ben bu kadına ne yapabilirim? Bu sitede beni bilen bilir kadın hakları konusunda "ama"larım yoktur. Fakat bu şekilde yaşam sürmeyi kendine alışkanlık haline getiren birine ne yapabilirim. Bu demek değil ki bir daha kimseye yardım etmem. Hayır ben şiddete tepki göstermeye devam edeceğim. Ama böyleleri de var ne yazık ki.
Okuma o zaman rahatsız ettiyse . Allah allah. İnsan içini de mi dökemicek. Bunlar ülkemizin gerçekleri.O masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?