Karı-koca munasebeti olmamasi-bosanma

Vajinusmus olabilir gelin. Ama kaynınızda sorun olup ona da atıyor olabilir. Tedaviyi reddetmesi boşanmayı kabul etmesi demek. Evliliğin temel amacı cinsellik değil evet ama çok büyük rol oynuyor.
3,5 yıl dayanması çok büyük fedakarlık bence.
Kadınlık görevi, erkeklik görevi olayı yok bence. Eşlerin birbirine olan isteklerine olabildiğine cevap vermesi evlilik sadakat ve yükümlülüklerindendir.
Cinsellik yoksa kankalıktır o.

Kusura bakmayin ama kendinizi cok degil 2 dakika eltinizin yerine koymayi denermisiniz? Simdi siz cevap verin nafaka hakki mi degilmi? Biraz empati lütfen birazcik. Onunda ne hayalleri vardi kimbilir evlenirken. Siz bari bir hemcinsi olarak onu koruyacaginiza sordugunuz soruya bakin yazik gercekten. Dikkat edin de sizin evliliginize bir sey olmasin. Kocaniz sizin özelinizi de kayninizla paylasabilir. Onunda yeni esi sizin nafakayi hakedip etmediginizi burada sorgulayabilir.

Bunlar nafaka vermemek adına mahkeme zoruyla kızlık testi de yaptırırlar geline.. Yazık ya yazık..

Vajinusmus olabilir gelin. Ama kaynınızda sorun olup ona da atıyor olabilir. Tedaviyi reddetmesi boşanmayı kabul etmesi demek. Evliliğin temel amacı cinsellik değil evet ama çok büyük rol oynuyor.
3,5 yıl dayanması çok büyük fedakarlık bence.
Kadınlık görevi, erkeklik görevi olayı yok bence. Eşlerin birbirine olan isteklerine olabildiğine cevap vermesi evlilik sadakat ve yükümlülüklerindendir.
Cinsellik yoksa kankalıktır o.
Kankalıktır ne demek ya?

Iki kisinin arasindaki seye sen neden karision konu sahibi hanim? Ayni sey senin basina gelseydi? Ayrica bu kdr acik secik herseyi bilmen cok sacma.. kadinlik yapmamis ole mi? O zmn kayninda kocalik yapmamistr

Kadinlik goreviymis bu ne cirkin bi cumle iliskiye girmemis diye napiyor kaynin gorevinden mi atiyor hocaya gitmisler hoca ne yapsin yahu nafakanin pesine dusmussunuz insallah donuna kadar alir

Kadınlık görevi ne ya? Canım sizin orda yıl 1800 bilmem kaçlar mı? Bu ne cehalet, ne ayıp bir de kadın yazıyor bu cümleleri. Şurda bir kadın kocam bu cümleyi kurdu dese linç ederiz.
Zavallı kadın sizi ailece boşasın da rahat etsin!
Umuyorum misliyle nafakasıni da alir.

Kadin goreviniz batsin... nefret ediyorum bu zihniyetten.. bende 4 yillik evliyim ve 4 yildir hic iliskiye girmedik. Vajinusmustum ocak ayinda tedaviyle bitti. Ama esim asla konusunu dahi acmadi.. sorunda yasamadik 4 yilimiz cokta guzel gecti.. simdi anlatinca nekadar sabrli esin varmis iyi bosamamis iyi aldatmamis diyorlar.. ne yani cinsellik olmayinca bunlari yapmak normalmis gibi.. neyseki akli selim insanlariz iyi gunde kotu gunde diye evlendik gece yatakta gunduz yatakta diye degil:işsiz:

Kizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
İyi de bu 3.5 sene zarfında yemekte mi yapmamış temizlikte mi yapmamış eşinin iyi gününde kötü gününde yanında olmamış mı tamam bir problem olmuş birliktelik olmamış ama onun dışında zaten karı kocalar sorunuz saçma evlilik demek sadece cinsellik demek değil nafaka da cinsel ihtiyarç giderdi diye verilmiyor

Kizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz aldigini raporla alnımıza yapıştırıp gezemezsiniz çevresindeki bütün tanıyanlar onu kadın olarak görecekler ve şöyle bir şey var ki çatır çatır da nafakasını alır Hatta eltinin daha fazla alır çünkü kocası erkekliğini yapmadığı için yıpranma payı bile alır haberiniz olsun

Cok sükür bugün yine baskasinin yerine utandik. Ya ne bicim aileler var. Kafanizi elalemin yatak odasindan bir cekin...bu ne igrenclik

cinsellik bu ülkede bir tabu hep bu yüzden oluyor bir de üstüne üstlük sizin gibi cahil kadınlar yüzünden kadın kadınlığından utanıyor adam desen o yaşına kadar bir kadına nasıl yaklaşılır bilmiyor hayvan gibi davranıp iyice korkutuyor üstüne üstlük boşanırken kadınlık yapamadı diye suçlanıyor, bu ülkede okumuş birçok kesim de evlilik eşittir cinsellik diyor yapmayın bunu ya.
Tabiki önemli ama önce şu beyinler degisse...
Kadınlar kadına düşman olmasa dost olsa, erkeğe değer verdiğinin onda biri kadınlar kendini değerli görse yetiştirilen çocuklar da sağlıklı olacak ve ütopik bir nesil yetişecek.
Keske beynimiz zekâmız da kadınlığımızın bir parçası olsa ve bu dünyada cahil insanlar da akıllansa...

Back
X