- Konu Sahibi angryangel
-
şimdi bu sorunmu Allahım ya sırf konu açmak için yazılmış bence o an sinirin bozulur sonra geçer buralara taşıncak bişi diil abarttmışsınız....
Eki Görüntüle 483573
bumu karikatür :26:
bende pek anlayamadim, ne gibi bir mesaj yollamis simdi ferhat sirine:44:
şimdi bu sorunmu Allahım ya sırf konu açmak için yazılmış bence o an sinirin bozulur sonra geçer buralara taşıncak bişi diil abarttmışsınız....
bu sorunmu şimdi Allahım ya sırf konu açıp insanların sizinle ilgili bişeyler yazması ve egonuzu tatmin etmek için konu açıyorsunuz sizin gözünüzdende bakıyorum olaya evet o an canınız sıkılır doğrudur geçer gider buralara konu açılacak sorunmu sizce isterseniz bi diğer konuları okuyun sonrada ordan mutlu olmaya çalışın benimkide sorunmuymuş diye ......
sizin yaşadığınız kırgınlığı tahmin edebiliyorum görümceniz kuzenlerinin yanında şımarıklık yapmış...kendinizi üzmenize değmez..Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Evet karikatür bu ama anlayamamış bile olsa benim espri anlayışımı misafirlerin yanında rencide etmemeliydi.
Bana sana değil de, karikatürde anlatmak istenen espriye laf etmiş gibi geldi...
Kızmayın ama bende dolaba asılacak kadar ince bir espri göremedim.
Ama olabilir,herkesin mizah anlayışı farklıdır.
Görümcenizin yaptığı hoş değil tabi.
Ama keşke o an da ''komik ya da değil,görecelidir bu ama şu üslubun da en az beğenmediğin karikatür kadar anlamsız geldi bana,
altı üstü bir karikatür,neden bu kadar ciddiye aldın anlamış değilim''deseydin.
Şu an içine dert olmazdı bu kadar.
Eşimin teyzesi ailesiyle geçenlerde Almanya'dan geldiler. Ben de maaile (kayınvalidem görümcemler de dahil) bir sabah kahvaltısına davet ettim. Neşe içinde mutfakta kahvaltımızı ederken eşimin kuzenlerinden birinin gözü buzdolabındaki karikatüre takıldı. Türkçeye çok vakıf olmadığı için bana orada ne anlatıldığını sordu. Ben de izah etmeye çalıştım. Bu arada karikatür Ferhat ve Şirin ile ilgiliydi. Bir çocuk elinde yol çalışması var tabelasıyla Şirin'in yanına gidiyor ve bunu Ferhat abi gönderdi O anlar dedi diyor. Kuzen bunu komik bulmadı. Olabilir herkes aynı espri anlayışına sahip olacak diye bir şey yok. Ben de eğer Ferhat ile Şirin hikayesini bilseydin anlaman daha kolay olurdu dedim. Sonuçta benim için de yerlere yatıp gülünecek kadar komik değil ama ince bir espri saklı içinde. O sırada küçük görümcem (kendisi 7 yaş küçüktür) Hıh bu da espri mi dedi. Espri anlayışımı eleştirmesini anlarım ama bu şekilde akrabaların yanında beni rencide ederek olmamalıydı. gerçekten kalbim çok kırıldı.
ben o karikatürü espri olsun diye asmadım. Uykusuz dergisinin yılbaşında verdiği takvimlerden birinin üzerindeydi o resim. İçime dert olan bir şey yok. Ben ona orada gerekli cevabı verdim zaten ama benden yaşça küçük birinin başkalarının yanında rencide edici davranışlarda bulunmasıydı beni kıran. Konu her ne olursa olsun. Ben de naçizane buradaki arkadaşlarıma içimi dökmek istedim. Teselli etmek ya da akıl vermek zorunda değilsiniz hatta konumun altına cevap yazmaya kimseyi zorunlu kılmıyorum ama lütfen şizofrenmişim gibi eleştirmeyi de kesin lütfen. Sevgili mutluluk84 sözümü üzerinize alınmayın. Ben, beni acımasızca eleştiren saygıdeğer arkadaşlarıma sesleniyorum zatınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?