Karikatür Krizi

şimdi bu sorunmu Allahım ya sırf konu açmak için yazılmış bence o an sinirin bozulur sonra geçer buralara taşıncak bişi diil abarttmışsınız....

şimdi bu yorum mu Allahım ya sırf yorum yazmak için yazılmış bence hiç yazmayın daha iyi...

kusura bakmayın kendimi tutamadım.. herkesin derdi kendisine büyüktür.herks kaldırabileceği dertlere sahip olur.. derdin büyüğü küçüğü olmaz..insanı üzüyorsa derttir.. derde yardımcı olamayacaksanız yazmamayı tercih etme hakkınız var...

şimdi bu sorunmu Allahım ya sırf konu açmak için yazılmış bence o an sinirin bozulur sonra geçer buralara taşıncak bişi diil abarttmışsınız....

Canım sana göre sorun olmayabilir ama cümleyi söyleyiş tarzı ve özellikle misafirlerin yanında beni küçümsemesi kalbimi kıran olay oldu. Bende bir nebze burada içimi döküp rahatlamak istedim. Sana göre bu bir suç mu?

Ayrıca konu açmaya bahane aramak gibi bir derdim olamaz. Forum kurallarını sizden iyi biliyorum. Post kasmak isteseydim konu açmak için zahmet etmez başkalarının konularının altına saçma sapan şeyler yazardım.

Ben zaten halime her daim şükrediyorum. Başkalarının konularını okumama gerek yok. Ayrıca egomu tatmin etmek istemeyecek kadar doymuş bir egoya sahibim. Ancak siz sanırım bu şekilde yaklaşımlarınızla asi kız rollerine girerek kendi egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

Kızmayın ama bende dolaba asılacak kadar ince bir espri göremedim.
Ama olabilir,herkesin mizah anlayışı farklıdır.
Görümcenizin yaptığı hoş değil tabi.
Ama keşke o an da ''komik ya da değil,görecelidir bu ama şu üslubun da en az beğenmediğin karikatür kadar anlamsız geldi bana,
altı üstü bir karikatür,neden bu kadar ciddiye aldın anlamış değilim''deseydin.
Şu an içine dert olmazdı bu kadar.

ben o karikatürü espri olsun diye asmadım. Uykusuz dergisinin yılbaşında verdiği takvimlerden birinin üzerindeydi o resim. İçime dert olan bir şey yok. Ben ona orada gerekli cevabı verdim zaten ama benden yaşça küçük birinin başkalarının yanında rencide edici davranışlarda bulunmasıydı beni kıran. Konu her ne olursa olsun. Ben de naçizane buradaki arkadaşlarıma içimi dökmek istedim. Teselli etmek ya da akıl vermek zorunda değilsiniz hatta konumun altına cevap yazmaya kimseyi zorunlu kılmıyorum ama lütfen şizofrenmişim gibi eleştirmeyi de kesin lütfen. Sevgili mutluluk84 sözümü üzerinize alınmayın. Ben, beni acımasızca eleştiren saygıdeğer arkadaşlarıma sesleniyorum zatınızda.

amann adı üstünde görümce değilmi..boşver görümce görmeyim ömrümce

Seninle bir problemi var sanırım görümcenin,yani seni böyle insanların içinde rencide etmeyi seçtiğine göre..herhalde biraz da boşboğaz,dediğinin kime ne etki edeceğini ölçüp tartmadan konuşuyor olsa gerek.herkesin anlayışı kendine,sen oraya onu asmışsın senin evin senin dolabın senin espri anlayışın,yorum yapması seni kırması kötü olmuş.
böyle uzun süreli kendine dert etmemek için o an sen de cevabı vermelisin.

Son düzenleme:
sen daha iyi bilirsin ama belki görümcen sana laf etmiş olmak için öyle konuşmamıştır. bazı insanlar vardır ya öyle ağızlarına geldiği gibi, karşıdaki kırılır mı, incinir mi diye düşünmeden davranır. o da öyledir belki. bi de sen zatn kendin diyosun, ben de espriyi çok beğendiğimden asmadım, takvimin üstündeydi diye. o zaman ortada kırılacak bi sebep de kalmıyo zaten.

valla ben bile espiriyi cok anlamadım desem :))

Keşke zatımda,yorumumun altında seslenmeseydiniz o arkadaşlara.
İster istemez üstüme alındım.Hiç acımasız bir yorum yapmadığım halde.
Öyle hissettirdiniz.
''keşke şöyle şöyle deseydiniz,içinize dert olmazdı''derken de gayet samimiydim.
İnsanı o an da söyleyemedikleri hırslandırır daha çok.
İçinize dert olmuş ki burada konu açmışsınız.
Bunda tepki gösterilecek bir durum yok.
Yakın olduğuma inandığım birinin saçma sapan gereksiz bir çıkışı benimde içime çok dert olur.
Bunda bir gariplik yok.Siz fazla alıngansınız bence.
Evet görümceniz konusunda haklı olabilirsiniz ama bu konuda ki çıkışınız ve tepkiniz aşırı geldi bana.
Size ''şizofren''gibi davranıldığını sanmıyorum.
Sadece bir yorum gözüme ilişti,konunuzu diğer konulara nazaran hafife alan bir yorumdu.
Belki tepkiniz o kişiyeydi ama yanlış yerde göstermişsiniz o tepkiyi.
Herneyse,konu açmışsınız ama içinize dert de değilmiş,akıl almak ya da teselli edilmek de istemiyormuşsunuz.
Keşke bunları baştan yazsaydınız''sadece içimi dökmek istiyorum,akıl vermeyin,teselli etmeyin''diye
Hiç boşuna gölge etmezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…